mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα offline trophies τα πηρα ολα. Με τα online δε τα παω καλα Μετα βαρεθηκα
hollow_83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα online ειναι ευκολα, απλα θελει να κανεις 168 match και να ολοκληρωσεις τα δυο 12βδομαδα ως Firefly και Hunter. Με παρεα η ωρα περναει ευχαριστα και θα σου βγει και πιο ευκολα. Μονος ειναι λιγο πιο μονοτονο. Εγω παιζω ακομα με ενα φιλαρακι αν θες παρεα να το προχωρησεις στο online εδω ειμαστε, για το χαβαλε παιζουμε οποτε δε μας νοιαζει το ποσο καλος ειναι ο αλλος. 1
Vole Maulder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ρίξε κι εδώ κάνα μήνυμα αν θες παρέα για multiplayer. Περιέργως, το LoU είναι το στάνταρ MP παιχνίδι μου πλέον μαζί με το PvZ (στο 360 αυτό όμως, μου φάνηκε υπερβολή να το ξαναπάρω). 1
ultrobyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φανταστικο το παιχνιδι,ειμαι στο σημειο που φτανουμε με την ellie στον bill και ηδη με εχει συνεπαρει το game αν και λογικα δεν εχω δει πολλα ακομα... Ευχομαι να εχει πολυ δρομο ακομα,απο τωρα δεν θελω να τελειωσει... Πολυ καλα γραφικα και με εχει ενθουσιασει και ο ηχος,δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα ειμαι σε 50αρα με home cinema συνδεδεμενο στο ps4 και τα σπαει.. 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φανταστικο το παιχνιδι,ειμαι στο σημειο που φτανουμε με την ellie στον bill και ηδη με εχει συνεπαρει το game αν και λογικα δεν εχω δει πολλα ακομα... Ευχομαι να εχει πολυ δρομο ακομα,απο τωρα δεν θελω να τελειωσει... Πολυ καλα γραφικα και με εχει ενθουσιασει και ο ηχος,δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα ειμαι σε 50αρα με home cinema συνδεδεμενο στο ps4 και τα σπαει.. Εκεί είμαι και εγώ, ρε συ κάνα τροφι ξεκλειδώσες; εμένα τίποτα
mikele13- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αφου εισαι noobas ρε,τι trophies να παρεις?.... 1
kostiger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φανταστικο το παιχνιδι,ειμαι στο σημειο που φτανουμε με την ellie στον bill και ηδη με εχει συνεπαρει το game αν και λογικα δεν εχω δει πολλα ακομα... Ευχομαι να εχει πολυ δρομο ακομα,απο τωρα δεν θελω να τελειωσει... Πολυ καλα γραφικα και με εχει ενθουσιασει και ο ηχος,δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα ειμαι σε 50αρα με home cinema συνδεδεμενο στο ps4 και τα σπαει.. Στο 1/3 εισαι περιπου. Εχει πολυ πονο να δωσει ακομα... 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εκείνα τα λεφτά που σε δίνει χρειάζονται σε κάτι;
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εκείνα τα λεφτά που σε δίνει χρειάζονται σε κάτι; Ξεκλειδωνεις καποια skins και bonus content.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εγώ νόμιζα ότι θα τα δώσω για κουπόνια για συσσίτιο να φάμε 2
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 χαχαχ καλο. Και εγω οταν ειδα καποιον να παιζει το game στο twitch και ειδα το οτι το σακιδιο του Joel ηταν κοκκινο, εκει καταλαβα οτι μπορεις να αγορασεις skins κτλ.
mtzs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πάνε καλά ξεκλείδωσα αλλά δύο τροφι τσου ρε λακη
vrwmiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 τσου ρε λακη Κάποιοι ττελειώσαμε ,το ΚΕΑΠ στη ρεντινα και φαίνεται ρε Mike τι να κάνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα