mertaghon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά...μόλις αγορασα το xbox(...κυριως για τα forza,halo..κοκ...αλλα και για το backward compatibility) μιας και έχω και το PS4 και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχ. με τα accounts προς αποφύγεις καμιας γκαφας.Συγκεκριμενα μπορώ αλλάζοντας μόνο το region να κάνω αγορά ή redeem code πχ σε αμερικάνικο και μετά να ξανά γυρίσω στο ελληνικό; Σε αντίθεση με το PS4 που πρέπει έχεις το κάθε account συγκεκριμενα με δηλωμενες διευθύνσεις κ.τ.λ;Παρεμπιπτόντως έμεινα έκπληκτος με την υπηρεσία...έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ή Microsoft.. ειχα παρει απο αλλη χωρα παλιοτερα ενα παιχνιδι πιο φθηνα και μετα το εκανα ξανα ελληνικο, ακομα μου δουλευει. αλλα δεν επιβεβαιωθηκε με μια προσπαθεια αυτο το σεναριο. οποτε την ιδια απορια εχω κι εγω. χμμ ισως αυτο σε βοηθα: εγω σημερα πηρα 5 παιχνίδια μτχ απο αμαζον co uk φθηνα 14,5 ευρω το xenoverse 8 ευρα pes2016 7 eu battlefront star wars κλπ εχει ψαξιμο αλλα θα βρεις μπολικα σε καλες τιμες σε σχεση με σκρουτζ ελλαδας και απο ebay,fr και βελγικο εχω παρει φθηνα παιχνιδακια 15-25 μτχ και καινουργια. φιλε καλοταξιδος κι εγω αγριος psας τοσα χρονια ευκολα ηρθα xbox για ιδιους λογους.. α και μια amex alpha bank εγω καρτα ουτε διευθυνσεις ουτε τπτ 1
VonLoutsos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κανουμε redeem τα Xbox360 Games With Gold χωρίς να καταχωρήσουμε κάρτα; (Λογαριασμός Τσέχικος και κάρτα Ελληνική.)
pollop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω που το ειχα ψαξει λιγο δεν βρηκα αλλον τροπο, μονο αν εχεις και 360 και τα κατεβαζεις εκει νομιζω δεν χρειαζεται καρτα
comfuzio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Βάλε ένα κουκουρούκου paypal account για πληρωμή αντί κάρτας
VonLoutsos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω που το ειχα ψαξει λιγο δεν βρηκα αλλον τροπο, μονο αν εχεις και 360 και τα κατεβαζεις εκει νομιζω δεν χρειαζεται καρτα Δοκίμασα απο Xbox αλλά δεν γίνεται θέλει έγκυρο τρόπο πληρωμής. Βάλε ένα κουκουρούκου paypal account για πληρωμή αντί κάρτας Το έκανα αλλα δεν με άφηνε...Ακόμα και διεύθυνση νέα έβαλα στο Paypal (οτι και καλά οτι είμαι Τσεχία, αλλά έβλεπε IP το Paypal και συμπλήρωνε και από μόνο του Ελλάδα) Έστειλα σήμερα το απόγευμα και στο support του Xbox μπας και βρω καμιά λύση, αλλιώς αλλάζω την χώρα.
yiankap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Βρήκα σε ένα μαγαζί ξεχασμένο ένα σφραγισμένο XBOX One refurbished στα 190 ευρώ. Σίγουρα το S είναι καλύτερο μηχάνημα, αλλά εφόσον αγοραστεί το refurbished προορίζεται να λειτουργήσει από έναν 13χρονο, σε 23άρι ΤV Monitor. Eκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις υψηλότερες δυνατότητές του S (εκτός και αν κάνω λάθος). Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω απλό XBOX One; Όσο από πλευράς εγγύησης και τα 2 έχουν την ίδια (1 έτος). Αξίζει η αγορά του ή όχι;
mertaghon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ιδια παιχνιδια παιζουν και σε τοσο μικρο μονιτορ τι να δει απο διαφορες. αν ειναι καλη η συσκευη αγοραζεις.
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Βρήκα σε ένα μαγαζί ξεχασμένο ένα σφραγισμένο XBOX One refurbished στα 190 ευρώ. Σίγουρα το S είναι καλύτερο μηχάνημα, αλλά εφόσον αγοραστεί το refurbished προορίζεται να λειτουργήσει από έναν 13χρονο, σε 23άρι ΤV Monitor. Eκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις υψηλότερες δυνατότητές του S (εκτός και αν κάνω λάθος). Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω απλό XBOX One; Όσο από πλευράς εγγύησης και τα 2 έχουν την ίδια (1 έτος). Αξίζει η αγορά του ή όχι; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_microsoft-xbox-one-500gb-bundle-special-edition-quantum-break-1178265.html 5
spartan29gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Βρήκα σε ένα μαγαζί ξεχασμένο ένα σφραγισμένο XBOX One refurbished στα 190 ευρώ. Σίγουρα το S είναι καλύτερο μηχάνημα, αλλά εφόσον αγοραστεί το refurbished προορίζεται να λειτουργήσει από έναν 13χρονο, σε 23άρι ΤV Monitor. Eκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις υψηλότερες δυνατότητές του S (εκτός και αν κάνω λάθος). Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω απλό XBOX One; Όσο από πλευράς εγγύησης και τα 2 έχουν την ίδια (1 έτος). Αξίζει η αγορά του ή όχι; Παρε καλυτερα αυτό που σου προτεινει ο νικ. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για xbox one bundle θα δουμε μετα τον Οκτωβριο,κυριως Νοεμβριο και Δεκεμβριο.Για αυτη την περιοδο μονο το παραπανω της media αξιζει αν και δεν ειναι το s.
Chrisl7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλημέρα μία ερώτηση αγόρασα προχτές το xbox one s και θα ήθελα να μάθω,αν βάλω συνδρομή gold θα μπορέσω να κατεβάσω τα παιχνίδια που έδινε πριν δωρεάν η από εδώ κ πέρα; Ήθελα το ryse πιο συγκεκριμένα. Ευχαριστώ
VonLoutsos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλημέρα μία ερώτηση αγόρασα προχτές το xbox one s και θα ήθελα να μάθω,αν βάλω συνδρομή gold θα μπορέσω να κατεβάσω τα παιχνίδια που έδινε πριν δωρεάν η από εδώ κ πέρα; Ήθελα το ryse πιο συγκεκριμένα. Ευχαριστώ Όχι. Μπορείς να <<κατεβάζεις>> παιχνίδια από την στιγμή που βάζεις την συνδρομή και μετά. Προηγούμενα παιχνίδια όχι.
Chrisl7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Α οκ σ ευχαριστω φιλε για την άμεση απάντηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 μπορει να θεωρηθει βλαμμενη ερωτηση αλλα την κανω! Θα παω διακοπες και στο σπιτι που θα παω δεν εχει ιντερνετ, απο οτι εχω καταλαβει μπορω να παιξω οτι παιχνιδια εχω στον σκληρο (ξερω οτι πρεπει να εχω το δισκακι οσα δεν ειναι digital) . H βασικη ερωτηση ειναι οτι σκεφτομαι να το συνδεω με το κινητο για να κανει update στα achievements , ποσο ογκο δεδομενων ,αν γνωριζεται, θα τρωει καθε φορα; Παιχνιδια που θα λυωσω witcher,fallout,divinity,wasteland 2, και metro/wolfenstein ευχαριστω!
VonLoutsos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λοιπόν στο θέμα που είχα σχετικά με τον Τσέχικο λογαριασμό και την Ελληνική κάρτα, βρήκα τυχαία λύση. Έβαλα διευθυνση Ελληνική στον λογαριασμό και την έκανα και προτιμώμενη. Έτσι με το που έβαλα την Ελληνική κάρτα δούλεψε κανονικά και αγόρασα την άδεια του Bayonetta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις