dragonver Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν ναι, πόσο σας έχει επηρεάσει;Εμένα πάντως πολύ γι'αυτό και θέλω να μάθω και από άλλους. Προσωπικά το 2011 τα μόνο λεφτά που έδωσα για αγορά προϊόντων τεχνολογίας ήταν 39€ γι'αυτό. Εδώ και τόσο καιρό λέω να βάλω κάποια λεφτά στην άκρη να πάρω ένα laptop αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για να μπουν στην άκρη. Μπήκα στο ιστορικό των παραγγελιών μου από το e-shop και από το 2009 που είχα δώσει μπόλικα λεφτά για νέο pc το 2010 γύρω στα 150€ για κάτι μικροπράγματα του στυλ εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ένας εκτυπωτής κλπ και φέτος 40€ όλα και όλα. Υ.Γ.: Αν το ποστ θεωρηθεί ανούσιο να σβηστεί παρακαλώ.
Marria Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Nαι και πλεον ψαχνω και πιο πολυ απο το εξωτερικο για να βρω τα πιο φτηνα. Οπως οι περισσοτεροι πιστευω πως κανουμε. Φετος πηρα εναν εξ. σκληρο δισκο απο κομπιουτεριστικα πραγματα. Και αναγκαστικα ενα νεο κινητο και μια φωτ. μηχανη (αναγκαστικα γιατι τα προηγουμενα που ειχα μου τα εκλεψαν..)
Tenshi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δέν έχω δώσει cent για οποιαδήποτε μορφή αναβάθμισης απο anno 2009.Μοναδική εξαίρεση φέτος για ένα 2x2 gb kit μνήμες στα 27 ευρώ ...και αυτό ήταν για δώρο!
marios32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πλέον μετράει και το ευρώ σε οτιδήποτε αγοράσεις. Εγώ προσωπικά πάντα κοίταζα το καλύτερο vfm, αλλά που σφίξαν τα ζωνάρια + 1 λόγος για τον καθένα να το κάνει.
tritonas00 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Έχει επηρεάσει η κρίση τις καταναλωτικές σας συνήθειες Οχι.(προς ωρας)
Haldol Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αλλά όχι με την έννοια του «δε μπορώ να πάρω πραγματα που θέλω» αλλά με την έννοια «δεν αγοράζω αηδίες και παίρνω αποκλειστικά ότι χρειάζομαι». Πήρα δύο πληκτρολόγια και ένα ποντίκι λόγω ζημιάς στα ήδη υπάρχοντα, μία θήκη εξωτερικού HDD, ένα router και ένα stickάκι mobile broadband. Αυτά. Κάποιες αγορές θα είχαν παραλειφθεί εάν ήμουν λίγο πιο προσεκτικός - π.χ. το router.
taazz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ναι με την έννοια του «δε μπορώ να πάρω πραγματα που χρειάζομαι». Μέχρι και μπαταρίες για το ποντίκι μου που παλαιότερα θα αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη σήμερα το έχω βγάλει εκτός και χρησιμοποιώ ένα ενσύρματο που είχα βγάλει εκτός παλαιότερα γιατί έχει πρόβλημα μετατόπισης κέρσορ.
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 χεχε γενικα επειδη για κακη μου τυχη τα παντρευομαι τα πραγματα που παιρνω μετα απο καποια χρονια πρεπει να τα αλλαξω το pc καηκε το laptop καηκε η φωτογραφικη δεν ειναι καλη τα κινητα παλιωσανε guess what φετος ειναι η χρονια να τα αλλαξω ολα =)
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δε ξέρω αν είναι θέμα "κρίσης", ανέκαθεν δε μου περίσσευε ευρώ για αναβάθμιση, αλλά πάντα κάπως τις έκανα. Τελευταία μου αναβάθμιση ήταν αυτό, για το οποίο δε πλήρωσα, τελευταία λεφτά που είχα δώσει πρέπει να ήταν ο ssd που μετράει 2 χρόνια (και αυτός μεταχειρισμένος), αλλά διάολε, ξύπνησες κάποιο μικρόβιο μέσα μου και την τελευταία ώρα έχω αρχίσει και ψάχνω στις αγγελίες για κάτι μεταχειρισμένο. Χριστούγεννα έρχονται, κάντε ένα δώρο στο μικρό λιοπυρ!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Τελευταία φορά που αγόρασα τεχνολογικό προϊόν ήταν τέλη του 2009 ένα Laptop. Απο τότε έχει μειωθεί δραματικά το εισόδημα οπότε δεν παίζει να πάρω κάτι άλλο. Αν και δεν θα με χάλαγε ένα smartphone ή ένα tablet.
Dimitris362 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 και γω το 2009 πηρα τον πυργο μου, και απο τοτε η μονη αλλαγη ειναι το πληκτρολογιο για το οποιο εδωσα 15 ευρω και ηταν αναγκαιο γιατι ειχα ενα διαφημηστικο, το οποιο δεν εκανε καλα επαφη το καλωδιο και εσβηνε καθε τρεις και λιγο αμα το κουνουσα. εκτος απ'αυτα ολα τα παιχνιδια απο θειο, εκτος απο bf3,cod:mw3,cataclysm. Και τωρα μου καηκε η γραφικων και ειμαι μια βδομαδα χωρις gaming, πραγμα που δεν θυμαμαι να εκανα στη ζωη μου οσο αραιά και να παιζα κατα περιοδους, και αυτο γιατι δεν θελω να παρω τωρα καρτα (που και να παρω θα δωσω το πολυ 120 ευρω) και να βγει η νεα σειρα σε 1 μηνα και να χασω ετσι 40-60 ευρω που θα εβρισκα τοτε. Και τα 100 ευρω να μπορεις να δωσεις πλεον για κατι το σκεφτεσαι διπλα και κανεις μονο τα απαραιτητα, και στην τελικη ισως αυτο θα επρεπε να κανουμε απο παντα. Σε μερικα πραγματα η κριση κατα τη γνωμη μου εκανε καλο στον Ελληνα, γιατι σιγουρα ειχαμε ξεφυγει. Οσον αφορα τα υπολοιπα εξοδα (βλεπε βενζινες, εξοδους, ρουχα κτλ) σιγουρα επεσε και εκει αντίστοιχο μαχαιρι. ΥΓ: Και Smartphone που πηρα γιατι πιστευω πως ειναι αναγκαιο gadget, πηγα για VFM και εδωσα 160 ευρω για το ZTE Blade, και δεν με ενδιαφερει πλεον να εχω το super duper κινητο για να το μοστραρω, και αυτο ειναι αλλο ενα καλο που εγινε σε πολλούς με την κριση.
iniohos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν και γενικα ειμαι της αποψης "αν δεν χαλασει, δεν το αλλαζω", το 2010 ηρθαν ετσι τα πραγματα που πηρα 2 αντικείμενα αξιας. Ενα laptop και ενα κινητο. Το laptop γιατι πλεον ηταν αναγκη στην δουλεια και επρεπε να το κανονισω, ενω το κινητο γιατι χαλασε το παλιο που ειχα ξαφνικα με αποτελεσμα να μεινω και μια εβδομαδα χωρις κινητο τηλεφωνο. Η πρωτη σκεψη ηταν να παρω κατι φθηνο, απλα για να κανω την δουλεια μου. Εψαξα εντος και εκτος και τελικα ειδα πως η διαφορα του φθηνου με κατι που θα εβγαζε περισσοτερο χρονο ηταν περιπου 60-70 ευρω για το φορητο και 50 ευρω για το κινητο, οποτε και προχωρησα στην αγορα τους. Πριν απο αυτο, ειχα να δωσω λεφτα απο το 2008 που πηρα ενα πληκτρολογιο για τον σταθερο υπολογιστη στο σπιτι που τον ειχα αγορασει το 2005. Για την νεα χρονια που ερχετε ευχομαι να μην χρειαστει να αγορασω κατι, καθως το εχω ταμα η επομενη αγορα υπολογιστη για το σπιτι να ειναι οταν βγει το DOOM 4 και να φτιαχτει βαση των απαιτησεων του παιχνιδιου (οπως εκανα και το '05 με αυτο που εχω ηδη).
Ntinaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Περιεργως εχουν αυξηθει αυτα που παιρνω. 1ον γιατι αρχισα να ψιλοδουλευω δευτερον γιατι οτι αγοραζω,φροντιζω να ειναι ειτε μεταχειρισμενο σε καλη τιμη,ειτε να πουλαω τα παλια...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μαλλον εχω ριξει την ποσοτητα. Το τροπο που ψωνιζω δεν τον αλλαζω. Ανεκαθεν προσπαθουσα να βρω την χρηση τομη μεταξυ της αναγκης μου και τιμης. Απλα πλεον προσπαθω να πουλαω οτιδηποτε δεν θα χρησιμοποιησω αντι να το κραταω για "μελλοντικη" χρηση. Μπορω να πω οτι το 2011 εκανα την μεγαλυτερη κινηση αγορων που εχω κανει ποτε και την εκανα γιατι ειμαι σιγουρος οτι του χρονου πολυ πιθανον να μην μπορω και ετσι επενδυσα σε κατι -καλο- που θα κρατησει. Το συστημα της υπογραφης μου αγοραστηκε φετος ας πουμε και κοστισε περιπου 1800 ευρω σαν συνολο. Ποτε προηγουμενως δεν ειχα κανει τετοια βηματα. Ισως γι αυτο εχει ηρεμησει το κεφαλι μου και εχω να κοιταξω για κατι που "χρειαζομαι" πανω απο 2 μηνες.
Marria Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 χεχε γενικα επειδη για κακη μου τυχη τα παντρευομαι τα πραγματα που παιρνω μετα απο καποια χρονια πρεπει να τα αλλαξω το pc καηκε το laptop καηκε η φωτογραφικη δεν ειναι καλη τα κινητα παλιωσανε guess what φετος ειναι η χρονια να τα αλλαξω ολα =) Κανα ευχελαιο κανε πρωτα :devil: Πως τα καταφερες και καηκαν pc και λαπτοπ? Επιτηδες να το εκανα δεν θα το καταφερνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα