Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μπήκε αυτό; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=njqyNth4SCQ
lepaterious Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 2 μερες μεινανε για να δουμε τι θα δουμε... Παντως το dr3 περιμενα ποιο κατω βαθμολογια αλλα μια χαρα τα πηγε..
ADHD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δε νομίζω να μην ξέρουν να γράφουν ή τι τους γίνεται. Απλώς παίζουν συμφέροντα σε διάφορα επίπεδα, από το αναγνωστικό τους κοινό ως τη σχέση τους με τους publishers και devs. Οσο το metacritic είναι "εργαλείο" για την αξιολόγηση των στούντιο από τους publishers οι βαθμοί για μένα είναι αναξιόπιστοι. Αυτο ισχυει και για την Σονυ ομως.. το λεω επειδη το λες στο Χ1 topic.. Αν πιστευεις οτι ενα εντυπο ειναι αναξιοπιστο η τελος παντων δεν συμφωνεις με τα review του απλα μην το διαβαζεις, δεν γινεται να ειναι στημένα ολα.. Εγω για παράδειγμα εμπιστεύομαι game trailers, σχεδον παντα συμφωνω με τα review του αφου παιξω τα παιχνιδια οποτε και να μου πεις οτι πηρε λεφτα για αυτο η εχει συμφέροντα το ιδιο μου κανει πραγματικά.. Τα review ειναι ενα καλο indication για την ποιότητα ενος τιτλου αλλα δεν παύουν να ειναι προσωπικές αποψεις και μονο..
The_Sheep Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο το παιχνιδι που το προσεξα σημερα και ειδα ενα live παλιο βιντεο ειναι το γκολφ!! Ουτε πολυ casual γκολφ με υπερβολες , ουτε πολυ pro. Οτι πρεπει για χαλαρωμα και multi. Μου φαινεται οτι θα ειναι το πρωτο dl game που θα παρω. update : απο οτι βλεπω δεν εχει κανονικο multiplayer, οποτε ακυρη η αγορα. Ισως αργοτερα οταν θα γινει καμια 50% εκπτωση Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2013 από The_Sheep
Vole Maulder Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ισχυει και για την Σονυ ομως.. το λεω επειδη το λες στο Χ1 topic.. Αν πιστευεις οτι ενα εντυπο ειναι αναξιοπιστο η τελος παντων δεν συμφωνεις με τα review του απλα μην το διαβαζεις, δεν γινεται να ειναι στημένα ολα.. Εγω για παράδειγμα εμπιστεύομαι game trailers, σχεδον παντα συμφωνω με τα review του αφου παιξω τα παιχνιδια οποτε και να μου πεις οτι πηρε λεφτα για αυτο η εχει συμφέροντα το ιδιο μου κανει πραγματικά.. Τα review ειναι ενα καλο indication για την ποιότητα ενος τιτλου αλλα δεν παύουν να ειναι προσωπικές αποψεις και μονο.. Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο, κι όσο νωρίτερα το καταλάβουν αυτό περισσότεροι τόσο καλύτερα θα είναι. Δεν εννοούσα απαραίτητα πως παίρνουν λεφτά ή κάτι τέτοιο (εκτός αν μιλάμε για σάιτ που σπονσοράρονται από την MS, πχ). Εννοούσα, εν μέρει, ακριβώς πως στην προσπάθεια να τους πάρουν σοβαρά ως δημοσιογράφους ορισμένοι, έως πολλοί, προσαρμόζουν τις βαθμολογίες τους βάσει προσδοκιών της αγοράς για το ποια θα είναι "αντικειμενικά" καλά παιχνίδια ή όχι. Εν μέρει γι' αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η ασυνέπεια μεταξύ του κειμένου και του βαθμού, και η ατολμία να βάλει ο reviewer το βαθμό που πραγματικά του αξίζει. Πρόσθεσε σε αυτό τον πλήρη ευτελισμό της κλίμακας του 10 (και του 5 ενίοτε, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους αν ο άλλος βάζει και μισά αστέρια), πρόσθεσε και κάποια biased reviews για λόγους συμφερόντων, κι έχεις μια πολύ αναξιόπιστη εικόνα αν μπαίνεις και κοιτάς μόνο βαθμολογίες και δεν έχεις μπει στον κόπο να βρεις 3-5 άτομα που είτε εμπιστεύεσαι είτε συμφωνούν τα γούστα σας. Τυχαία η αναφορά στο θέμα του Χ1, δεν ήταν μπιχτή σε κανένα επίπεδο. Απλώς πήρα αφορμή από κάποια χλιαρά reviews του DR 3 για να θυμίσω πως καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, ειδικά σε launch titles που περιμένουμε πώς και πώς να χαρούμε στη νέα κονσόλα, για να μειωθεί ο κίνδυνος απογοήτευσης.
ADHD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει κοιτα το DR και το KIllzone για παραδειγμα εχουν το κοινο τους, τα review αυτα δειχνουν για μενα οτι απλα δεν θα απογοητευσουν αυτο το κοινο, χλωμο να κερδισουν νεο γιατι δεν ειναι ο ορισμος των ΑΑΑ αλλα τουλαχιστον αυτοι που ξερουν τι να περιμενουν δεν θα απογοητευτουν.. Η γνωμη των reviewers για εμενα δεν εχει μεγαλυτερη βαση απο ενος φιλου μου πχ που συμφωνουμε στα γουστα, δεν τα παίρνω στα σοβαρα και προτιμω να κρίνω απο μονος μου πανω απο ολα.. 1
Fulgore1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει κοιτα το DR και το KIllzone για παραδειγμα εχουν το κοινο τους, τα review αυτα δειχνουν για μενα οτι απλα δεν θα απογοητευσουν αυτο το κοινο, χλωμο να κερδισουν νεο γιατι δεν ειναι ο ορισμος των ΑΑΑ αλλα τουλαχιστον αυτοι που ξερουν τι να περιμενουν δεν θα απογοητευτουν.. Η γνωμη των reviewers για εμενα δεν εχει μεγαλυτερη βαση απο ενος φιλου μου πχ που συμφωνουμε στα γουστα, δεν τα παίρνω στα σοβαρα και προτιμω να κρίνω απο μονος μου πανω απο ολα.. Μια χαρα AAA ειναι το Killzone αλλα δυστηχως ειμαστε σε λαθος topic για να μιλησω γιαυτο
ADHD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα AAA ειναι το Killzone αλλα δυστηχως ειμαστε σε λαθος topic για να μιλησω γιαυτο Το επαιξες και εισαι τοσο σίγουρος?? Στην καλύτερη ειναι οσο και το DR για το κοινο τους με τη διαφορα οτι το killzone θα το δοκιμάσουν περισσότεροι λογο έλλειψης τίτλων..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αυτο το παιχνιδι που το προσεξα σημερα και ειδα ενα live παλιο βιντεο ειναι το γκολφ!! Ουτε πολυ casual γκολφ με υπερβολες , ουτε πολυ pro. Οτι πρεπει για χαλαρωμα και multi. Μου φαινεται οτι θα ειναι το πρωτο dl game που θα παρω. update : απο οτι βλεπω δεν εχει κανονικο multiplayer, οποτε ακυρη η αγορα. Ισως αργοτερα οταν θα γινει καμια 50% εκπτωση Καλα βρε αθεοφοβε θελεις να παιζεις multiplayer golf;Ποιος εισαι ο συγχωρεμενος ο Καραμανλης;
anamenos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Guys άρχισαν να κάνουν despatched τις κονσόλες και τα περιφερειακά . Μόλις πριν κάτι ώρες πείρα email από το zavvi ότι έγινε despatched o δεύτερος controller που παράγγειλα, τώρα μένει να γίνει despatched η κονσόλα και το RYSE από το amazon. 1
Udontneed2know Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μου αρεσει που μας ελεγαν οτι θα ειναι το απολυτο media center.... Xbox One: Όχι αναπαραγωγή μουσικής μέσω USB Σύμφωνα με τον director of product management της Microsoft Albert Penello, το Xbox One δεν θα υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής μέσω USB συσκευών κατά την περίοδο του λανσαρίσματος. Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με σχετικό update στο μέλλον. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θα μπορούν να αναπαράγουν μουσική και τραγούδια από audio CDs. http://www.enternity.gr/Article/Xbox-One-%CE%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-USB/20192.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
anamenos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μου αρεσει που μας ελεγαν οτι θα ειναι το απολυτο media center.... Xbox One: Όχι αναπαραγωγή μουσικής μέσω USB http://www.enternity.gr/Article/Xbox-One-%CE%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-USB/20192.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Μα αυτά είναι θέματα που θα λυθούν με update, όπως και στο PS4. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις