Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, kostiger είπε

Πιο πολυ σε The Last of Us μου τα εχει σκασει να ειμαι ειλικρινης, με εμφαση στη σχεση πατερα-γιου, κατ' αντιστοιχια με το διδυμο Joel-Ellie..

Cinematic μεχρι να σβησει ο ηλιιος κοινως, αλλα εμενα μου αρεσει αυτη η κατευθυνση..:D

Ναι γενικα θυμιζει NaughtyDog,ελπιζω να μην καναν αλλαγη πορειας λογω των επιτυχιων Last of Us και Uncharted και δουμε κατι παρομοιο απλα σε μυθολογικο setting.

Θελω η ουσια του GoW να παραμεινει ιδια.Και επισης απτα βιντεο μεχρι στιγμης δεν ειδα κατι που να παραπεμπει σε temple puzzles οπως παλια.Ελπιζω να μην τα βγαλαν απτο παιχνιδι

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έσκασε και η stone mason

https://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-God-Of-War-Collectors-Edition-Ps4.htm

10 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Eγω προπαραγγειλα την απλη ελληνικη εκδοση  αλλα ψηνομαι να την αλλαξω για την limited 

Εννοείται ότι πας για τη limited. Τέτοια παιχνίδια δεν τα αγοράζουν απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι η Limited θα παιξει και σε χαμηλοτερη τιμη και απο αλλα καταστηματα οπως και εγινε και στο Horizon.

Δημοσ.
1 hour ago, Grim Ripper said:

Εγώ έριξα παραγγελία για την limited.
Δεν με αφήνει να βάλω παραλαβή από το κατάστημα τον Απρίλιο, μέχρι 2 Φεβρουαρίου με αφήνει. :|

https://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-God-Of-War-Limited-Edition-Ps4.htm

Εγώ έβαλα για αύριο, 26/1, που κολλάς... :P

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι η Limited θα παιξει και σε χαμηλοτερη τιμη και απο αλλα καταστηματα οπως και εγινε και στο Horizon.

Μακάρι. :P

Δημοσ.
41 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Λιγούρια :D Θα περιμένω μπας και εμφανιστεί skroutz σε χαμηλότερη τιμή.

Έχει χάρη που δεν έχω όρεξη να ψάχνω μετά σε αγγελίες για την Limited με το hype που υπάρχει, αλλιώς θα περίμενα κι εγώ να πέσει.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ας δούμε κάνα review πρώτα, εγώ δεν ορμάω με τα μούτρα σε τίποτα 

Το παιχνίδι θα είναι επιεικώς άριστο.

Εχουν διαθέσει budget, το team που έχει δουλέψει είναι έμπειρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν μετριότητα για τη συνέχεια μια τέτοιας σειράς στην πιο διαδεδομένη κονσόλα τελευταίας γεννιάς.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...