Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός ο φούρνος στο μπακ του δε φχιουτσερ που έβαζες πιτσάκι και σου έβγαζε πιτσάρα, τι μάρκα είναι;

Δημοσ.

Ρε ξεκολλάτε όλοι με αυτό, αν έλεγε "να το κλείσουμε τότε το ρημάδι" πάλι έτσι θα σκαλώνατε;

Είναι θέμα σεβασμού σε μια κοινότητα που απο την στιγμή που σε φιλοξενεί πρέπει να έχει και το σεβασμό σου.

Ειδικά απο την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνεις κάτι γι' αυτή τη φιλοξενία.

Εχουμε τόσο πλούσια γλώσσα για να πεις κάτι που θες και να μην θίξεις κάτι/κάποιον αλλά απλά να ρίξεις μπηχτή ή να κάνεις πλάκα και χρησιμοποιήθηκε μία λέξη που προσωπικά για μένα ΔΕΝ χωράει εδω μέσα.

my 2 cents σε όλο το θέμα

Δημοσ.

πως φτιαχνεις αφρογαλα με τον φουρνο μικροκυμματων; :huh:

Χτυπάς το γάλα στο βζουν και μετά το βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων. Όταν δεις ότι πάει να χυθεί από το ποτήρι/δοχείο το βγάζεις. Δοκίμασέ το.

Δημοσ.

Αποφασίστε, το φαί κάνει καρκινογόνο ή η ακτινοβολία σας φταίει;

Γιατί εαν είναι το 2ο, τότε συγχαρητήρια, τι να σας κλάσει η ακτινοβολία του ΦΜ μπροστά στα dect και τις κεραίες κινητής.

Διαφορετικη ακτινοβολια νομιζω η μια απο την αλλην. Της κινητης ειναι σιγουρα μη-ιοντιζουσα.

Δημοσ.

προσωπικα θεωρω οτι καλύτερα να εχεις φουρνο μικροκυμάτων και να τον χρησιμοποιεις ουτε 5 λεπτα τη μέρα παρα να εχεις ανοιχτο το wifi ολη μερα...

Δημοσ.

Ελα καλο ηταν το θεμα , μην κανουμε την τριχα τριχια.Δοθηκαν απαντησεις.Και για τα τηλεφωνα εχουν γραφτει ενα σωρο , θα ξαναγραφτουν , ερευνες επι ερευνων , αλλα καποια στιγμη , ακομα και αν υπαρχει μικρο, μηδαμινο ,μεγαλο ρισκο, καποιος πρεπει να αποφασισει αν θα το παρει (ενταξει ρωτας να βαρυνει και λιγο η ζυγαρια )

Στο θέμα.

Προσωπικά, και καρκίνο να προκαλούνε (εξαιρείται των όρχεων και λοιπών βασικών), η διευκόλυνση στο ζέσταμα και στο αφρόγαλα του καπουτσίνο αξίζει.

Οριστε :D

Τι αλλο ? Πιστοποιητικο αθανασιας ?

Αντε και ενα λινκ

http://www.logodiatrofis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=647&Itemid=97

Δημοσ.

Εγω παντα ζεσταινω σε φουρνο, βεβαια δεν ειναι καθολου οικονομικο κ γρηγορο αλλα ετσι εχω συνηθησει.

Δε λεω οτι τα μικροκυματα προκαλουν προβληματα,αλλα εγω δεν το αλλαζω.

ΥΓ. Γιατι οταν βλεπω το κοριτσι για pc να γραφει μου μυριζει τσαμπουκας?(πλακα κανω μη με παρει κ εμενα η μπαλα).

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως το παρόν thread μείνει στην ιστορία του forum ως το thread όπου τα διεγραμμένα μηνύματα είναι περισσότερα από τα μη διεγραμμένα.

Παρακαλώ θερμά ας μείνουμε on topic. Αν δεν σας αρέσει το θέμα, μην απαντάτε.

Δημοσ.

Ίσως το παρόν thread μείνει στην ιστορία του forum ως το thread όπου τα διεγραμμένα μηνύματα είναι περισσότερα από τα μη διεγραμμένα.

Παρακαλώ θερμά ας μείνουμε on topic. Αν δεν σας αρέσει το θέμα, μην απαντάτε.

Αν δε μας αρέσει το ύφος του ΤΣ και θέλουμε να το εκφράσουμε;

No offence κιόλας, μη τσιμπίσουμε και κάνα μπανάκι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...