Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μετράνε τα DD και τα TD.

espk.jpg

Εξωπραγματικά πράγματα από τους Athens warriors στο ντέρμπι της αγωνιστικής.:-D

Chris Paul 40pts

Tim Duncan 40pts

Joakim Noah 29,5pts

Luis Scola 28pts

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παίξουν και οι τραυματισμοί το ρόλο τους σε αυτή την αγωνιστική.Εκτός για τα επόμενα 2 παιχνίδια ο Kevin Love.

:mad: :mad: Είχαμε Deng κ Rondo και τώρα παει και ο Love στο ντερμπι.. :mad: Δε μασαμε όμως έχουμε Garnett και Cousins!

Επειδη έριξε και πατησε μετα τον Σκολα δηλαδη; Ελεος... :P

Πάω για τεράστια ανατροπή του εις βάρος μου αποτελέσματος (1-4) μετά την κατάφορη αδικία του αυτόματου πιλότου! Expect me... :P

Εμένα πάλι μου άρεσε ο αυτόματος πιλότος. Τσακ μπαμ 4 νίκες χωρίς πολλα πολλά. Τώρα να δούμε τι θα δούμε.

Λίγο άσχετο αλλά με την φαντεζί λίγκ πλέον ξέρω τα αποτελέσματα και δεν έχουν καθόλου ενδιαφέρον οι αγώνες σαν κονσέρβα. dam'n it :mrgreen: :mad:

Εγω λέω να στείλω μεηλ στους Τιμπεργουλβς να κανουν εφεση για τον Love και να του ρίξουν ενα πρόστιμο για να ειναι πιο προσεκτικός αλλη φορα, δεν γινεται να μας αφηνει στα κρυα του λουτρου στο ντέρμπι..

Εμένα μου αρέσει που αφού απήβδησα με κάτι Fisher,Diaw και λοιπούς και τα μείον που κάναν που πήρα τον Greivis Vasquez ο οποίος υπήρχε στα ρόστερ μόλις 0,1% από τις λίγκες και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.Δεν ισχύει το ίδιο για τον ελπιδοφόρο ρούκι Jimmer Fredette που παρόλες τις προσδοκίες και το ταλέντο δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.Τελευταία του ευκαιρία σήμερα να μας αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα.:-D

Επίσης παίζω με δύο παίχτες λιγότερους γιατί αποφάσισα να εντάξω στην ομάδα τους τραυματίες Bargnani και Ginobili και να τους περιμένω να αναρώσουν και να βοηθήσουν τα μέγιστα στη συνέχεια.Ο Manu επιστρέφει μάλλον την άλλη βδομάδα,ο Andrea έβγαλε εξετάσεις θετικές αλλά και οι δύο θα μείνουν στον πάγκο μέχρι να αναρώσουν πλήρως.:-D

Αναζητείται ακόμη SF η PG της προκοπής.

Από C,PF και SG πιστεύω ότι είμαι πλήρης.

Ο Blue Panther μας έχει γράψει στα @@ του και δεν το κόβω να γίνεται η ανταλλαγή οπότε ακούω προτάσεις.Μπός και Ρέι Άλεν είναι στην τράνσερ λίστ.

Εγώ που έχασα τον Αμάρε επειδή πέθανε ο αδερφός του τι να πω; Τι άλλο θα μου τύχει (ειρωνία);...

Επίσης, J-Lin παίδες...

Nίκο, έχω 4 καθαρά PG. Σε ενδιαφέρει κανένα;

Tony Parker αλλά τον ανταλλάζω την άλλη βδομάδα.Βασικά το Σάββατο που έχουν και οι δύο παιχνίδι την Κυριακή.Τρία παιχνίδια έχει αυτός αυτή τη βδομάδα;Τι μέσο έχουν οι Σπέρς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...