Ren_of_Heavens Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι τα προσωπικα μου στοιχεια δεν τα δινω σε φορουμ τοσο δημοσια. Ειναι αναφέρετο δικαωμα σου αν θα με πιστεψεις ή οχι δεν μπορω να σε αναγκασω για τιποτα και δεν θελω αλλωστε. Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις απο τη στιγμη που σ' αρεσει μια κονσολα για το οτιδηποτε παιξε με αυτη. Και επειδη βλεπω εδω το κλίμα δεν με σηκωνει θα κανω ενα διαλειμα απο αυτο το τοπικ για λιγο καιρο να ηρεμησει το τοπικ γιατι δεν εχω όρεξη να ξεκινησουμε τις ακυρες και αχρηστες κοντρες. Βρε αγόρι μου το Gamertag σου ζήτησε ο άνθρωπος να παίξετε κανά co-op, online όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια ο κόσμος. Μπορείς και με p.m. Δεν ζήτησε κάτι το τρελλό. Εσύ αν θες να παίξεις online με κάποιον, πως παίζεις; Μόνο σε split screen ,Lan ή δεν παίζεις γενικότερα Online. Από περιέργεια ρωτάω και μόνο. Για τα υπόλοιπα που γράφεις δε με χωράει το κλίμα κτλ. πολύ δραματικά τα γράφεις. Μιλάμε για gaming, καθαρά τρόπος διασκέδασης και όχι πράγματα άμεσης προτεραιότητας. Αν είναι να χαλιόμαστε για τα παιχνίδια έτσι να το βράσουμε το άθλημα. 2
zmaskos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι τα προσωπικα μου στοιχεια δεν τα δινω σε φορουμ τοσο δημοσια. Και επειδη βλεπω εδω το κλίμα δεν με σηκωνει θα κανω ενα διαλειμα απο αυτο το τοπικ για λιγο καιρο να ηρεμησει το τοπικ γιατι δεν εχω όρεξη να ξεκινησουμε τις ακυρες και αχρηστες κοντρες. Από πότε το gamertag είναι προσωπικά στοιχεία; Εις το επανιδείν, χαρήκαμε για την γνωριμία ! 2
panozit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτησω εαν υπάρχει τροπος να παίζω κάποιο παιχνίδι και να ακούω μονο απο ακουστικά. Προτεινετε μου κάποια οικονομικά και καλά ακουστικά στερεό για xone. Υπαρχουν ασύρματα και ενσύρματα;
vitapeis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Ως σχετικά καινούριος κάτοχος Xbox One Elite, έχω μια ερώτηση: όταν παίζω ένα παιχνίδι (Ryse στην προκειμένη περίπτωση), το χειριστήριο βγάζει έναν περίεργο ήχο, σαν "κουδούνισμα", μάλλον όταν δονείται. Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση από την εφαρμογή για το χειριστήριο και απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή μέσα στο μενού του παιχνιδιού. Έχει πάθει κανείς το ίδιο;
kaktos77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Θα αγοράσεις αυτόν τον ανταπτορα: http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset-adapter Με αυτόν μπορείς να ακούς κανονικά το παιχνίδι μέσω του χειριστήριου και να βάλεις ότι ακουστικό θέλεις μετά επάνω, σου βγάζει απλή θύρα ακουστικών 3,5 jack όποτε συνδέονται τα πάντα
panozit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σ ευχαριστώ φιλέ μου! Ουτε καν ήξερα οτι υπήρχε αυτό το εξάρτημα
zarzonis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σ ευχαριστώ φιλέ μου! Ουτε καν ήξερα οτι υπήρχε αυτό το εξάρτημα Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να σκεφτείς την αγορά του καινούριου τηλεχειριστηρίου που υπάρχει εδώ και καιρό και έχει κατευθείαν έξοδο για ακουστικά χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις τον αντάπτορα.
kaktos77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ξέχασα να το αναφέρω μπορείς να πάρεις αυτό το χειριστήριο που σου προτείνε ο συμφορουμιτης μόνο που δεν ξέρω τι γίνεται με τις ρυθμίσεις για τον ήχο του παιχνιδιού και των parties. Για παράδειγμα, μέσω του ανταπτορα μπορώ να προσαρμοσω το πόσο θα ακούγεται ο ηχος απο το πάρτι και πόσο από το παιχνίδι καθώς και να ρυθμίσω την ένταση των ακουστικών και να κάνω mute όποτε θέλω πατώντας το ανάλογο πλήκτρο ενώ στο χειριστήριο που βγάζει κατευθείαν το 3,5 jack δεν ξέρω τι δυνατότητες δίνονται για όλα αυτά
zarzonis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ξέχασα να το αναφέρω μπορείς να πάρεις αυτό το χειριστήριο που σου προτείνε ο συμφορουμιτης μόνο που δεν ξέρω τι γίνεται με τις ρυθμίσεις για τον ήχο του παιχνιδιού και των parties. Για παράδειγμα, μέσω του ανταπτορα μπορώ να προσαρμοσω το πόσο θα ακούγεται ο ηχος απο το πάρτι και πόσο από το παιχνίδι καθώς και να ρυθμίσω την ένταση των ακουστικών και να κάνω mute όποτε θέλω πατώντας το ανάλογο πλήκτρο ενώ στο χειριστήριο που βγάζει κατευθείαν το 3,5 jack δεν ξέρω τι δυνατότητες δίνονται για όλα αυτά Νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι όλα αυτά τα ρυθμίζεις από το dashboard του Xbox. Το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη όμως.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ξέχασα να το αναφέρω μπορείς να πάρεις αυτό το χειριστήριο που σου προτείνε ο συμφορουμιτης μόνο που δεν ξέρω τι γίνεται με τις ρυθμίσεις για τον ήχο του παιχνιδιού και των parties. Για παράδειγμα, μέσω του ανταπτορα μπορώ να προσαρμοσω το πόσο θα ακούγεται ο ηχος απο το πάρτι και πόσο από το παιχνίδι καθώς και να ρυθμίσω την ένταση των ακουστικών και να κάνω mute όποτε θέλω πατώντας το ανάλογο πλήκτρο ενώ στο χειριστήριο που βγάζει κατευθείαν το 3,5 jack δεν ξέρω τι δυνατότητες δίνονται για όλα αυτά Πας settings -> all settings -> display & sound -> volume και διαλεγεις απο εκει τι ακριβως θελεις.
Socratis_g Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Ως σχετικά καινούριος κάτοχος Xbox One Elite, έχω μια ερώτηση: όταν παίζω ένα παιχνίδι (Ryse στην προκειμένη περίπτωση), το χειριστήριο βγάζει έναν περίεργο ήχο, σαν "κουδούνισμα", μάλλον όταν δονείται. Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση από την εφαρμογή για το χειριστήριο και απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή μέσα στο μενού του παιχνιδιού. Έχει πάθει κανείς το ίδιο; Το είχα πάθει και εγώ φίλε. Μου είχε κάνει εντύπωση, το πήγα πίσω public εντός εγγύησης και μου το αλλάξανε με καινούριο. Το καινούριο έκανε ακριβώς το ίδιο ελαφρύ σφύριγμα. Προφανώς θα έτυχε στις παρτίδες, γιατί το πρώτο controller που είχα (χωρίς θύρα 3,5mm) δεν έκανε κάποιο θόρυβο. Περιμένω να δω και το χειριστρίιο απο το ONE-S
raptorx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το xbox one s και να αγοράσω ένα χρόνο συνδρομή στο xbox live για τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα,τα παιχνίδια γενικά σαν μέγεθος είναι απαγορευτικά να κατεβαίνουν από μια ταπεινή 8 mbps adsl?
Tiphonas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Συνήθως δεν ειναι τόσο μεγάλα σε μέγεθος, αλλα γενικά χρειάζεσαι λιγο καλύτερη ταχύτητα, αλλιως θα περιμένεις αρκετά. Ίσως δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στο multiplayer με αυτη την ταχύτητα. Φρόντισε να ανοιξεις σωστα της NAT.
isim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το xbox one s και να αγοράσω ένα χρόνο συνδρομή στο xbox live για τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα,τα παιχνίδια γενικά σαν μέγεθος είναι απαγορευτικά να κατεβαίνουν από μια ταπεινή 8 mbps adsl? Θα περιμενεις κανα 2ωρακι για να κατεβει, παιζεις ομως ανετα multiplayer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις