jim22479 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 δε εχω παιξει ακομα το παιχνιδι και θελω να κανω μια ερωτηση. Στα παλια UFO και XCOM , οταν εχανες καποιον απο την ομαδα σου μπορουσες να κανεις Load. Τωρα δεν γινεται ; Ακουω πολλους που λενε οτι εχασαν εναν βασικο μελος της ομαδας τους και σκεφτομαι γιατι να μην κανουν load και να ξαναπαιξουν απο ενα προηγουμενο σημειο της αποστολης...
Apoll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ναι μπορείς αν δεν παίξεις σε Ironman mode όπως εγώ και ο Snoob (δεν ξέρω ποιος άλλος είναι σε Ironman) Iroman mode, σημαίνει ότι το παιχνίδι κάνει 1 μόνο save, και autosave σε κάθε κλικ που κάνεις. Οπότε όλες οι επιλογές σου, είναι τελικές και δεν υπάρχει load παρά μόνο αν βγεις από το παιχνίδι και ξαναμπεις μετά. Αν το έχεις αυτό off, τότε κάνεις save/load όπως παλιά. Για να δεις πόσο πόρωση έχει το Ironman mode, παίζω στο lunch break αυτή την μία ώρα στο λαπτοπ. (διαφορετικό campaign σε Classic Ironman φυσικά) Και με βλέπουν οι συνάδελφοι αφοσιωμένο και να φουντώνω με κάτι παλαβά που κάνει το AI, και ήδη 5 από δαύτους αγόρασαν το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα. Και όλοι παίζουν σε Classic Ironman. Μόνο και μόνο για το thrill που έχει το παιχνίδι, μιας και δεν μπορείς να κάνεις load.
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τελικά είπα να παίξω λίγο ακόμα για να βγάλω μερικά καινούρια οπλάκια. Έχω το εντυπωσιακό ρεκόρ 27/27 μάχες χωρίς ούτε μία απώλεια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, ο Liu "Typhoon" Sun, ο Κινέζικος Δράκος, ο Θεριστής της Σαγκάης, ο Χάρος του Σινικού Τείχους, κατάφερε μετά από 34 kills να γίνει colonel. Και τώρα πρέπει να επιλέξω τελευταίο skill. Μπορεί κάποιος εμπειρότερος να μου εξηγήσει, το Double tap τι σημαίνει; Ότι αν δεν κουνηθώ μπορώ να ρίξω δύο φορές στον ίδιο γύρο; 1
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εχουμε και τα κρασαρίσματα εντωμεταξύ.Πήγε ένας sniper να πυροβολήσει berzeker πού μόλις είχα σκοτώσει και κράσαρε το παιχνίδι!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τι γομάρια είναι αυτά τα Large UFO... Ακόμη δεν ξέρω τι αντιμετωπίζω (μάλλον λίγο απ' όλα...) αλλά πιάνει όλη την πίστα... Δηλαδή τα VL τι είναι; Κάνε να αντέξει το carapace...
Apoll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, ο Liu "Typhoon" Sun, ο Κινέζικος Δράκος, ο Θεριστής της Σαγκάης, ο Χάρος του Σινικού Τείχους, κατάφερε μετά από 34 kills να γίνει colonel. Και τώρα πρέπει να επιλέξω τελευταίο skill. Μπορεί κάποιος εμπειρότερος να μου εξηγήσει, το Double tap τι σημαίνει; Ότι αν δεν κουνηθώ μπορώ να ρίξω δύο φορές στον ίδιο γύρο; Double tap = πυροβολά 2 φορές αν βλέπει το στόχο. Μία special μία απλή. Τι γομάρια είναι αυτά τα Large UFO... Ακόμη δεν ξέρω τι αντιμετωπίζω (μάλλον λίγο απ' όλα...) αλλά πιάνει όλη την πίστα... Δηλαδή τα VL τι είναι; Tα VL είναι καμμια 30αριά οχτροί, που θα πάθεις ό,τι έπαθα και εγώ χτες. Όσον αφορά την αποστολή στην βάση. Η Aliens της βάσης είναι ό,τι συναντάς σε μία Terror. (Αλλά καμμια 30αριά)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μόλις τώρα τελείωσα με το Large UFO. Πολλοί δεν ήταν, μάλλον γιατί είχε πάθει μεγάλες ζημιές στην πτώση, 10 βρήκα, αλλά τα 3 ήταν ζωύφια, σιχαμένα, έριξα ρουκέτα και δεν ψόφησαν, αλλά τα αποτελείωσα με laser rifles κτλ. Δύο ερωτήσεις: έχει κανείς σας πρόβλημα στα μεγάλα UFO να φέρει τους στρατιώτες του εκεί ακριβώς που θέλει; Μου άλλαζε θέση κάμερας, δε με άφηνε να σταθώ σε σημεία όπου εμφανιζόταν κατά τα άλλα τετραγωνάκι κίνησης και γενικά με δυσκόλεψε. Επίσης, υπάρχει όριο στους επιπλέον εξωγήινους που μπορούμε να πιάσουμε; Έπιασα έναν χωρίς να μου το ζητήσουν, πειράζει σε κάτι; η βάση είναι μία και τέλος ή βγαίνουν και άλλες στην πορεία; Θέλω να πω, να περιμένω κι άλλο να φτιάξω όπλα και πανοπλίες ή χάνεται κάποια στιγμή και μαζί το παιχνίδι; Για πείτε ιδέες, σε Lt. assault, flush ή rapid fire; (150 creds από το Large UFO, χωρίς να πειράξω πτώματα, υλικά, μονάχα κάτι κατεστραμμένα αντικείμενα χωρίς research value).
Apoll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δύο ερωτήσεις: έχει κανείς σας πρόβλημα στα μεγάλα UFO να φέρει τους στρατιώτες του εκεί ακριβώς που θέλει; Μου άλλαζε θέση κάμερας, δε με άφηνε να σταθώ σε σημεία όπου εμφανιζόταν κατά τα άλλα τετραγωνάκι κίνησης και γενικά με δυσκόλεψε. Όχι, άλλαξε γωνία στην κάμερα και ανεβοκατέβα μία φορά το ύψος. Επίσης, υπάρχει όριο στους επιπλέον εξωγήινους που μπορούμε να πιάσουμε; Έπιασα έναν χωρίς να μου το ζητήσουν, πειράζει σε κάτι; Όχι, το αντίθετο μάλιστα Φυσικά και τα Robot ή Chrysalids δεν πιάνονται. η βάση είναι μία και τέλος ή βγαίνουν και άλλες στην πορεία; Θέλω να πω, να περιμένω κι άλλο να φτιάξω όπλα και πανοπλίες ή χάνεται κάποια στιγμή και μαζί το παιχνίδι; Το τί θα συναντήσεις στην βάση, εξαρτάται από την υπάρχουσα δυσκολία που είσαι, και αντιμετωπίζεις στις terror. Αν συναντάς sectoids, floaters, chrysalids τα ίδια θα συναντήσεις και εκεί. Αν συναντάς Elite Muton, Heavy Floaters φυσικά και θα συναντήσεις αυτούς εκεί. Αν θες να τελειώσεις το campaign, κάνε την αποστολή μόλις θα έχεις laser & carapace ή skeleton. Είναι το σημείο που έχεις τεχνολογική υπεροχή. Για πείτε ιδέες, σε Lt. assault, flush ή rapid fire; (150 creds από το Large UFO, χωρίς να πειράξω πτώματα, υλικά, μονάχα κάτι κατεστραμμένα αντικείμενα χωρίς research value). Assault Rapid Fire είναι όλα τα λεφτά. Συνεργάζεται με το Run & Gun. Τίποτα καλύτερο από να πλησιάσεις έναν δύσκολο εχθρό στο 1 βήμα και να του την ανάψεις δύο φορές με 100% + crit. ---------------------- Ετοιμαζόμενος να επιτεθώ στην βάση, έχω 'cold feet' όπως λένε οι Άγγλοι. Θα συνεχίσω ως έχει μέχρι να έχω μία ομάδα αποκλειστικά Colonels.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασα το Run & Gun μαζί με Rapid Fire εξ επαφής σε Muton με scatter laser. Τον ξάπλωσα το γίγαντα Εντωμεταξύ, συνέλαβα κι ένα Floater -πολύ χρήσιμο το interrogation του, μόλις τελειώσω το research θα στείλω στα τρυφερά χέρια της Δρ. Βάλεν και τον Muton που τσάκωσα σε ένα Small Scout -τον έφτασα στο 1 hit point και είχα 90% να τον εξουδετερώσω -πόσο χαίρομαι που έκανα sprinter μια support μου. Τέλος του μήνα θα έχω ανεβάσει 3 ακόμη δορυφόρους και θα έχω υποδομές για άλλους 6, καλώς εχόντων των πραγμάτων, άρα αν οι χώρες που καλύπτονται με δορυφόρο δεν αποχωρούν όπου κι αν πάει ο πανικός, υπάρχει περίπτωση να τις κρατήσω όλες. Τώρα, προσεύχομαι να μην πέσουν πολλά abductions μαζεμένα... 1
Apoll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι οι Assault κάνουν την μεγάλη ζημιά. Ξέρεις τί είναι να τρώνε δίσκους και zergers με την μία; Τέτοια την "ταίζω" (είναι το toon που ξεκίνησε με 6 kill από την πρώτη μάχη!). Αλλά την κρατάω λίγο πίσω μιάς και ανεβάζω 2 noobs support. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2012 από Apoll
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εσύ δεν είχες την sniperού ονόματι Hazard;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Έχει πάρει critical injury η συγκεκριμένη; 60 will βλέπω. Εντωμεταξύ, σκέφτομαι πως αν ποτέ γίνω πλούσιος (στο XCOM) ίσως άξιζε να αγοράσω εκείνο το Iron Will και να φτιάξω σιγά-σιγά μια ομάδα που σε κάθε promotion θα παίρνει και το έξτρα κατιτίς της σε will, να δω ως πού πάει. Νομίζω ο πιο δυνατός που έχω σε αυτό το θέμα είναι ο sniper. Έχω βάλει carapace + chitin του assault μου, ένα γομάρι Βέλγος που είναι πιο θηρίο από τα Mutons τώρα -αν του φτιάξω και κανένα καλύτερο όπλο... 1
Apoll Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εσύ δεν είχες την sniperού ονόματι Hazard; Όχι, Assault είναι η Hazard. Έκανα update και την φώτο της. 32/81 αυτή τη στιγμή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ελπίζω η Hazard να έχει nickname "Biohazard"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα