Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 3:41 ΠΜ, kataramenos32 είπε

Εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα https://www.ewsale.com/dinner-lady  ?Ειναι αξιοπιστο?

Αδερφέ πήγαινε στο zerobacco να σε φτιάξει, είναι στην ομόνοια πλατεία κάνιγκος, έχουν και site αν πας από το μαγαζί χωρίς ΦΠΑ θα τα πάρεις λίγο φθηνότερα ;)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Baator είπε

Τι 10 και 15 ευρώ ρε παιδιά τα 100 ml για τα DIY λέτε; :D

Θα είχαμε καταστραφεί. Ακόμα και με boosters νικοτίνης να δουλεύεις πάλι δεν βγαίνει τόσο με την καμία.

Αν έχεις καβάντζα νικοτίνη από πριν το TPD ή αν έχεις καβαντζώσει με κάποιο τρόπο νικοτίνη μεγάλης περιεκτικότητας από κάπου, 

το κόστος πέφτει στο μηδέν, όχι στα 15 ευρώ. Το μόνο θέμα είναι η νικοτίνη πλέον.

1.7 ευρώ έχει ο Βούλγαρος τα TPA και 2.3 τα Capella, για τις μηδενικές βάσεις τα φαρμακεία να'ν καλά, πως βγαίνουν 15 ευρώ τα 100ml υγρού;;

Εκτός αν κάνεις ξέρω 'γω τίποτα 12άρα νικοτίνη και δουλεύεις με boosterάκια από τα ελληνικά μαγαζιά.

με αρωμα 6 ευρω τα 10ml μου βγαινει 10 ευρω τα 100 μλ με 6αρα νικοτινη,  ειναι πολυ δυσκολο να πεσεις κοντα στο μηδεν που αναφερεις εσυ, εκτος και αν κανεις μηδενικη αντε να σου φτασει στα 5 ευρω

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme Αυτη ειναι μια εκδοχη παρομοια του supreme,αλλα και παλι εγω θα κατεβαζα το burley στο 1.4...Αν θες μπορεις να φτιαξεις λιγο,γυρω στα 50 μλ,αλλα να ξερεις πως χρειαζεται μηνα για να γινει..Προσωπικα το αφησα διμηνο και αλλαξε λιγο ακομα και μου ψιλοαρεσε...Θες κλωνο του υγρου η κατι στο ιδιο προφιλ?

Να ρωτήσω κάτι; τα αρώματα αυτά από που θα τ πάρω; ( πχ alter ego,ecig...) κάθε εταιρία υποθέτω ότι θα τα έχει διαφορετικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

txcellas

Δίπλα στο άρωμα γράφει και ποιας εταιρείας είναι πχ tpa capella inawera

th3ofilos

Αναλόγως από που ψωνίζεις τα αρώματα για δες τιμές 

https://www.thechosenfew.eu/index.php?id_category=22&controller=category&id_lang=1

https://e-dym.pl/en/71-tpa-aroma

και άμα έχεις και νικοτίνες από παλιά μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα του Baator στα οποία υπερβάλει λίγο εκεί κοντά στο 5 είναι τα 100 μλ

Επεξ/σία από palasd
Δημοσ.
1 ώρα πριν, palasd είπε

και άμα έχεις και νικοτίνες από παλιά μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα του Baator στα οποία υπερβάλει λίγο εκεί κοντά στο 5 είναι τα 100 μλ

rainbowvapes

Δημοσ.
1 ώρα πριν, palasd είπε

txcellas

Δίπλα στο άρωμα γράφει και ποιας εταιρείας είναι πχ tpa

Στο link όλα είναι από ecig αλλά στην σελίδα της ecig δεν τα βρήκα. Δεν αναφέρεται για ελληνικά καταστήματα αλλά ecig εξωτερικού;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, touotaae86 είπε

Αδερφέ πήγαινε στο zerobacco να σε φτιάξει, είναι στην ομόνοια πλατεία κάνιγκος, έχουν και site αν πας από το μαγαζί χωρίς ΦΠΑ θα τα πάρεις λίγο φθηνότερα ;)

Αδερφε δεν εχω ιδεα που ειναι η ομονοια και η κανιγκος(υποθετω Αθηνα) αλλα πλεον με φτιαχνουν τα mix and vape τους.Ευχαριστω παντως

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, palasd είπε

th3ofilos

το ωραίο είναι ότι παραθέτεις το κομμάτι που αφορά την νικοτίνη και όσο και αν έψαξα στο σαιτ δεν  μπόρεσα να βρω από τις παλιές

Ναι μπαινω απο κινητο τωρα και τα βγαζει οπως να ναι, απο rainbowvapes παραγγελνω και οτι δεν βρισκω εκει απο zerobacco, νικοτινες απο τις παλιες δεν υπαρχουν στο rainbowvapes ουτε σε κανα 2 αλλα γνωστα για αρωματα, πλεον που παιζω με goofys juice, lemon tart v4, agrinio και που και που κανα snv, νικοτινη 100αρα και βασεις φαρμακειου,πιο φθηνα πεθαινεις... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, palasd είπε

th3ofilos

το ωραίο είναι ότι παραθέτεις το κομμάτι που αφορά την νικοτίνη και όσο και αν έψαξα στο σαιτ δεν  μπόρεσα να βρω από τις παλιές

txcellas

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme 

Fa

tpa

tpa 

capella 

inawera

Τα γράφει στην παρένθεση

Ναι τα είδα αυτά αλλά δεν βρήκα κάτι σε κάποιο κατάστημα Ελλάδα γι αυτό ρώτησα!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, txcellas είπε

Ναι τα είδα αυτά αλλά δεν βρήκα κάτι σε κάποιο κατάστημα Ελλάδα γι αυτό ρώτησα!

To zerobacco εχει πολλα αλλα εινα πολυ ακριβα. θα αγοραζα απο εξω.

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Σε ευχαριστώ που καθισες και μου τα έβαλες 1-1. Ειμαι υπόχρεος! :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.Κατοχος ενός joyetech ego aio αποφάσισα σήμερα να ξανασχοληθω αφού ξεμεινα από τσιγάρα κ λόγο babyseating δεν μπορώ να παω να πάρω.Εχωντας όλη την μέρα να καπνίσω νιώθω ένα μούδιασμα παρόλο την χρήση του ηλεκτρονικού.Φυσιολογικο;

Τι υγρό θα μου προτείνατε με χαμηλή νικοτίνη κ γεύση μέντας;

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα ατμιζω περίπου 2 χρόνια και έχω το εξής θέμα! Είμαι σχεδόν από την αρχή με επισκευάσιμους ατμοποιητες και πλέον μπορώ να πω ότι κουράστηκα από όλες τις διαδικασίες και ειδικά από τις διαρροές! Θέλω να φύγω από επισκευασιμο και να δοκιμάσω έναν με έτοιμες αντιστάσεις ! 😁😁

ψαχνω αεράτο και ατμιζω κρεμοφραουλες τι έχετε να προτείνετε ρε παιδιά ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...