costa69 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Παίδες ξέρουμε αν μπορούν να παίξουν PSN games? Όχι ps3. Έχω άπειρα τύπου spelunky/critter crunch κτλ και θα είναι πολύ μεγάλο ψυχολογικό σύν περιμένοντας κάποιον τίτλο που να με καίει μετά το ac4. Είμαι σε μεγάλο να το ανοίξω/να μη το ανοίξω mode Δυστυχως οχι, τα μονα PSN συμβατα ειναι αποκλειστικα για το PS4 1
tiniakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λιωνω fifa14 στο ps4! Τελειο και κλασεις ανωτερο απο ps3 το φιφα!!! Επειδή είσαι από τα καλύτερα παιδιά του forum αλλά έχεις και τα κολληματάκια σου για πες που είναι πιο καλό το fifa 14 στο ps4 από το ps3 γιατί εγώ που το είδα στα public δεν είδα να έχει καμιά τρελή διαφορά.
vag.patrick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 δε θα κανει κανεις το τρολλ???περιεργο.... και παλι καλο λιωσιμο παιδες...
paularas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 να και το δικό μου (έτσι για τα τυπικά) 936025_10151857628288697_2146115032_n.jpg 1
telegamesvg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 με γειες αλανια 8) ειδικα για τον polaki, νεα κονσολα με fifa ειναι ακριβως οπως για μενα νεα κονσολα με forza have fun! 8) Eσυ δεν αγοραζεις κονσολα , αγοραζες PGR και τωρα αγοραζεις FORZA ;-) Παντως εδω που τα λεμε λειπει ενα πραγματικο racing απο το launch line up της Sony . Kατα τα αλλα παρελαβα και εγω σημερα , απλη κονσολα made in japan . Kαλο λιωσιμο σε ολους !! 1
Fulgore1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Παρολο που προσωπικα ειμαι εναντια σε αγορα Day One για λογους που εχω αναφερει πιο παλια, σε οσους παραλαβανε τις νεες τους κονσολες ειτε Xbox ειτε ps4 ευχομαι καλο λιωσιμο
p3tran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ερωτηξη: Πως μπορω να κανω reset το password μου για ενα λογαριασμο PSN μου που κατεχω το email μεν, αλλα δεν θυμαμαι τι σκατα ειχα βαλει για ημ/νια γεννησης? στο ps3 μπαινω κανονικα, αφου εχει auto sign in. ομως password δεν θυμαμαι επ'ουδενι, και τοσο απο το site, το ps4 αλλα και το ps3, αυτο που βλεπω ειναι οτι ζηταει ημ/νια γεννησης και μονο για να προχωρησει στην επιλογη "ξεχασα το pass μου"
p3tran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το πηρες κι αυτο δεν αντεξες ε; καλο μηχανακι ειναι κι αυτο ρε συ. και ειδικα αφου το μεγαλυτερο αγκαθι πηρε επιτελους δρομο (joypad), why not? απαντα μου αυτο καποιος ρε σεις: ερωτηξη: Πως μπορω να κανω reset το password μου για ενα λογαριασμο PSN μου που κατεχω το email μεν, αλλα δεν θυμαμαι τι σκατα ειχα βαλει για ημ/νια γεννησης? στο ps3 μπαινω κανονικα, αφου εχει auto sign in. ομως password δεν θυμαμαι επ'ουδενι, και τοσο απο το site, το ps4 αλλα και το ps3, αυτο που βλεπω ειναι οτι ζηταει ημ/νια γεννησης και μονο για να προχωρησει στην επιλογη "ξεχασα το pass μου"
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 καλο μηχανακι ειναι κι αυτο ρε συ. και ειδικα αφου το μεγαλυτερο αγκαθι πηρε επιτελους δρομο (joypad), why not? απαντα μου αυτο καποιος ρε σεις: ερωτηξη: http://gr.playstation.com/ Απο εδώ πάντως έχει forgot my password https://account.sonyentertainmentnetwork.com/reg/account/forgot-password!input.action?service-entity=psn
p3tran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Απο εδώ πάντως έχει forgot my password https://account.sonyentertainmentnetwork.com/reg/account/forgot-password!input.action?service-entity=psn ...που επισης μου ζηταει ημ/νια γεννησης για να προχωρησει. σωστα?
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ναι δε νομίζω να μπορείς να το κάνεις bypass αυτό. Φαντάζομαι μόνο μέσω support.
p3tran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 εχουμε ελληνικο support που μπορει να το κανει αυτο? τηλεφωνο? οταν ειχα κανει αυτους τους λογαριασμους, δεν νομιζω η ημ/νια γεννησης να ηταν ακρογωνιαιος λιθος ασφαλειας, που ειναι τωρα. και με τα δυο email που χρησιμοποιω, εχω ακριβως το ιδιο προβλημα....
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/842 ΕΛΛΑΔΑ (GR) 801 11 92000 [email protected] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις