Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εναν πικασο και εναν ντεγκά έχω δει μεχρι στιγμής στο θέμα αγαπητέ σαλβαντόρ, τίποτα στα δικά σου γούστα.
tsifotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ουφ, ποσην ωρα πια για να βαλει καποιος τον Μαεβιους Παχατουριδη του ΑΜΑΝ; Πιο σοβαρα, αληθεια, ποσο να πιανει ενας πινακας που δεν μπορει να πωληθει αφου καταγραφεται παγκοσμιως ως κλεπταποδοχος ο ιδιοκτητης του (αρα θα παιξει σε πολυ πριβε συλλογη);
insomniaK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eKVCov-XFXw
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έτσι. Δε βαριέσαι απατεώνες. Κι αυτό επειδή η τέχνη ορίζεται απαραιτήτως από τη δυνατότητα σου ή μου να αντιληφθούμε μια φόρμα ή από την τεχνική και δυνατότητα του εκάστοτε καλλιτέχνη να αποτυπώσει ρεαλιστικά μια γυναικεία μορφή, ένα τοπίο κ.ο.κ. Βέβαια ο Dali και ο Picasso και διάφοροι άλλοι, είχαν την τεχνική του μέσου ζωγράφου που ανταποκρίνεται στο bourgeois γούστο από όταν ήταν 15 χρονών ξέρω 'γω και πήγαν την ιστορία της τέχνης ένα βήμα παρα πέρα. Κι αν σας φαίνεται ΤΟΣΟ εύκολο το να ζωγραφίζει κανείς όπως αυτοί- μα τόσο που το κάνει κι ένα παιδί - δοκιμάστε να ζωγραφίσετε όπως τα παιδιά. Θα εκπλαγείτε από το πόσο δύσκολο είναι.
KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 από τη δυνατότητα σου ή μου να αντιληφθούμε μια φόρμα ωχ που ειναι ο Λουσι;
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έλα μωρέ με τον κάθε απατεώνα που το παίζει καλλιτέχνης, ενώ ζωγραφίζει χειρότερα από το 5χρονο ανηψάκι μου. ... Κάνω quote τον εαυτό μου γιατί είδα ότι είχα +4 και αναρωτιέμαι πόσοι από τους 4 κατάλαβαν ότι το σχόλιο ήταν σαρκαστικό...
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το κατάλαβα πάντως, δεν απευθυνόμουν σ'εσένα. Το εν λόγω σχόλιο είναι της μόδας. Γενικότερα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κάνω quote τον εαυτό μου γιατί είδα ότι είχα +4 και αναρωτιέμαι πόσοι από τους 4 κατάλαβαν ότι το σχόλιο ήταν σαρκαστικό... Το (+1) από μένα
μαφαλντα Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Του Picasso έργα είναι και αυτά. Απατεώνας; Το έλλειμμα παιδείας που έχουμε είναι απίστευτο.
apd453 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ε όχι και απατεώνας ρε παιδιά. Ο άνθρωπος το κατείχε το άθλημα όσο λίγοι. «Μου πήρε μια ολόκληρη ζωή μέχρι να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί» λέγετε ότι είπε κάποτε.
LongTom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω για τις λεπτές καλλιτεχνικές πτυχές,αλλά η πρώτη ζωγραφιά με τα τρια μάτια μου φαίνεται μεγάλη αηδία. Όσο το βλέπω τόσο με σκιάζει,σαν τέρας από B movie είναι
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 αχ... τι ασχετοι που εισαστε... δε ξερετε απο τεχνη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις