Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνιδαρα, ξεπαιχνιδαρα εχω ενα σφραγισμενο steelbook και το ειχα για μια περιοδο για ανταλλαγη (η πωληση; δεν θυμαμαι καλα) δεν ειδα ενδιαφερον ιδιαιτερο. Θα ελεγα οτι δεν το εκτιμαει ο κοσμος καθολου. Απεσυρα την αγγελια στο τελος... σιγα την παιχνιδαρα που δεν το θελει κανεις...

Δημοσ.

για τους βετερανς ντεν αξιζει μια :P Και το souls τωρα το παιζω το ιδιο ακριβως με το pc με το τσαμπα mod απο τοοοοτε

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Damachi είπε

για τους βετερανς ντεν αξιζει μια :P Και το souls τωρα το παιζω το ιδιο ακριβως με το pc με το τσαμπα mod απο τοοοοτε

καλα για PC εννοειται η ψαλιδα της διαφορας ειναι μικροτερη,για κονσολαδες ομως ειναι καλη φαση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

To overwatch εχει free weekend 25-28/5

οποιος ψαχνοταν ειναι καλη ευκαιρια να το δοκιμασει 

Πρακτικα τι σημαινει αυτο; Θα το εχει καπου να το κατεβασουμε δωρεαν και θα μπορεσουμε να παιξουμε Online το σκ;
H πρεπει να εχουμε αγορασμενο το παιχνιδι και απλα θα δινει δωρεαν το online μονο και για οσους δεν εχουν συνδρομη;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, orck είπε

Πρακτικα τι σημαινει αυτο; Θα το εχει καπου να το κατεβασουμε δωρεαν και θα μπορεσουμε να παιξουμε Online το σκ;
H πρεπει να εχουμε αγορασμενο το παιχνιδι και απλα θα δινει δωρεαν το online μονο και για οσους δεν εχουν συνδρομη;

αν πας στο store απο αυριο στο παιχνιδι θα εχει trial η οπως λεγεται, δε θυμαμαι ακριβως

το παιχνιδι ειναι μονο οnline, και θα μπορεις να το δοκιμασεις για ολο το σ/κ

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να συνδέσω usb headset πληκτρολόγιο και ποντίκι.. Πήγα και πήρα ένα trust USB hub για να μπορώ να τα συνδέσω κ τα τρία αλλά από ότι φαίνεται δεν δίνει ρεύμα ενώ σε pc δουλεύει κανονικά.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; αν πάρω usb female to 3.5mm jack male, θα μπορώ να συνδέσω το headset στο controller?? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, KeepWalking7 είπε

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να συνδέσω usb headset πληκτρολόγιο και ποντίκι.. Πήγα και πήρα ένα trust USB hub για να μπορώ να τα συνδέσω κ τα τρία αλλά από ότι φαίνεται δεν δίνει ρεύμα ενώ σε pc δουλεύει κανονικά.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; αν πάρω usb female to 3.5mm jack male, θα μπορώ να συνδέσω το headset στο controller?? 

δε ξερω τι hub πηρες, αλλα για να παιξεις με m/k στο ps4, χρειαζεσαι το xim η κατι παρομοιο

αν θες googlare το για να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πληκτρολογιο και το ποντικι δουλευουν κανονικα χωρις XIM.. το θεμα μου ειναι οτι θελω κ τριτο usb port για να συνδεω το headset. το hub που πήρα είναι αυτο.

Επεξ/σία από KeepWalking7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KeepWalking7 είπε

το πληκτρολογιο και το ποντικι δουλευουν κανονικα χωρις XIM.. το θεμα μου ειναι οτι θελω κ τριτο usb port για να συνδεω το headset. το hub που πήρα είναι αυτο.

Το headset είναι με usb;Γιατί με mini jack το συνδέεις απ'ευθείας στο χειριστήριο με αρκετά καλή ποιότητα ήχου και χωρίς να σε περιορίζει το καλώδιο.

Το link που έβαλες δεν λειτουργεί.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, najinblue3 είπε

To overwatch εχει free weekend 25-28/5

οποιος ψαχνοταν ειναι καλη ευκαιρια να το δοκιμασει 

Παιδιά αγνοήστε αυτό το ποστ. Σαν υπάνθρωπος που έχω παίξει πάνω από χίλιες ώρες σας λέω αν θέλετε την υγεία σας αποφύγετέ το. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Που να επαιζες κανα λολ πριν 2-3 χρονια ...(είμαι καθαρος πανω από ένα χρονο δεν ξερω τι παιζει τωρα...)

OW παντως που ειχα δοκιμασει στο PC ηταν πολύ λιγοτερο toxic το community

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Που να επαιζες κανα λολ πριν 2-3 χρονια ...(είμαι καθαρος πανω από ένα χρονο δεν ξερω τι παιζει τωρα...)

OW παντως που ειχα δοκιμασει στο PC ηταν πολύ λιγοτερο toxic το community

Στο ps4 γίνεται χαμός. Δε καταλαβαίνεις για τι τοξίσιτι μιλάμε. Και γω γίνομαι κανίβαλος επίσης. Το παιχνίδι δυστυχώς όσο ωραίο είναι άλλο τόσο ψυχοφθόρο γίνεται στο κομπέτιτιβ. Ο main μου έχει μπαν ενός μήνα λόγω ύβρεων που τορπίλισα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο τσατ γίνεται χαμός. Πιάνω τον εαυτό μου με το συγκεκριμένο παίγνιο περισσότερο να περνάω νευρικά παρά όμορφα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Edel είπε

Στο ps4 γίνεται χαμός. Δε καταλαβαίνεις για τι τοξίσιτι μιλάμε. Και γω γίνομαι κανίβαλος επίσης. Το παιχνίδι δυστυχώς όσο ωραίο είναι άλλο τόσο ψυχοφθόρο γίνεται στο κομπέτιτιβ. Ο main μου έχει μπαν ενός μήνα λόγω ύβρεων που τορπίλισα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο τσατ γίνεται χαμός. Πιάνω τον εαυτό μου με το συγκεκριμένο παίγνιο περισσότερο να περνάω νευρικά παρά όμορφα. 

Δοκιμασε και το rainbow six siege εχω σπασει το γραφειο μου απο τα μπουνιδια 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...