Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφεις αυτό που θέλεις, το μαρκάρεις και πατάς το εικονίδιο του link, δεύτερη σειρά, ένατο από αριστερά. Στο παράθυρο που ανοίγει, κάνεις paste την διεύθυνση που θέλεις.

Thank u sir

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Guest (2014)

Σου κρατά την περιέργεια να δεις τι γίνεται με τον τυπάκο. Το κλείσιμο μόνο το βρήκα meh.

Κατά τ' άλλα, καλό παρεάκι να περάσεις την ώρα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα αυτήν την γαμάτη ανωμαλία

http://www.imdb.com/title/tt0434179/?ref_=fn_al_tt_1

Πολύ ιδιαίτερες εικόνες, πολύ ιδιαίτερο θέμα, επίσης η ταινία είναι ένα μείγμα από πολλά διαφορετικά είδη και οι εικόνες το συνοδεύουν αυτό. Τη μια είναι σκοτεινό θρίλερ, την άλλη είναι μυστηρίου, την άλλη είναι high fantasy, την άλλη είναι serial murder drama και πάει λέγοντας. Απίστευτη λεπτομέρεια στην συμπεριφορά και κίνηση των χαρακτήρων όπως επίσης και στην σκηνοθεσία. Μένω μαλάκας ότι γυρίστηκε σε μόλις 8 μέρες. Δεν είναι για όλους, είναι αρκετά περίεργη ταινία και πολύ πολύ αργή αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλλιτεχνική.

Από την πλευρά μου σίγουρα 8/10.

καλο ηταν αλλα το τελος το κανει καπως hit&miss. 

• Like 1
Δημοσ.

Le prénom

Απολαυστικός γαλλικός κινηματογράφος χωρίς φρου-φρού κι αρώματα. Από τις πραγματικά καλές κωμωδίες που είδα φέτος.

Η ιστορία εξελίσσεται σ'ένα παριζιάνικο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια μιας σουαρέ μεταξύ παιδικών φίλων. Ο Βενσάν αποκαλύπτει στην υπόλοιπη παρέα τ'όνομα που σκοπεύει να δώσει στον μελλοντικό; γιο του και αυτό προκαλεί μια σπαρταριστή θύελλα αντιδράσεων. (7,5) 

• Like 1
Δημοσ.

Louder than Bombs

Ωραια επιλογη του Byrne για πατερας, σαν να εβλεπα τον χαρακτηρα του στο In Treatment, ειχε καλο premise η ταινια, ξεκινησε υποσχομενα και ειχε καλες στιγμες (κυριως γυρω απο τον μικρο γιο) αλλα στο τελος σου αφηνει μια γευση, οχι ακριβως οτι ηταν ανουσιο αλλα οτι θα μπορουσε να ειχε δωσει αρκετα παραπανω.

Για παραδειγμα, μια σχετικα παρομοια ταινια που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το We need to talk about Kevin (ταινιαρα-τι να λεμε τωρα!), οπου καθε αλλο παρα σου αφησε τετοια διαθεση οταν τελειωσε.

Δημοσ.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi.

Πολύ καλή για εμένα ταινία δράσης.

Μην περιμένετε να βρείτε το νόημα της ζωής, ποιοί είμαστε που πάμε.

Καταιγιστική δράση και καλές ερμηνείες.

βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο

Δημοσ.

καλο ηταν αλλα το τελος το κανει καπως hit&miss.

Ναι ήταν το σχετικά αδύνατο σημείο της ταινίας αλλά εμένα μου άρεσε. Μου θύμισε Angel Heart.

• Like 1
Δημοσ.

βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο

Το είδα και γω, αρκετά καλό. Υπότιτλους στο subztv.gr βρήκα. 

• Like 1
Δημοσ.

την είδα μέσω KODI και μου τους βρήκε αυτόματα, τέλεια συγχρονισμένους.

• Like 1
Δημοσ.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Τα πρώτα 15' γούσταρα, γέλιο κλπ.

Όλη η υπόλοιπη ταινία όμως Yawn%5B1%5D.gif Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση.

Καμία πρωτοτυπία. Αν θέλετε να δείτε zombie comedy καλύτερα δείτε Zombieland, Shaun of the Dead, άντε και Doghouse.

3/10

Δημοσ.

Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση.

Κατεβαίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Προειδοποιώ όμως

σε μια φάση θα δεις κι ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Σίγουρα θες να συνεχίσεις το κατέβασμα; :P

• Like 2
Δημοσ.

ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε.

Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδής μανδάμ; Να το φυλάξουν;

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...