Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε να λέγαν οτι δε δουλεύει στην ND εδώ και χρόνια αλλά το "Co-founder" δεν αλλάζει.

ακριβως, γιατι ετσι οπως το εχουν γραμμενο (επιτηδες το ποιο πιθανο) καποιος που θα το διαβασει θα μεινει με την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος ειναι ακομα στην Naughty Dog, μη σου πω οτι θα του μπουν και ιδεες οτι μπορει η ND να βγαλει τα παιχνιδια της και στο Χ1.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι, διαβάζει κανείς σας τα reviews ή κοιτάτε μόνο τους βαθμούς;

Διαβαζω μονο απο εντυπα που "ταιριαζουμε" στο γουστο και απο κει και περα βλεπω τα video review του GT, γιατι ρωτας ομως??:P

Δημοσ.

Διαβαζω μονο απο εντυπα που "ταιριαζουμε" στο γουστο και απο κει και περα βλεπω τα video review του GT, γιατι ρωτας ομως?? :P

Από περιέργεια, κυρίως, να δω πού δίνουν βάρος οι περισσότεροι.

Δημοσ.

Από περιέργεια, κυρίως, να δω πού δίνουν βάρος οι περισσότεροι.

Ενταξει προφανως δεν μπορεις να κατσεις να διαβασεις ολα τα review οποτε ειτε εχεις 2-3 site που εμπιστεύεσαι τη γνωμη τους και διαβάζεις ειτε βλέπεις μερικα video review ειτε απλα βλέπεις ΜΟ σε βαθμολογίες για πιο γρηγορα.. Ετσι πιστευω κανουν οι περισσότεροι.

Δημοσ.

Απο αυτα που εχω διαβασει, αν το βαλεις στο αρχικο setup το Χ1 , lang->english , location-> Ireland  θα εχεις και φωνητικες εντολες και ευρω σαν νομισμα...λογικα.

Δημοσ.

Απο αυτα που εχω διαβασει, αν το βαλεις στο αρχικο setup το Χ1 , lang->english , location-> Ireland  θα εχεις και φωνητικες εντολες και ευρω σαν νομισμα...λογικα.

δεν παίζει ρόλο που έχω το XBOX360 καταχωρημένο στο ελληνικό live???

Δημοσ.

Ενταξει προφανως δεν μπορεις να κατσεις να διαβασεις ολα τα review οποτε ειτε εχεις 2-3 site που εμπιστεύεσαι τη γνωμη τους και διαβάζεις ειτε βλέπεις μερικα video review ειτε απλα βλέπεις ΜΟ σε βαθμολογίες για πιο γρηγορα.. Ετσι πιστευω κανουν οι περισσότεροι.

Απλώς, ξέρεις τι γίνεται; Συνήθως οι βαθμολογίες είναι φουσκωμένες, οπότε αν κοιτάς κυρίως αυτές ίσως να περιμένεις περισσότερα απ' όσα δίνει ένα παιχνίδι. Πολύ συχνά διαβάζω κείμενο που φαίνεται για 6 και βλέπω 8 στο τέλος, ας πούμε, ακόμα κι από άτομα που εμπιστεύομαι τα γραπτά τους. 

Δημοσ.

Το 360 δεν το εχεις καταχωρημενο πουθενα. Το account σου ειναι "Ελληνικο" οπως και το δικο μου. Αλλα οχι δεν εχει σημασια (απο οσα εχω διαβασει παντα ετσι;)

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ειναι Ιρλανδικο το account, ελπιζω να ειναι ολα ok και να μην αναγκαστω να αλλαξω για καποιο λογο, δεν τα εχω ψαξει και πολυ..

Απλώς, ξέρεις τι γίνεται; Συνήθως οι βαθμολογίες είναι φουσκωμένες, οπότε αν κοιτάς κυρίως αυτές ίσως να περιμένεις περισσότερα απ' όσα δίνει ένα παιχνίδι. Πολύ συχνά διαβάζω κείμενο που φαίνεται για 6 και βλέπω 8 στο τέλος, ας πούμε, ακόμα κι από άτομα που εμπιστεύομαι τα γραπτά τους. 

Ε αυτο ειναι κακο γράψιμο η δεν ξερει ο reviewer τι του γίνεται.. :P

Δημοσ.

Το 360 δεν το εχεις καταχωρημενο πουθενα. Το account σου ειναι "Ελληνικο" οπως και το δικο μου. Αλλα οχι δεν εχει σημασια (απο οσα εχω διαβασει παντα ετσι ;)

ναι sorry το account μου ήθελα να πω.

Δημοσ.

τωρα το μονο που χρειαζεται ειναι μια υπηρεσια απο το Youtube , ετσι ωστε να παιρνει αυτοματα βιντεο απο το Skydrive .

και η MS μισοδουλειες κανει, αλλα τουλαχιστον σου δινει το αρχειο , εστω και μεσω skydrive (τι ηλιθιοι θεε μου) να το κανεις οτι θελεις, η Sony Να τα βλεπει αυτα και να αφησει τις ανοησιες "το κανεις share μονο στο FB"

Δημοσ.

Εμενα ειναι Ιρλανδικο το account, ελπιζω να ειναι ολα ok και να μην αναγκαστω να αλλαξω για καποιο λογο, δεν τα εχω ψαξει και πολυ..

Ε αυτο ειναι κακο γράψιμο η δεν ξερει ο reviewer τι του γίνεται.. :P

Δε νομίζω να μην ξέρουν να γράφουν ή τι τους γίνεται. Απλώς παίζουν συμφέροντα σε διάφορα επίπεδα, από το αναγνωστικό τους κοινό ως τη σχέση τους με τους publishers και devs. Οσο το metacritic είναι "εργαλείο" για την αξιολόγηση των στούντιο από τους publishers οι βαθμοί για μένα είναι αναξιόπιστοι. 

Το location στο προφίλ δεν έχει σημασία, το πού είναι δηλωμένος ο λογαριασμός με τον οποίο φτιάξατε το Live account είναι που μετράει (το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι εύκολο να αλλάξει, ή εφικτό πάντα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...