Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα παει παντως ιδιαιτερα καλα στο metacritic http://www.metacritic.com/game/playstation-4/everybodys-gone-to-the-rapture

Αναμονη βεβαια να βγουν και παραπανω κριτικες.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω σκοπό να αγοράσω σχεδόν όλα τα games μου από το you.gr, πρέπει να προσέξω κάτι? Μου το συστήνεται?

Κάτι είδα προχτές τις αγγελίες ότι και καλά επηδεί τα skoutzομάγαδα κάνουν εισαγωγές, είναι σε άλλη γλώσσα το εξώφυλο(Βουλγάρικα), δηλαδή όλα τα games θα είναι σε αλλη γλώσσα?

Δημοσ.

To you.gr μια χαρά είναι, απο εκεί πήρα WiiU και αν δεν κάνω λάθος είναι παρακλάδι του e-shop.

Οτι έχει ελληνικά στο εξώφυλλο, έχει και βουλγάρικα και άλλες δύο γλώσσες (δεν θυμάμαι ποιές, αλλά νομίζω έχει και τσέχικα).

Αλλά νομίζω πλέον δεν ισχύει αυτό. Τα παλιότερα παιχνίδια το είχανε, πχ το God of War trilogy είχε κάτι τέτοιες γλώσσες.

Δημοσ.

Το You δεν είναι παρακλάδι του e-shop. Έχω αγοράσει και εγώ game από εκεί ( Metro Redux PS4) σε πολύ καλή τιμή ( 24.90 όταν οι μεγάλοι το είχαν 39.90). Γενικά αν έχεις και κοντά υποκατάστημα τις courrier που συνεργάζεται σου έρχεται με 0 μεταφορικά).

Δημοσ.

Έχω σκοπό να αγοράσω σχεδόν όλα τα games μου από το you.gr, πρέπει να προσέξω κάτι? Μου το συστήνεται?

Κάτι είδα προχτές τις αγγελίες ότι και καλά επηδεί τα skoutzομάγαδα κάνουν εισαγωγές, είναι σε άλλη γλώσσα το εξώφυλο(Βουλγάρικα), δηλαδή όλα τα games θα είναι σε αλλη γλώσσα?

Οτι παιχνιδια εχω αγορασει απο you(bloodborne,gta v pc κλπ)ολα ειχαν κανονικα απο πισω στα Ελληνικα. Για τιμες βεβαια συμφερει αρκετα λογω και των courrier/acs κλπ αρκετα αν δεν θες να τρεχεις απο δω και απο εκει στα καταστηματα.

Δημοσ.

Ειμαι Θεσσαλονικη και ειναι ισως το πιο φτηνο καταστημα(που βρήκα) οσον αφορα τα video games.

Απο courier κλτ δεν με ενδιαφερει μιας και θα τα περνω απο το καστημα.

Δημοσ.

Αντε και RE 2 remake για οσους το ζηταγαν εδω και καιρο :P Ολα τα λεφτα ο τυπας :D

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ προσωπικά θέλω βελτιωμένα pre-rendered backgrounds και καινούργια 3D μοντέλα χαρακτήρων με τον κλασικό χειρισμό. Ανάλογη δουλειά με το RE HD remaster. 

Ελπίζω να μη βγάλουν τίποτα 3rd person shooting με την απαίσια MT Framework σε στυλάκι RE5 γιατί θα τους πάρει ο διάολος  :-D

Δημοσ.

Guys help.

Πήρα προχτές μια καινούρια Bravia(έδιωξα την παλιά) και είπα να την συνδέσω με το pc και ps4. Mε το pc άρχισα από χτες να δοκιμάζω games/ταινίες κτλ. Τα καλώδια που χρησιμοποίησα(αγοράστηκαν χτες) είναι αυτά.

http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=42401. Με το pc δεν μου κάνει το παραμικρό πρόβλημα. Με το ps4 μου κάνει διακοπές στον ήχο και αναβοσβήνει η εικόνα. 

Προφανώς είναι τα 10m καλώδιο το θέμα μου εδώ. Δεν μπορεί να πει πιο κοντό καλώδιο από 7.5m καθώς η tv είναι mounted στον τοίχο οπότε καταλαβαίνετε.. 

Έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις και από την tv και όσες επιλογές μου δίνει το ps4. Δεν έχω βρει άκρη οπότε πάω για άλλο καλώδιο. 

Χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς τόσο μακρύ καλώδιο πχ 7.5 με 10 μέτρα; Αν ναι προτείνετε μου ένα σίγουρο γιατί ήδη το ένα από τα δυο καλώδια μου βγήκε στην ουσία άχρηστο αφού με το ps4 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Υ.Γ Έβαλα το θέμα σε αυτό το τόπικ γιατί αφορά άμεσα και το ps4.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις και από την tv και όσες επιλογές μου δίνει το ps4. Δεν έχω βρει άκρη οπότε πάω για άλλο καλώδιο. 

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ήδη, δες και τα εξής:

1) Έλεγχο για ενημερωμένο firmware για την Bravia & εφαρμογή της ενημέρωσης αν υπάρχει

2) Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων (ειδικά μετά από update του firmware) - θα χρειαστεί να ξαναρυθμίσεις ό,τι custom επιλογές είχες κάνει

3) Δοκιμή με απενεργοποιημένο το Bravia Sync από την Bravia, ή/και το HDMI Control από το PS4, για να δεις αν υπάρχει διαφορά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...