armin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γράφεις αυτό που θέλεις, το μαρκάρεις και πατάς το εικονίδιο του link, δεύτερη σειρά, ένατο από αριστερά. Στο παράθυρο που ανοίγει, κάνεις paste την διεύθυνση που θέλεις. Thank u sir 1
astrosunnefo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 The Guest (2014) Σου κρατά την περιέργεια να δεις τι γίνεται με τον τυπάκο. Το κλείσιμο μόνο το βρήκα meh. Κατά τ' άλλα, καλό παρεάκι να περάσεις την ώρα σου. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Είδα αυτήν την γαμάτη ανωμαλία http://www.imdb.com/title/tt0434179/?ref_=fn_al_tt_1 Πολύ ιδιαίτερες εικόνες, πολύ ιδιαίτερο θέμα, επίσης η ταινία είναι ένα μείγμα από πολλά διαφορετικά είδη και οι εικόνες το συνοδεύουν αυτό. Τη μια είναι σκοτεινό θρίλερ, την άλλη είναι μυστηρίου, την άλλη είναι high fantasy, την άλλη είναι serial murder drama και πάει λέγοντας. Απίστευτη λεπτομέρεια στην συμπεριφορά και κίνηση των χαρακτήρων όπως επίσης και στην σκηνοθεσία. Μένω μαλάκας ότι γυρίστηκε σε μόλις 8 μέρες. Δεν είναι για όλους, είναι αρκετά περίεργη ταινία και πολύ πολύ αργή αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλλιτεχνική. Από την πλευρά μου σίγουρα 8/10. καλο ηταν αλλα το τελος το κανει καπως hit&miss. 1
paoad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Le prénom Απολαυστικός γαλλικός κινηματογράφος χωρίς φρου-φρού κι αρώματα. Από τις πραγματικά καλές κωμωδίες που είδα φέτος.Η ιστορία εξελίσσεται σ'ένα παριζιάνικο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια μιας σουαρέ μεταξύ παιδικών φίλων. Ο Βενσάν αποκαλύπτει στην υπόλοιπη παρέα τ'όνομα που σκοπεύει να δώσει στον μελλοντικό; γιο του και αυτό προκαλεί μια σπαρταριστή θύελλα αντιδράσεων. (7,5) 1
vag12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Πολύ καλή για εμένα ταινία δράσης. Μην περιμένετε να βρείτε το νόημα της ζωής, ποιοί είμαστε που πάμε. Καταιγιστική δράση και καλές ερμηνείες. 1
speedy23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Louder than Bombs Ωραια επιλογη του Byrne για πατερας, σαν να εβλεπα τον χαρακτηρα του στο In Treatment, ειχε καλο premise η ταινια, ξεκινησε υποσχομενα και ειχε καλες στιγμες (κυριως γυρω απο τον μικρο γιο) αλλα στο τελος σου αφηνει μια γευση, οχι ακριβως οτι ηταν ανουσιο αλλα οτι θα μπορουσε να ειχε δωσει αρκετα παραπανω. Για παραδειγμα, μια σχετικα παρομοια ταινια που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το We need to talk about Kevin (ταινιαρα-τι να λεμε τωρα!), οπου καθε αλλο παρα σου αφησε τετοια διαθεση οταν τελειωσε.
Dynamics Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Πολύ καλή για εμένα ταινία δράσης. Μην περιμένετε να βρείτε το νόημα της ζωής, ποιοί είμαστε που πάμε. Καταιγιστική δράση και καλές ερμηνείες. βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλο ηταν αλλα το τελος το κανει καπως hit&miss. Ναι ήταν το σχετικά αδύνατο σημείο της ταινίας αλλά εμένα μου άρεσε. Μου θύμισε Angel Heart. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο Το είδα και γω, αρκετά καλό. Υπότιτλους στο subztv.gr βρήκα. 1
vag12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο την είδα μέσω KODI και μου τους βρήκε αυτόματα, τέλεια συγχρονισμένους. 1
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Τα πρώτα 15' γούσταρα, γέλιο κλπ. Όλη η υπόλοιπη ταινία όμως Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση. Καμία πρωτοτυπία. Αν θέλετε να δείτε zombie comedy καλύτερα δείτε Zombieland, Shaun of the Dead, άντε και Doghouse. 3/10
Prozac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση. Κατεβαίνει. 2
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Προειδοποιώ όμως σε μια φάση θα δεις κι ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Σίγουρα θες να συνεχίσεις το κατέβασμα; 2
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδής μανδάμ; Να το φυλάξουν; 4
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σπόιλερ ρε άνθρωπε, είναι σημαντικό μέρος της πλοκής!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις