keropi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβασα για το καινουργιο Ps4 Pro να υποθεσω για καποιον που δεν εχει ps4 καθολου οπως εγω αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για εκεινο?Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ps4 μιας και εχει κατι παιχνιδακια και καποιοα που θα βγουνε που θελω να τα λιωσω και ειναι exclusive. ρίξε μια ματία στο video εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1093?do=findComment&comment=55144366 1
icenex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ρίξε μια ματία στο video εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1093?do=findComment&comment=55144366 Το ειδα ηδη πριν ποσταρω να ειμαι ειλικρινης για να μην επαναλαμβανω ολα οτι λεει το βιντεο γιατι πολλα δεν τα καταλαβα τι εννοουσε ο ποιητης στο συγκεκριμενο βιντεο για αυτο και ποσταρα για να παρω αποψεις πιο πολυ..Αυτο που εβγαλα συμπερασμα με λιγα λογια οτι θες οθονη 4κ και να υποστηριζει το παιχνιδι update για 4κ η τελος παντων κανει upscale για τα παρεις το μεγιστο οπτικο αποτελεσμα απο την κονσολα.Αλλα και σε 1080 βλεπεις καλυτερες επιδοσεις-fps-αποτελεσμα εικονας της κονσολας μιας και ειναι πιο δυνατη απο το προηγουμενο διορθωσε με αν καπου εκανα λαθος.Τεσπα ειμαι τελειως νουμπας με τις κονσολες μιας και η τελευταια μου αγορα κονσολας ηταν ενα snes. Αυτο που συμπερανα εγω με λιγα λογια ειναι οτι αξιζει να πας στην pro αν δεν εχεις ηδη ps4 αλλιως πεταμενα λεφτα να δωσεις και να παρεις δευτερο Ps4. 2
Alejandro Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που συμπερανα εγω με λιγα λογια ειναι οτι αξιζει να πας στην pro αν δεν εχεις ηδη ps4 αλλιως πεταμενα λεφτα να δωσεις και να παρεις δευτερο Ps4. Σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούν οι περισσότεροι συμφορουμίτες. Έτσι κι αλλιώς όσο κάνει το Pro, έκανε και το PS4 όταν κυκλοφόρησε, άρα αν το αντέχει η τσέπη σου πας εκεί. 1
Spartan117 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Horizon Zero Dawn direct feed screenshots (ps4, οχι pro) 5
Gagaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ειδα ηδη πριν ποσταρω να ειμαι ειλικρινης για να μην επαναλαμβανω ολα οτι λεει το βιντεο γιατι πολλα δεν τα καταλαβα τι εννοουσε ο ποιητης στο συγκεκριμενο βιντεο για αυτο και ποσταρα για να παρω αποψεις πιο πολυ..Αυτο που εβγαλα συμπερασμα με λιγα λογια οτι θες οθονη 4κ και να υποστηριζει το παιχνιδι update για 4κ η τελος παντων κανει upscale για τα παρεις το μεγιστο οπτικο αποτελεσμα απο την κονσολα.Αλλα και σε 1080 βλεπεις καλυτερες επιδοσεις-fps-αποτελεσμα εικονας της κονσολας μιας και ειναι πιο δυνατη απο το προηγουμενο διορθωσε με αν καπου εκανα λαθος.Τεσπα ειμαι τελειως νουμπας με τις κονσολες μιας και η τελευταια μου αγορα κονσολας ηταν ενα snes. Αυτο που συμπερανα εγω με λιγα λογια ειναι οτι αξιζει να πας στην pro αν δεν εχεις ηδη ps4 αλλιως πεταμενα λεφτα να δωσεις και να παρεις δευτερο Ps4. Και γω icenex στην ίδια περίπτωση βρίσκομαι.. Και ακριβώς τα ίδια έχω καταλάβει, διαβάζοντας από δω και κει. Για κάποιον που δεν έχει ps4, ακόμα και με TV 1080p (FHD), αξίζει να πάει στην pro έκδοση που αναμένεται. Περιμένω βέβαια να ακούσω και την γνώμη των πιο έμπειρων..
keropi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ^ αν το πρόβλημα δεν είναι τα +100ε τότε δεν υπάρχει λόγος να μην πάρει κάποιος το PRO
bedazzled Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 https://psmedia.playstation.com/is/image/psmedia/horizon-zero-dawn-screen-04-ps4-eu-13jun16?$MediaCarousel_Original$^ Τσεκάρετε το banding πάνω από το δεξί φρύδι... αυτό υποτίθεται ότι θα φτιάξει το HDR.
thomason993 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τo Horizon βλέπω να κάνει στο ps4 ότι έκανε και το Killzone 2 στο ps3 πριν 7 χρόνια...
carrypizza Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχη σε αγορες και ανταλλαγες με κονσολες . Ελεγξτε τα παντα ανταλλαξα xbox one με ps4 και δεν υπηρχε ουτε σκληρος και κατεπεκταση δεν υπηρχε ουτε το account με τα παιχνιδια , ο οποιος ηταν ο λογος που το αγορασα.Μην εμπιστευεστε ατομα οσες κριτικες και αν εχουν.Καλυτερα να γινεται ελεγχος σε καποιο χωρο που μπορει να συνδεθει η κονσολα και μετα να κανετε την συναλλαγη.
HarryGrey Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Άτομα απ τη Bethesda εξηγούν γιατί τα ps4 mods δουλεύουν με κάποια παιχνίδια (πχ farming simulator) αλλά όχι με τα δικά τους (fallout 4 & skyrim) 'Fallout 4': Bethesda Reps Explain Why PS4 Mods Will Work For Some Games But Not Theirshttp://www.ibtimes.com/fallout-4-bethesda-reps-explain-why-ps4-mods-will-work-some-games-not-theirs-2419059
keropi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ^ ανοησίες ποστάρεις για 3η φορά Χαρούλη, μπας και πάρεις καμοιά απάντηση. Το άρθρο που παραθέτεις αναφέρει: Bethesda has yet to comment on exactly which Sony policy made “Fallout 4” PS4 mods an impossible venture Οπότε κανένας δεν εξηγεί τίποτα, γενικολογίες/δικαιολογίες μόνο και clickbait άρθρο. Μέχρι και link για άρθρο με τις θεωρίες τους έχει στο τέλος. Κόψε το shitposting επιτέλους.
Spartan117 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μερικά screenshot από το demo του Gravity Rush 2 2
thomason993 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει κανένας να πει κάποια γνώμη για το Day of the Tentacle Remastered? Το έχει στο αμερικάνικο store με έκπτωση 6$ και βλέπω θετικά reviews γενικα.. αλλά είναι point and click, που δεν παίζω γενικά τέτοια παιχνίδια.. κι επίσης φαντάζομαι θα παίρνει πολλά από τα καλά reviews λόγω νοσταλγίας από "παλιούς" που είχαν παίξει και το original game αλλά και άλλα παρόμοια games από τα πολλά point and click που έβγαιναν τότε. Έχει να πει κάποιος τη γνώμη του? Αξίζει τα 6$?
keropi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ^ για 6$ είναι μια χαρά αλλά δες καλύτερα το let's play να αποφασίσεις αν σου αρέσει μιας και είναι παιχνίδι του 1993 κατ' ουσίαν. Για point-and-click adventure πάντως είναι όσο classic μπορεί. Η ιστορία είναι χαβαλετζίδικη με στερεότυπα και χιούμορ των 90s... δες πώς πάει στην αρχή καλύτερα: 1
bedazzled Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 "PS5 May Arrive In 2nd Half Of 2018" says Analyst Damian Thong http://www.gamepur.com/news/24233-ps5-may-arrive-2nd-half-2018-says-analyst-damian-thong.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις