Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@geovas

Καλοριζικο & καλοπαιχνιδο!

Μονο 20 κομματια ειχαν??? Ενας φιλος μενει εκει κοντα ( Ν. Κοσμο) και θελει, αν δειτε πουθενα stock πειτε μας.

Καλά ο Γιώργος περιμένει να του πάνε την κονσόλα σπίτι μου φαίνεται..

Μόλις παρέλαβα και εγώ. :-)

Δημοσ.

Toτε δυσκολα τα πραγματα...Ψαξτε για Media Markt , multirama , η αλλο καταστημα Γερμανο.Σε public , Πλαισιο πολυ δυσκολα να εχει...

Επισης δειτε και κανα Κωτσοβολο.

Δημοσ.

Μολις παρελαβα σπίτι απο κωτσο στα 403 ευρω με 2 χειριστηρια! Ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...

Ερχεται λιώσιμο fifa14...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον...ισχυει αυτο που ειπαν πιο πριν.Υπηρχε κοσμος στα Media Markt και μεχρι τωρα 100% τελειωσανε τα κομματια.Εγω ειχα ευτυχως απο προπαραγγελια οποτε λιγο με ενδιεφερε.

Απο οσο ακουσα και ετυχε να δω , πρεπει να εχουν λιγο στοκ σε καταστηματα Γερμανος.Τρεξτε γιατι υπαρχει οντως ελλειψη.

Δεν εχει 5 τιτλους day one...Ειναι πανω απο 15.Το θεμα ειναι τι ψαχνεις.Πιστευω οτι με killzone , Assassin's Creed και κανα Fifa κατι θα κανεις εως οτου βγει κατι πραγματικα καινουργιο.

ναι αυτο ειπα και γω..μιλοαω επι προσωπικου επιππεδου γτ κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω τα λεφτα μου και βλεπω οτι απο παιχνιδι δεν εχει κατι να μου δωσει διαφορετικο απο τις υπολοιπες κονσολες , περα απο 2 παιχνιδια...και ειπα να κανω υπομονη...Καλοριζικο σε οσους το εχουν παρει παιδια και καλο λιωσιμο.!!

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ. :-)

Μολις παρελαβα σπίτι απο κωτσο στα 403 ευρω με 2 χειριστηρια! Ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...

Ερχεται λιώσιμο fifa14...

με γειες αλανια 8)

ειδικα για τον polaki, νεα κονσολα με fifa ειναι ακριβως οπως για μενα νεα κονσολα με forza :)

have fun! 8)

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες ξέρουμε αν μπορούν να παίξουν PSN games? Όχι ps3.

Έχω άπειρα τύπου spelunky/critter crunch κτλ και θα είναι πολύ μεγάλο ψυχολογικό σύν περιμένοντας κάποιον τίτλο που να με καίει μετά το ac4.

Είμαι σε μεγάλο να το ανοίξω/να μη το ανοίξω mode :P

7i81.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...