Aias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Τι συγκρινετε? Η apple εχει 10 συσκευες με τεραστια εμπορικη επιτυχια και για αυτο τα δις τον χρηματων ,ενω η IBM εχει επενδυσει τεραστια ποσα στην ερευνα και στην αναπτυξη με οφελος ισως και σε αυτα που αυριο η apple θα χρησιμοποιει στα μηχανηματα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Τι συγκρινετε? Η apple εχει 10 συσκευες με τεραστια εμπορικη επιτυχια και για αυτο τα δις τον χρηματων ,ενω η IBM εχει επενδυσει τεραστια ποσα στην ερευνα και στην αναπτυξη με οφελος ισως και σε αυτα που αυριο η apple θα χρησιμοποιει στα μηχανηματα της. αν αναφερεσαι στο σχολιο που εκανα παραπανω ηταν απλος χιουμοριστικο, και εγω ειμαι υπερ της apple αλλα αυτο δεν παει να πει οτι η apple θα ειναι μια ζωη μπροστα, γιατι οκ τα θαυματα γινονταν στη apple επι εποχης jobs τωρα δεν ξερουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exantas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 αν αναφερεσαι στο σχολιο που εκανα παραπανω ηταν απλος χιουμοριστικο, και εγω ειμαι υπερ της apple αλλα αυτο δεν παει να πει οτι η apple θα ειναι μια ζωη μπροστα, γιατι οκ τα θαυματα γινονταν στη apple επι εποχης jobs τωρα δεν ξερουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα όχι άλλο κάρβουνο. αρκετές μαλακίες ακούσαμε κ για σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ας μην τρέχαν όλοι να προλάβουν να κατοχυρώσουν πατέντες και πολύ που θα βλέπαμε τις εταιρείες να δείχουν τόσο ζήλο στην έρευνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoal1973 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 παιδια η IBM εχει ισως τα περισσοτερα και καλυτερα εργαστηρια ερευνων παγκοσμιως εδω και πολλες δεκαετιες. Οι περισσοτερες τεχνολογιες που χρησιμοποιουνται σχεδον σε ολες τις συσκευες ειναι δικες της ανακαλυψεις. Ας μην την συγκρινουμε με εταιρειες που πατενταρουν το τι γραφικο προβαλει η οθονη επειτα απο μια ενεργεια του χρηστη και μετα μηνύουν οσους κανουν κατι παρομοιο γιατι τοτε ριχνουμε το επιπεδο της συζητησης αλλα και την προσφορα της ΙΒΜ στον χωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dannaros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο στην IBM !! Η IBM έβγαζε τους πρώτους υπολογιστές, και τα περισσότερα μηχανήματα που έχω δει σε καταστήματα και νοσοκομεία είναι της IBM και πολλά είναι και παμπάλαια αλλά χρησιμοποιούνται ακόμα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μην συγκρίνουμε πατάτες με ντομάτες ρε παιδιά. Ποτέ η Apple δε ασχολήθηκε με αυτό που κάνει η IBM, η ΤΙ και άλλες. Ακόμη και στις πολύ αρχές άλλοι το κάναν για λογαριασμό της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή με άλλα λόγια πιο φτηνοί ssd... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kadaka80 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ΔΕΝ με νοιάζει Αφού δεν είναι Apple εγώ δεν αγοράζω. Τελεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tjneutral Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μην συγκρίνουμε πατάτες με ντομάτες ρε παιδιά. Ποτέ η Apple δε ασχολήθηκε με αυτό που κάνει η IBM, η ΤΙ και άλλες. Ακόμη και στις πολύ αρχές άλλοι το κάναν για λογαριασμό της. +φωνω με το παραπανω... Τι σχέση εχει η apple με την Ibm????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα