Mirkas7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θα θελα να μαθω αν γινεται να ταξιδεψει ενας ανηλικος χωρις καποια συνοδεια με αεροπλανο στο εξωτερικο ?
dreamercon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γίνεται - ανάλογα με την ηλικία του και τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρίας. Αν είναι 2 ετών για παράδειγμα, δεν γίνεται. Σε ορισμένες εταιρίες υπάρχουν εξτρά χρεώσεις.
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ναι, εγω ειχα παει στα 17 μου Ελβετια χωρις να μου πει κανεις κατι... ρωτα στην εταιρεια καλυτερα για σιγουρα
Marria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Eγω παντως που εχω ταξιδεψει αεροπορικως στο εσωτερικο, ημουν καπου 10, μπορουσε απλως να υπηρχε καποιος ενηλικος να με παραλαμβανε οταν θα εφτανα στον προορισμο μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 E ρε και να ειναι η 20χρονη Σουηδεζα θεα του chat που θα περιμενει στο αεροδορμιο, καμια 55ρα χαβουζα
panosno1com Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 E ρε και να ειναι η 20χρονη Σουηδεζα θεα του chat που θα περιμενει στο αεροδορμιο, καμια 55ρα χαβουζα μπορει το αντιθετο , να συστηθηκε ως 16 super duper γκομενα και μετα απ τη προβολη φωτο να υπαρχει το ερωτημα εαν ταξιδευει ανηλικος (ανθρωπος) με αεροπορικη εταιρια, ε για κανα χρονο αντε δυο θα αποφευχθεί το συναπαντημα :P
enric Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Θα θελα να μαθω αν γινεται να ταξιδεψει ενας ανηλικος χωρις καποια συνοδεια με αεροπλανο στο εξωτερικο ? Οχι, γιατί ο ανήλικος ακόμα και εντός Σενγκεν πρέπει να είναι καταχωρημένος στο διαβατήριο του γονέα (αφού δεν έχει έγγραφο) και εννοείται οτι ο γονέας πρέπει να έχει διαβατήριο οπουδήποτε κι αν πάει κι ας είναι εντός Σένγκεν. Αυτό ισχύει για ηλικίες που δεν έχουν ταυτότητα. Για την περίπτωση 16χρονου με ταυτότητα δεν γνωρίζω για να σου πω.
Mika Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 γιατι να μην εχει διαβατηριο ο ανηλικος; γινεται 100% , η κοπελα μου ειχε ταξιδεψει για Χιουστον (που θελει και visa κλπ) οταν ηταν 15 ασυνοδευτη.
Aplostra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εγω παντως στα 16-17 ειχα παει ιταλια μονος
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τι λέτε τώρα βρε παιδιά? Εγώ γράφτηκα πανεπιστήμιο Ιταλία στα 17 μου και φυσικά ταξίδεψα με αεροπλάνα και αεροπλάνα μόνη μου. Άλλα ήταν τα προβλήματά μου, που δε μπορούσα να ανοίξω κανονικό λογαριασμό σε τράπεζα και δεν μου έκαναν καν ένα γνήσιο της υπογραφής αν δεν ήταν ένας γονιός μου μαζί ...
YiN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, εγώ είχα ταξιδέψει δύο φορές μόνη μου 15 και 16 χρονών αν θυμάμαι καλά. Γενικά νομίζω ότι μπορείς να συνεννοηθείς με την εταιρία όταν πρόκειται για μικρό παιδί και κανονίζουν να το παραλάβουν στο αεροδρόμιο από τον κηδεμόνα και να το συνοδεύσουν κατά την άφιξη σε αυτόν που θα το περιμένει. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.
dimpa16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Οχι, γιατί ο ανήλικος ακόμα και εντός Σενγκεν πρέπει να είναι καταχωρημένος στο διαβατήριο του γονέα (αφού δεν έχει έγγραφο) και εννοείται οτι ο γονέας πρέπει να έχει διαβατήριο οπουδήποτε κι αν πάει κι ας είναι εντός Σένγκεν. Αυτό ισχύει για ηλικίες που δεν έχουν ταυτότητα. Για την περίπτωση 16χρονου με ταυτότητα δεν γνωρίζω για να σου πω. Κανεις μεγαλο λαθος,σ`αυτα που λες. Φετος πηγα με τις κορες μου (8 και 9 χρονων)στο Βελγιο. Η καθε μια τους, εχει το διαβατηριο της. Εγω πηγα χωρις διαβατηριο,παρα μονο, με την ταυτοτητα μου.
insomniaK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εδώ και 2 δεκαετίες δεν υπάρχουν οικογενειακά διαβατήρια και ναι, παιδιά πάνω απο κάποια ηλικία, εξαρτάται απο την εταιρεία ποια, μπορούν να ταξιδέψουν μόνα τους. Κάποιες αεροπορικές χρεώνουν για την παροχή συνόδου στους χώρους των δύο αεροδρομίων. Αν το παιδί είναι οκ να ταξιδεύει μόνο του, δε φοβάται τη γλώσσα, μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματα του, μπορεί να απαντήσει ερωτήσεις που αφορούν τον έλεγχο διαβατηρίου, μη δημώσετε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα