pontez2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Α ρε τον Τσολο! Ξερεις το άτομο που ψηφιοποίησε το λεξικο? Εκπληκτικη δουλειά.
pontez2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τί είναι αυτό; Το καλύτερο λεξικό της αρχαίας Ελληνικης που γράφτηκε ποτέ. Βρισκεις τα πάντα και σε ποιο αρχαίο κείμενο έχουν εμφανιστεί για πρώτη φορά. Απλά κορυφαίο και κορυφαία η ψηφιοποίηση.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κολλημενο στο ασανσερ της πολυκατοικιας. Υπερβολική την βρίσκω την διόρθωση.
pontez2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κακή η διόρθωση. Ο διαχειριστής δεν διατάζει. Παράκληση κάνει και σωστά πράττει. 2
normal40 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Είναι γράψει η γραψη; μπερδεύτηκα. Επίσης η διαφορά με το πολλή και το πολύ;
pontez2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 "Αυτός θέλει να γράψει κάτι" Γράψ(η) δεν νομίζω οτι υπάρχει. Το γραφή μόνο. "Έκανα πολλή χαρά που σε είδα" "Έριξε πολύ χιόνι στην Αθήνα" 1
normal40 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 "Αυτός θέλει να γράψει κάτι" Γράψ(η) δεν νομίζω οτι υπάρχει. Το γραφή μόνο. "Έκανα πολλή χαρά που σε είδα" "Έριξε πολύ χιόνι στην Αθήνα" Ωραιος, άρα θέλω πολλή δουλειά.... Σωστά το έγραψα;
astrosunnefo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το πολλή είναι επίθετο (πολύς/πολλή/πολύ) που συνοδεύει ουσιαστικά. Και κλείνεται. πχ πολλή ζάχαρη, πολλή κούραση, πολλή βροχή Το πολύ ως επίρρημα συνοδεύει ρήματα, μετοχές, επίθετα, επιρρήματα. πχ έβρεξε πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ όμορφη γυναίκα, έφτασε πολύ γρήγορα 1
pontez2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ωραιος, άρα θέλω πολλή δουλειά.... Σωστά το έγραψα; Σωστος. Ο astrosunnefo το έγραψε ακομα πιο αναλυτικά. Ειναι ευκολο να μπερδευτείς βέβαια με τα συγκεκριμένα. 1
normal40 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Σωστος. Ο astrosunnefo το έγραψε ακομα πιο αναλυτικά. Ειναι ευκολο να μπερδευτείς βέβαια με τα συγκεκριμένα. Εκεί μπερδεύομαι, προφανώς γιατί στο σχολείο πετούσα χαρταετό.
pontez2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εκεί μπερδεύομαι, προφανώς γιατί στο σχολείο πετούσα χαρταετό. Δε χρειάζεται να πετάς χαρταετό για να σε μπερδέψει κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά εξειδικευμένο και σπάνια θα δεις να το χρησιμοποιούν σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα