Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μου ότι δεν θα 'ναι έτσι ο master chief στο Halo 5..

Παίζει να είναι έτσι..εάν του βάλουν και μεμέ τότε να τον φωνάζουν Samus :P

Δημοσ.

Παίζει να είναι έτσι..εάν του βάλουν και μεμέ τότε να τον φωνάζουν Samus :P

Αυτος ειναι ο δευτερος χαρακτηρας(αγνωστος προς τον παρον)που θα υπαρχει μεσα στο παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Το xbox θα προσφερει ολους τους αγωνες του αμερικανικου NFL σε HD αναλυση και 60 καρε το δευτερολεπτο.

011714%20NFL%20on%20Xbox%20One.jpg

Υπερπηδωντας πανω απο ολα τα συνδρομητικα sports καναλια, που οταν λενε 60hz εννοουνε 30 με frame-doubling.

Προς το παρον απο οτι βλεπω οι φιλοι των αθλητικων το βλεπουν πολυ ζεστα, μιας και το γρηγορο framerate οντως παιζει ρολο στα αθλητικα. Αλλοι θελουν και χοκεϋ, αλλοι μπασκετ, αλλοι να παει η υπηρεσια στον καναδα και σε αλλες χωρες κλπ κλπ.

http://www.digitaltrends.com/home-theater/microsoft-announces-xbox-one-will-provide-nfl-games-60fps/

Το μονο σιγουρο ειναι οτι μεχρι να φτασουμε εμεις να βλεπουμε πχ ολυμπιακο-παναθηναϊκο απο την κονσολα live στα 60 καρε λεγοντας "xbox, βαλε το ματς!" , θα κυλησει πολυ νερο στ'αυλακι :D

ομως, δεν αποκλειεται να ειμαστε σε θεση να το κανουμε αυτο για τη euroleague πχ. που ειναι αλλωστε το αντιστοιχο του NFL για την ευρωπη...

p.s. Polakis, τι λες σαν αθλητικοειδικος? εχει νοημα αυτο?

Θα κανουμε πολλα χρονια να χουμε 60fps στην Ελλαδα σε καναλια. Η αναλυση που μας δινουν εδω ειναι 1080i και δεν ξερω καν αν φτανουμε τα 30 frames το δευτερολεπτο. Η εικονα θα ειναι κατα πολυ ομαλοτερη οταν θα δουμε αθλητικο γεγονος στα 60fps οπου δεν θα θολωνουν οι μπαλες στα γρηγορα πλανα κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Θα κανουμε πολλα χρονια να χουμε 60fps στην Ελλαδα σε καναλια. Η αναλυση που μας δινουν εδω ειναι 1080i και δεν ξερω καν αν φτανουμε τα 30 frames το δευτερολεπτο. Η εικονα θα ειναι κατα πολυ ομαλοτερη οταν θα δουμε αθλητικο γεγονος στα 60fps οπου δεν θα θολωνουν οι μπαλες στα γρηγορα πλανα κλπ...

εχεις δικιο, ακριβως ετσι ειναι. και στην αμερικη, το καλυτερο ειναι 720p (καλυτερο απο 1080i εννοειται) και ψευτικα 60, δηλ. 30 με διπλη προβολη.

το καλο ομως ειναι οτι δεν χρειαζεται να περιμενουμε ποτε στην Ελλαδα το Χ καναλι θα κανει την αναβαθμιση, γιατι αν διαβασεις το αρθρο, αυτο που κανει η microsoft ειναι οτι μισθωνει (εκανε πολυετες συμβολαιο για την ακριβεια γραφουνε) πολυ εξειδικευμενη εταιρια και αναλαμβανουν αυτοι ολη τη ζορικη δουλεια, το transcoding, το encoding, και εγγυωνται την ποιοτητα εικονας -λεει- χωρις καθολου buffering κλπ. :D

http://www.cedmagazine.com/news/2014/01/nfl-network-to-stream-live-on-xbox-one

Οποτε οι μεγαλες Ευρωπαϊκες διοργανωσεις, δεν αποκλειεται εντελως να προλαβουμε να τις δουμε ετσι.

οσο κι αν αργησει το xbox, η πιθανοτητα να προλαβει η Ελληνικη τηλεοπτικη αγορα να φτασει πρωτη εκει, ειναι ...μαλλον μικρη :D δεδομενου οτι αυτο δεν παιζει ουτε καν στην αμερικανικη τηλεοπτικη (καλωδιακη) αγορα.

Δημοσ.

Κάποιος έχει επηρεαστεί πολύ από Metroid...Halo pic teaser.

Και βγαινει ενα Metroid στο Xbox αποκλειστικη συμφωνια με την nintendo και γινεται πανικος :P

• Like 1
Δημοσ.

Και βγαινει ενα Metroid στο Xbox αποκλειστικη συμφωνια με την nintendo και γινεται πανικος :P

Και μετά γίνεται η Αποκάλυψη του Ιωάννη :P

• Like 2
Δημοσ.

EA access εχω παρει απο την πρωτη μερα που ηταν διαθεσιμη σαν beta, και λειτουργει 100% απο τοτε.

μαλιστα, πριν καμια 10αρια μερες ειχα γραψει σε αυτο το τοπικ οτι οποιος θελει να μπει, απλα κανει search μεσα απο το xbox, και ας μην ειναι στη beta.

πλεον, τουλαχιστον στο αμερικανικο marketplace που ειμαι εγω, πανω δεξια σε ενα απο τα μικρα παραθυρα που εχει τα νεα, εχει απο προχτες το λογοτυπο της EA access, που οδηγει στο προσβασιμο απο ολους application.

δεν γυρισα στο αγγλικο να τσεκαρω, αλλα δε νομιζω να μην ειναι και εκει περα. ξαναλεω ομως, στην Ελλαδα της κρισης εχει νοημα να ειναι κανεις (να κανει τις αγορες του τουλαχιστον) στο αμερικανικο marketplace λογω δολαριου.

Δημοσ.

EA access εχω παρει απο την πρωτη μερα που ηταν διαθεσιμη σαν beta, και λειτουργει 100% απο τοτε.

μαλιστα, πριν καμια 10αρια μερες ειχα γραψει σε αυτο το τοπικ οτι οποιος θελει να μπει, απλα κανει search μεσα απο το xbox, και ας μην ειναι στη beta.

πλεον, τουλαχιστον στο αμερικανικο marketplace που ειμαι εγω, πανω δεξια σε ενα απο τα μικρα παραθυρα που εχει τα νεα, εχει απο προχτες το λογοτυπο της EA access, που οδηγει στο προσβασιμο απο ολους application.

δεν γυρισα στο αγγλικο να τσεκαρω, αλλα δε νομιζω να μην ειναι και εκει περα. ξαναλεω ομως, στην Ελλαδα της κρισης εχει νοημα να ειναι κανεις (να κανει τις αγορες του τουλαχιστον) στο αμερικανικο marketplace λογω δολαριου.

δηλαδή 5/9 που θα το πάρω προτείνεις να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό. κάπου είχες πει οτι έχει οδηγίες αν είναι εύκαιρο σε κάποιον να βάλει λινκ γιατί δεν βρήκα.

απλά με αμερικάνικο σκεφτόμουνα να μην με βάζει σε αμερικάνικους σερβερ και έχω παραπάνω ping η γενικά έχω κάποιο θέμα με αμερικάνικο λογαριασμό και ελληνική ip αλλά αν λες σε εσένα είναι οκ λογικά αυτό θα κάνω και αν δω τπτ που δεν μαρέσει μετά τον αλλάζω πάλι  

Δημοσ.

εκτος απο το νομισμα, καμια

πχ κατι που εδω το παιρνεις 60 euro στο μαγαζι, και στο Ελληνικο/Ευρωπαϊκο marketplace εχει πχ επισης 60 euro,

στο αμερικανικο marketplace το παιρνεις 60 ...$ (=45e)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...