Προς το περιεχόμενο

Intel 160 GB SSD X25-M

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aξιοπιστος ο Χ-25Μ???

Δε νομιζω να εχει βγει πιο αξιοπιστος δισκος μεχρι σημερα (τουλαχιστον μεχρι να περασει κανας χρονος ακομα και να κριθει η τελευταια γενια).

Πριν 1,5 χρονο πηρα τον 80αρη με 192 ευρω, απο τοτε ολο μελεταω ποτε να παρω εναν ακομα να κανω raid αλλα αν δεν ειχα να παω να υπηρετησω σε 1 βδομαδα παιζει να επαιρνα ...δυο 160αρηδες τωρα!

Δημοσ.

Aπο τους πιο είπα,οχι ο πιο..

απο την Χ-25 σειρά δεν έχει ακουστεί κάτι,η μάλλον να το θέσω καλύτερα,δεν έχω ακούσει,όπως και γενικά απο Intel μοντέλα αν εξαιρέσεις έναν.

Δημοσ.

Aπο τους πιο είπα,οχι ο πιο..

απο την Χ-25 σειρά δεν έχει ακουστεί κάτι,η μάλλον να το θέσω καλύτερα,δεν έχω ακούσει,όπως και γενικά απο Intel μοντέλα αν εξαιρέσεις έναν.

Βασικα στον παραπανω απαντουσα αλλα με προλαβες...

Δημοσ.

Τον είδα και εγώ γιατί τον είχα στα αγαπημένα στο skroutz.

Αν και ήθελα έναν δεύτερο, έχω έναν 120GB, αυτήν την στιγμή τα βλέπω πολλά τα χρήματα.

Αν είχαν τον 80άρι 80 ευρώ, θα έπαιρνα δύο. Ένας τόσο "μεγάλος " δεν με βολεύει γμτ... :-(

Δημοσ.

Με βάλατε σε σκέψεις σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι έχει μπεί στο πρόγραμμα η αγορά ενώ μεγαλύτερου SSD όταν βρεθεί κάποια ευκαιρία και ο υπάρχων 60αρης OCZ να πάει στο άλλο PC. Σε σύγκριση όμως με τον ανταγωνισμό (OCZ - Corsair) τί έχουμε ?

Δημοσ.

Τέλος η προσφορά ή λάθος ?

έγραφε "Αναμονή παραλαβής 17/11/2011" δηλαδή σήμερα. Μάλλον δεν θα το φερναν και το απέσυραν.

Δημοσ.

Εμενα παντως με ενημερωσαν πως σημερα το απογευμα θα τους εχουν και θα με ειδοποιησουν για να παω να παραλαβω.

Ρωτησα και για δευτερο κομματι και που ειπαν οτι δεν περισευουν αλλα.

Θα δουμε το απογευμα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...