deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, έχει βαρέσει πιράκια ο αδερφός: - Καινούργια 1Ω κεφαλή, χθες το βράδυ, 11 η ώρα. - Υγρό 70pg/30vg (DIY). - Σταγονίτσες στο κέντρο τής κεφαλής και αναμονή 5-6 λεπτά, πριν την πρώτη τζούρα. - 5-6 ρουφηξιές χωρίς ρεύμα. - Λειτουργία στα 20W (δουλεύει και στα 13, αλλά με «άτονη» αίσθηση. Στα 20 τού είναι πολύ πιο ικανοποιητική σε ένταση και γεύση η τζούρα. Άλλωστε, τα 20W είναι σαφώς εντός ορίων λειτουργίας τής κεφαλής: Μέχρι 25W τη δίνει η εταιρία την 1Ω). Όλα καλά, μέχρι τώρα που με πήρε φρικαρισμένος: Ούτε μια μέρα δεν πέρασε και τού έδωσε ήδη γεύση καμένου! Είναι προφανές ότι δεν εμποτίζεται επαρκώς - τι επαρκώς, σχεδόν καθόλου - το βαμβάκι. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Ρίχτε καμιά ιδέα ρε παιδιά! Εντάξει, μπορεί να είναι θέμα σύστασης υγρού/αρώματος, αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί... Ούτε έχει καμία λογική το να πρέπει να πειραματιστεί κανείς με όλα τα υγρά τής αγοράς και να κάψει ένα φορτηγό αντιστάσεις, μέχρι να βρει την άκρη. Σημείωση: Θέμα mod δεν είναι: Χρησιμοποιώ το ίδιο (kanger k-box) τόσο εγώ με το ναυτίλο στα 13W, είτε με 1,6Ω, είτε με 1,8Ω κεφαλές, όσο και ο γαμπρός μου με δυο-τρεις επισκευάσιμους, κάποιους στα 13W και κάποιους στα 20W, ανάλογα με την αντίσταση που φτιάχνει. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως θέμα, για να πεις ότι δίνει λάθος ρεύμα π.χ.
Aifel_tower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Λιγο βοήθεια στον αρχάριο; Εστησα με 28αρι kanthal αντισταση στο kanger subtank,μου βγηκε 1.62ωμ.Μια χαρα λεω!!! Εβαλα και την βαμβακαρα μου,βιδωσα,εσφιξα,κομπλαδουρα... Ξανατσεκαρω με γεματο υγρο...1,78ωμ!!! Τελεια λεω! Γευση ομως δεν ειναι καλη... Ωχ,ξεχασα να καψω την αντισταση λεω! ΚΑΙ να κολλησω τελείως τις σπείρες! Ερωτήσεις λοιπον. Στην αρχη 1,62 και μολις τα εσφιξα ολα 1,78ωμ,λογικο; Παντα πρέπει να καιμε την αντισταση;Αν ναι για ποιο λογο; Τις σπείρες πως τις κολαμε τελειως μεταξυ τους;
Baator Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Λιγο βοήθεια στον αρχάριο; Εστησα με 28αρι kanthal αντισταση στο kanger subtank,μου βγηκε 1.62ωμ.Μια χαρα λεω!!! Εβαλα και την βαμβακαρα μου,βιδωσα,εσφιξα,κομπλαδουρα... Ξανατσεκαρω με γεματο υγρο...1,78ωμ!!! Τελεια λεω! Γευση ομως δεν ειναι καλη... Ωχ,ξεχασα να καψω την αντισταση λεω! ΚΑΙ να κολλησω τελείως τις σπείρες! Ερωτήσεις λοιπον. Στην αρχη 1,62 και μολις τα εσφιξα ολα 1,78ωμ,λογικο; Παντα πρέπει να καιμε την αντισταση;Αν ναι για ποιο λογο; Τις σπείρες πως τις κολαμε τελειως μεταξυ τους; Τις σπείρες τις κολλάμε μεταξύ τους όταν φτιάχνουμε το coil. Αν τις βάλουμε κολλητά την μία με την άλλη, βγαίνουν κολλητά. Αν αφήσουμε κενό, βγαίνουν με κενό. Τρελή διαφορά δεν έχει. Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι όταν έχουν κενό μεταξύ τους, πιο δύσκολα παίρνεις καμμένο και πλέον τις κάνω να έχουν κενό. Μια μικρή διαφορά στην αντίσταση της τάξης που αναφέρεις είναι λογική ως ένα σημείο. Αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι να χοροπηδάει συνέχεια η αντίσταση. Αν έχει κάτσει σταθερά στο 1.78 και δουλεύει εκεί, καλώς. Αν χοροπηδάει συνεχώς και ειδικά αν έχει μεγάλες αλλαγές, κάτι έκανες λάθος. Το αν τις καίμε πριν την χρήση ή όχι είναι μεγάλο θέμα. Άλλοι λένε ναι και πάντα το κάνουν, άλλοι λένε όχι και ότι δεν κάνει (λιώνουν τα μέταλλα, οξείδια και ιστορίες). Προσωπικά τις ρίχνω 2-3 βατιές πριν τις χρησιμοποιήσω. Αν δεν το έκανες, παίζει ακόμα να έχουν λάδι μηχανής πάνω, τα σύρματα γενικά είναι ψιλοβρώμικα και αν δεν τα καθαρίσεις από το λάδι πριν να φτιάξεις την αντίσταση, παίζει η γεύση να είναι αηδία. Αν δεν θες να κάνεις το dry burn, καθάρισε το σύρμα απλά με λίγο χαρτί πριν να φτιάξεις την αντίσταση. 1
zampONakiaskiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Deesnider δεν έχω τον κιουμπη αλλά μήπως παρασφιγγει την αντίσταση στον πάτο και δεν τροφοδοτείται σωστά; Δε γίνεται να παίρνει καμένο από την πρώτη μέρα... Και 70VG δεν πρέπει να έχει πρόβλημα ο ατμο.. Ας δοκιμάσει να ξεσφιξει λίγο να βγουν μπουρμπουληθρες και να σφίξει ίσα ίσα μέχρι να κάνει επαφή. Όχι παραπάνω...
deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ας δοκιμάσει να ξεσφιξει λίγο να βγουν μπουρμπουληθρες και να σφίξει ίσα ίσα μέχρι να κάνει επαφή. Όχι παραπάνω... Με το τσιγκέλι τού το έβγαλα, αλλά τελικά ομολόγησε (!) ότι το είχε καργάρει σα να μην υπήρχε αύριο το καπάκι! Τώρα το ξέσφιξε όπως είπες και όντως έβγαλε τις μπουρμπουλήθρες που λες. Ας ελπίσουμε ότι είναι αυτή η αιτία. Αν όντως έφταιγε αυτό, τότε δε θα τού καεί κι αυτή η αντίσταση μέχρι αύριο...
discoboyminimal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι απαραίτητο να κάψεις την αντίσταση.απλα το να κανεις μαικρο κοιλ ειναι πιο εύκολο για έναν αρχάριο. Το θέμα ειναι να έχουν περίπου ίσα απόσταση οι σπείρες μεταξύ τους. Η θα ειναι όλες κολλητά η θα ειναι όλες με ισότιμες αποστάσεις.αλλιως κάπου θα αναπτύσσει μεγαλύτερη θερμοκρασία και θα τρως καμένα. Για την κακή γεύση, έπλυνες τα χέρια σου καλά; Τι βαμβάκι είπες χρησιμοποίησες;
Aifel_tower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Επλυνα τα χερια μου,βαμβακι αυτο που ειχε μεσα το κουτακι του ατμοποιητη.
discoboyminimal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 καλουτσικο ειναι το βαμβακι του subtank.. ξαναστεισε πλυνε ξανα , την βαση , το rba με νερακι , στυσε αντισταση , καψτην η μη την καις και περνα το βαμβακι. βρεξε , κοψε. κλεισε το rba και σταξε απο πανω. ξεκινα να την δουλευεις χαμηλα στα 3.6v ας πουμε , και μετα ανεβασε. μην βιδωσεις ακομα το top cap. μονο βαση και rba. τραβα λιγες τζουρες απο κει ετσι , ισα ισα για να δουλεψει η αντισταση . βρεχε και τραβα κανα 2λεπτο. δοκιμασε το 1ml να το κανεις με την τεχνικη , του dripping , δηλαδη σταζε μονο στο rba και κατα προτιμηση με 0mg , σκετη βαση. ετσι για να φυγει η βαμβακιλα. ολα τα βαμβακια εχουν μια γευση στα πρωτα ml. αλλα πολυ , αλλα λιγο. συνηθως , τα περισσοτερα στρωνουν στα πρωτα 1-2 ml και μετα ειναι κομπλε. επισης αν το ψαλιδακι που εκοψες το βαμβακι ειναι βρωμικο (νυχιων , κουζινας, αλλων δραστηριωτητων) τοτε λογικο ειναι να σου βρωμαει. το βαμβακι πρεπει να το φέρεσαι 'αποστειρωμένα'. οσο πιο καθαρο το κρατας τοσο καλυτερη γευση θα εχεις. εγω ας πουμε , εχω 2 διαφορετικα ψαλιδακια για τα βαμβακια μου. 2 διαφορετικα κοφτακια για τα σιρματα , 4 συριγγες και 3 πιπετες. αναλογος ας πουμε , χοντρα σιρματα κοβω με το 1 κοφτακι , λεπτα κοβω με το αλλο κοφτακι. με μια συριγγα κανω τα περιεργα αρωματα , με αλλη τα καπνικα , με αλλη τα φρουτα με αλλη τα γλυκα. με αλλη πιπετα περνω την 54αρα tw και με αλλη πιπετα περνω την 0νικη vg. γενικα κραταω οσο πιο καθαρα μπορω τα υγρα / στησιματα , για να εχω οσο το δυνατον καλυτερη 'ατμιστικη εμπειρια' ελπιζω να βοηθησα
Aifel_tower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πω πω πω...Ουτε μου ειχε περασει απο το μυαλο για διπλα ψαλιδια,διπλα κοφτακια κλπ... Ευχαριστώ πολυ για τα tips. Η γευση παντως ειναι πολυ καλλιτερη τωρα απο το μεσημέρι με το ιδιο στήσιμο. Στο επόμενο θα κοιταξω να εφαρμοσω οσα περισσότερο μπορω απο τα παραπάνω... 1
sovacom Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά, το έβαλα και αγγελία, δεινω έναν aspire triton μαζί με RTA,αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει πμ?
κκρκ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω μπαταριά για το vtc mini και είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/4707480/Panasonic-18650-3400mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html https://www.skroutz.gr/c/2536/ilektroniko_tsigaro.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+hg2 https://www.skroutz.gr/s/8288306/Samsung-ICR18650-18650-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html ποια είναι γνώμη σας ?
paularas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 lg g2 πιστεύω είναι αστέρι εάν είναι original μιας και γενικά είναι λίγο δυσεύρετες αυτήν την περίοδο 1
stratigos24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ανάλογα τί υγρά θέλεις. Από έξω δεν ξέρω να σου πω, αλλά από Ελλάδα παίζουν διάφορες προσφορές ανα εταιρείες του τύπου πχ: flavortec 5 ευρώ τα 10μλ, 17 ευρώ τα 50μλ. atmos 5 ευρώ 10μλ, 11 ευρώ τα 30μλ flavor art Τα 5 μπουκάλια 10ml 20 ευρώ αντί για 30 = 20 ευρώ τα 50ml και άλλα.. + Natura 6 ευρώ 20 μλ, 20 ευρώ 100 μλ
discoboyminimal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω μπαταριά για το vtc mini και είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/4707480/Panasonic-18650-3400mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html https://www.skroutz.gr/c/2536/ilektroniko_tsigaro.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+hg2 https://www.skroutz.gr/s/8288306/Samsung-ICR18650-18650-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html ποια είναι γνώμη σας ? τα εχουμε χιλιο πει lg hg2 , samsung 30q , sony vtc5 , samsung 25r. αυτες και μονο αυτες. (αντε και καμια he4 ) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από discoboyminimal 4
Asmo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλημερα, εχω κανει παραγγελια απο το FastTech απο τις 8 Φεβρουαριου και ακομα δεν εχω παραλαβει. Μου στειλανε στις 17 το δεμα λογω διακοπων(κινεζικη πρωτοχρονια). Εχει παραγγειλει κανεις εκεινες τις μερες και να εχει παραλαβει ηδη; http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE819148800SE Επισης υπαρχει κανενα αλλο site με προσιτες τιμες που να στελνει σχετικα γρηγορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις