Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν μηχανημα δεν θα πω γιατί θα χαλασω την έκπληξη χεχεχεχε,οι φωτογραφίες το αδικουν .....Εντυπωσιακό και το νέο pad, γενικά όσοι είστε κάτοχοι της πρώτης κονσόλας θα εντυπωσιαστείτε .

Με το που το συνδεσα κάνει update 1070 mb .

Καλοριζικο ρε μαν,με το φατ  δεν μας ειπες τελικα τι εκανες!!!!το εφτιαξες?

Υ.Γ Καλοριζικη  και στον σωκρατης g η νεα του κονσολα παρεπιπτοντως.Βγαλτε ρε μαγκες καμια φωτο να τις θαυμασουμε εμεις που εχουμε την χοντρη ακομα εκδοση. :P :)

• Like 2
Δημοσ.

Aγορασα κ τους δυο media players

Eβαλα το στικακι με τις ταινειες κ παιζει αψογα

Το μονο παραπονο ειναι οτι δεν παιζει full screen .... Δυστηχως... κ αυτο ειναι πολυ ασχημο....

Στον duplex αυτο το λευκο φοντο ειναι πολυ σπαστικο....

Εχεις βρει καμια ακρη???

Ποιο λευκο φοντο, τα controls λες? Αμα πατησεις μια φορα τον κερσορα εξαφανιζονται εμενα παιζει κανονικα full screen παντως.

Δημοσ.

Ποιο λευκο φοντο, τα controls λες? Αμα πατησεις μια φορα τον κερσορα εξαφανιζονται εμενα παιζει κανονικα full screen παντως.

Αναφερομαστε παντα στο xbox ε... Εμενα ο player δεν κανει full screen ... Παιζει κανονικα αλλα καλυπτει οταν κανω full screen μονο το 80% της οθονης...Το υπολοιπο ειναι λευκο..Εχω μια 42 plasma Επαιξα κ με τις ρυθμισεις της στο aspect αλλα τιποτα....

Δημοσ.

Απο χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί το είχα αφήσει ανοιχτό (οχι standby) να κατεβάζει και να κάνει εγκατάσταση παιχνίδια.

Οχι μόνο δεν ζεστάθηκε. Τα πλαστικά ήταν κρύα. (καμία σχέση που με το ps4 ακόμη και σε standby είναι ζεστούτσικο). Αν δεν έβλεπα το κουμπί αναμένο θα νόμιζα ότι έχει κάνει autoshutdown.

Κρίμα που δεν έβγαλε η MS από την αρχή αυτή την κονόλα.

20160922_194155.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Τι απίστευρη παιχνιδαρα ειναι το horizon απο τα καλυτερα games που εχω παιξει.

Συμφωνω με το socratis το ειχα ολο το βράδυ και κατεβαζε και το πρωί ήταν παγωμένο ,τρομερη δουλεια εχουν κανει οι τύποι.

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα ξαναρωτησει αλλα σφαζοσασταν για κατι αλλο και δε μιλησε κανεις.Για browsing εχει τον edge; Συγκρινεται με αυτόν των windows; Αν όχι, σε σχεση με του ps4 είναι καλυτερος ετσι;

Δημοσ.

Το είχα ξαναρωτησει αλλα σφαζοσασταν για κατι αλλο και δε μιλησε κανεις.Για browsing εχει τον edge; Συγκρινεται με αυτόν των windows; Αν όχι, σε σχεση με του ps4 είναι καλυτερος ετσι;

Ναι φιλε μου τον edge εχει δεν εχω δει ποτε του ps4 δεν ξερω.Μια χαρα δουλευει παντως

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχει τον edge είναι ιδιος σε λειτουργιες με τον αντοιστοιχο σε υπολογιστη ... απλα είναι λιγο πιο δύσχρηστος λογο του ότι δεν εχεις ποντικι... είναι πολύ καλυτερος από PS4... εχω κανει browsing σe ps4 σε φιλο και είναι καλο κ εκει αλλα ο edge  είναι edge ... δεν συγκρινεται ... Βεβαια εγω και στο PC μου edge χρησιμοποιο ... και μ αρεσει ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω έχω παρει το ultimate edition που σου δινει το game απο 23/9 να το παιξεις

Αν το είχες πάρει από HK Store θα έπαιζες από χθες, όπως εγώ... :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν το είχες πάρει από HK Store θα έπαιζες από χθες, όπως εγώ.

Καλα μωρε δεν πειραζει και σημερα καλα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά αυτό που θα ρωτήσω, αλλά ποιος διαβάζει 700+ σελίδες στο φόρουμ :-D 

Γίνεται να πουλήσεις digital game; Μπορείς δηλ. να το αποσυνδέσεις από το account σου και να δώσεις τον κωδικό σε κάποιον άλλον και να το κατεβάσει/ εγκαταστήσει ξανά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...