discoboyminimal Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 γιατι κανετε ατμο?το τσιγαρο κανει περισοτερο κακο,ειναι καλυτερο ε? δεν καταλαβα τι ειπες..αναδιατυπωσε..
stratigos24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πήρε σήμερα φίλος το eleaf pico kit με melo 3 mini, μαζί με ένα υγρό chopin eliquid france 6mg νικοτίνη. Με την 0.3 αντίσταση, απλά δεν μπορούσες να ατμίσεις από το χτύπημα που είχε. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Είχε τόσο χτύπημα, σε σημείο ο φίλος να μην δει καν πώς δουλεύει η άλλη αντίσταση 0.5 (μιας και είναι χαμηλή και αυτή) που είχε μαζί και πήγε και πήρε μια 1.8 και βρήκε την υγειά του. Ένα αρνητικό που είδα: Με την 0.3 έκαιγε το επιστόμιο του πολύ και με ένα πιο μικρό που βάλαμε, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα.
discoboyminimal Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 να πω κ εγω τον πονο μου.. εχω σχεδον ολα τα αρωματα της TPA. αρκετα inawera , αρκετα FW , FA και αρκετα CAP. εσεις που κανετε diy , απο διαφορες σελιδες (οπως e-juices) προτεινετε καμια..δεν μπορω πλεον να βρω καμια που να μου ταιριαζει , και καταληγω η να τις πεταω στον νεροχυτη η να της χαριζω σε φιλους.. μεχρι και αυτες που πριν καιρο μου αρεσαν, πλεον δεν μου αρεσουν..η δεν με τρελαινουν.. τι φαση?τι γινετε? το αστειο ειναι οτι με cutwood, fp κλπες επωνυμες μαρκες , τρελαινομαι, αλλα ειναι ασυμφωρες , οταν κανω 6 ευρο την μερα υγρο (ποτε δεν ημουν φαν των καπνικων , αλλα τωρα τελευταια , τα ελαφρια δεν μπορω να πω οτι με χαλανε)
alkis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σε ευχαριστω.Εγω δυστυχως ξεπερναω τα δυο πακετα την ημερα . Προσωπικά τα 2 100αρια malboro light ήταν ο μέσος όρος μου για αρκετά χρόνια. ΑΝ σκέφτεσαι το κόστος, ΘΑ κερδίσεις αρκετό χρήμα. Ακόμα και 2€ την ημερα να κοστίζει έχεις καθαρό κέρδος ~5€ (αν πεις ότι 2€ υγρά και 1€ η επένδυση και αλλαγές αντιστάσεων και μηχανημάτων. Όμως να σε πληροφορήσω: α) τον πρώτο καιρό θα κάνεις αρκετή χρήση μέχρι να προσαρμοστείς, εδώ να σημειώσω πως προσωπικά στους σκληρούς καπνιστες (βλεπε malboro red) συνιστώ ποσοτητα νικοτίνης 12mg την πρώτη εβδομάδα και την 2η-3η μικρότερη με σκοπό στο μήνα να πάει στο 6mg. β) μετά το πρώτο μήνα που αρχίζει ο οργανισμός να συνηθίζει θα παρατηρήσεις ότι δεν εξαρτάσαι από τόσο γ) σε εκείνη την περίοδο θα θες να σκοτώσεις τον διπλανό καπνιστή με βασανιστικές μεθόδους, σου βρομάει αρκετά. Tip.: Από φίλους που έχω δει, αν ΔΕΝ κάνεις γεύσεις που να φέρνουν στο καπνό/τσιγάρο/πούρο, κατα πάσα πιθανότητα θα πας γρήγορα ξανα στο τσιγάρο, προσωπικά προτείνω να μην κανεις το πρώτο 3μηνο,παράξενες γεύσεις (βλέπε βανίλια κλπ κλπ). Χρησιμοποιώ αυτό εδώ και 2 μήνες, ευχαριστημένος 110% για τα 17€ όπου το πήρα. Γενικώς δε μπορώ χαμηλές αντιστασεις με τίποτα, θέλω λίγο παραπάνω ατμό από μία τζούρα του τσιγάρου και να με πιάνει όπως το τσιγάρο. Πάρε εξοπλισμό,υγρά, αντιστασεις και υπάρχει και το internet με έτοιμες γεύσεις με νικοτίνη 10€/100ml, μη σε ανησυχεί αυτό. Ελπίζω να βοήθησα. 1
xSlade Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Εάν ενδιαφέρετε κανείς,πουλάω iStick 40W TC με ατμοποιητή cubis,σχεδόν αχρησιμοποιήτα,με 2 αντιστάσεις,κουτιά,φορτιστή κλπ. Σε πολύ καλή τιμή. Επικοινωνία μέσω PM.
gkarabid Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά λόγου ότι σαν υγρά έχω μόνο της βάσεις(γλυκερηνη- και το άλλο μπουκάλι με 12 νικοτίνη) και άρχισε να καταντάει βαρετό χωρίς κάποια γεύση,τι καπνιστικο να πάρω ώστε να είναι ποιο κοντά στο μαλμπορο τσιγάρο. Αν και σήμερα από φίλο τράβηξα τσουρα με γεύση κόκκινα φρούτα και δεν το κρύβω ότι δεν το βρήκα άσχημο. Μήπως να κοιτάξω σε κάτι τέτοιο -βανηλια-φραουλα κλπ. Την νικοτίνη την υπολογιζω να είναι στο 3 αφού έκανα ανάμιξη ένα μπουκάλι 12 με 2 του 0%. Άρχισε να μου λειπη το τσιγαρακι μου (9 μήνες σχεδόν)και δεν ξέρω τι θέλω
aGka8l Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά λόγου ότι σαν υγρά έχω μόνο της βάσεις(γλυκερηνη- και το άλλο μπουκάλι με 12 νικοτίνη) και άρχισε να καταντάει βαρετό χωρίς κάποια γεύση,τι καπνιστικο να πάρω ώστε να είναι ποιο κοντά στο μαλμπορο τσιγάρο. Αν και σήμερα από φίλο τράβηξα τσουρα με γεύση κόκκινα φρούτα και δεν το κρύβω ότι δεν το βρήκα άσχημο. Μήπως να κοιτάξω σε κάτι τέτοιο -βανηλια-φραουλα κλπ. Την νικοτίνη την υπολογιζω να είναι στο 3 αφού έκανα ανάμιξη ένα μπουκάλι 12 με 2 του 0%. Άρχισε να μου λειπη το τσιγαρακι μου (9 μήνες σχεδόν)και δεν ξέρω τι θέλω Οσο ποιο γρήγορα καταλάβεις ότι δε θα βρεις γεύση κανονικού τσιγάρου τόσο το καλύτερο δοκίμασε ry4 double + λίγη πυραζινη μήπως σαρεσει σαν καπνικο 1
discoboyminimal Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κανει κακο.αλλα κανει παρα παρα παρα πολυ λιγοτερο απ οτι το κανονικο τσιγαρο. καλυτερο δεν ειναι το κανονικο τσιγαρο , σε καμια περιπτωση. 3-4 συστατικα εχει ολα κ ολα. γλυκερινη-νερο-νικοτινη και ισως αν θες γευση. τα χρησιμοποιουμε ολοι στον κοσμο καθημερινα. τα τρωμε , τα κανουμε ενεσεις στα νοσοκομεια ..κλπ κλπ. (παρενθεση) φυσικα υπαρχουν και υγρα που οντως δεν κανουν τα ατμιζουμε και τοσο , λογο πολλων προσθετων που χρησιμοποιουν καποιοι 'εξυπνοι', αλλα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αυτο.επισης , οταν τα χρησιμοποιει καποια εταιρια τα παραπανω προσθετα , τα αναγραφει ξεκαθαρα. αλλα και παλι θα πω..τα ποπ κορν που τρωμε τοσα χρονια στο σπιτι και στο σινεμα και ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ φρεσκο βουτηρο και αλλα τετοια αρωματα , ξερουμε τι εχουν μεσα? γιατι εγω αν παρω μισο κιλο καλαμποκι , απο το χωραφι μου (εχω κιολας χωραφια με καλαμποκια) και το βαλω στο τηγανι , θα γινουν ποπ κορν?? μυρωδατα και νοστημα? δεν νομιζω! οποιος θελει ας τσεκαρει στο google λιγο τι βαζουν μεσα..κατι διακετυλια και κατι τετοια, που θεωρουνται καρκινογωνα , και μετα πειτε μου εμενα πως δεν δωσανε ποτε λεφτα σε μικρο παιδι να παει να αγορασει τετοια προιοντα, αυτοι με το μεγαλο στομα για το 'ηλεκτρονικο τσιγαρο = καρκινος' (φυσικα δεν πηγαινει σ εσενα volos27, απλα παρασύρθηκα..) (/παρενθεση) εν κατακλειδι απο υγεια? ειμαστε πολυ καλυτερα απο οικονομικα θες? ειμαστε κ εδω πολυ καλυτερα. απο ευχαριστηση? εδω εχουμε παει σε αλλο επιπεδο ο ατμος για μενα ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχουν συμβει τα τελευταια χρονια. γιατι απλα μενεις μακρια απο το κανονικο τσιγαρο. και αν θες το κοβεις κ αυτο πιο ευκολα. και γενικα , κανουμε-χρησιμοποιουμε-τρωμε πολυ πιο χειροτερα -βλαβερα πραγματα στην καθημερινότητα μας , που περισσοτερο θα πρεπει να μας απασχολουν αυτα , παρα το ηλεκτρονικο. 5
spyros4776 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,αν ενδιαφέρετε κάποιος δίνω cubis μαζί με την επισκευάσιμη κεφαλή, έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ λίγο, σχεδόν καθόλου! Αν ενδιαφέρετε κάποιος ας μου στείλει μήνυμα!
akis_supernatural Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εβαλε κανενας στο vtc mini την 3,02? μου χαθηκε η ρυθμιση για ss316....
spyros4776 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εβαλε κανενας στο vtc mini την 3,02? μου χαθηκε η ρυθμιση για ss316....Την έβαλα εγώ, και σε μένα το ίδιο έγινε!
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, Αγορασα τον Cubis απο ecig, ωραιοτατος ατμοποιητης, δεν σταζει! Τον δουλευω με αντισταση 1,5Ω στα 15W (συμφωνα με τις οδηγειες των αντιστασεων), και εχουν καει 2 εντος της πρωτης ωρας ατμισματος. Εννοειται οτι διεβρεξα με υγρο πολυ καλα τις αντιστασεις και τις αφησα για τουλαχιστον 5 λεπτα βιδωμενες μεσα στον ατμοποιητη πριν τη λειτουργια. Τι στα κομματια κανω λαθος?
akpe Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μήπως το υγρό σου είναι παχύρρευστό με μεγάλη περιεκτικότητα σε VG;
jimmys98 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια.Σημερα ηρθε ενα ηλεκτρονικο στα χερια μου για πρωτη φορα,και εχω καποιες αποριες.Αρχικα βλεπω οτι η μπαταρια του ηλεκτρονικου ειναι η evod mega 1900mah kai o ατμοποιητης ειναι ενας ελεαφ air gs 2.Ο αντιστατης ποιος ειναι πως μπορω να δω,και οταν ρουφαω μερικες φορες μ ερχονται σταγονες απο το υγρο στο στομα τι παιζει;Μηπως φταιει κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις