Star_Light Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έχουμε μια πολυ καλη αφορμη να φυγουμε εξωτερικο χωρις να μας λενε παρτάκηδες
aledjo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το μοναδικο θετικο ΘΑ ειναι αν απολυθουν δημοσιοι υπαλληλοι.... που τοσα χρονια κλεγονται!!! και καθε φορα που τους ακουγα ηθελα να παρω ενα ροπαλο
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ανθεί η ελληνική Θρας μέταλ σκηνή. Γέννημα θρέμμα της φτώχειας και του παραγκωνισμού. Στα 80ς στα γκέτο του μπέη έρηα και τις στοές τις γερμανίας, στα 10ς στην μνημονιακή ελλάδα.
liakos18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Θα κλεισουν τα μπουζουκια Γι αυτό να 'σαι σίγουρος!
gokuthelegend Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το θετικό είναι ότι είμαι 25 χρονών και ζητάω χρήματα από τον πατέρα μου για να βγω έξω, σαν να είμαι 15 χρονών, όχι 25, αφού από δουλειές γιοκ για να βγάζω δικά μου χρήματα.
tsifotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το θετικο της κρισης; Ισως σαλεψει λιγο τα νερα. Τα βαλτωμενα νερα της φοιτητικης παραταξης, του λουλουδοπολεμου, του διακοποδανειου, της κουτσομπολας γειτονισσας, του κομματοσημαιο-ανεμιστη, του γηπεδοτραμπουκου, του αδιοριστου, της μπαγασικης επευφημιας στην λαμογια, του ωχαδερφισμου, της μανας κουραγιο, της τζαμπα μαγκιας, του κονεδιαρη, του παντος καιρου γκρινιαρη, του "δικου μας", του ξερολα, του καταχειροκροτημενου ασυνειδητου τυπου και εν τελει του εν αγνοια λεβεντομαλακα. Ισως ανακατευτει λιγο η τραπουλα, κατι που δεν μεταφραζεται σε βελτιωση απαραιτητα, απλα ισως να σαλεψουν τα νερα, εστω λιγο.
Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Θα κλεισουν τα μπουζουκια Γι αυτό να 'σαι σίγουρος! Πλέον Σάββατο βράδυ περνάς απο την Ιερά οδό αέρα πατέρα και όχι μόνο αυτό,άλλα βρίσκεις και να παρκάρεις! Στα θετικά: η γερή σφαλιάρα που φάγαμε όλοι μας,φταίγαμε-δεν φταίγαμε.Ετσι,για τον χαρακτήρα. Στα αρνητικά: η μειωμένη καταναλωτική δύναμη και ο θάνατος της αγοράς. Τα λαμόγια τρώνε το "τρολλάρισμα" της ζωής τους με την παρούσα κατάσταση.Καιρός να αξιοποιήσουν το μυαλό τους σε κάτι εποικοδομητικό. Side effect:Προσοχή στους δρόμους γιατί το μυαλό είναι αλλού...
green gordon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 +1000 στο side effect που γραφεις.Το παρατηρω καθε μερα. Και νευρα πολλα νευρα.
HERTHAN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το μοναδικο θετικο ΘΑ ειναι αν απολυθουν δημοσιοι υπαλληλοι.... που τοσα χρονια κλεγονται!!! και καθε φορα που τους ακουγα ηθελα να παρω ενα ροπαλο +1000000000000000000000000000000000000000000
Praetorianos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Είχαν άδικο; Στέλνω πμ γιατί 1ον) πολιτικά λογοκρίνονται, 2) θα ξεφύγω και ευτυχώς το νήμα πάει ωραία. γάμα τα, αρχίσαμε (βλ. πάνω)
not87not Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ναι παιδια αυτο για τους δρομους ισχυει. Πολλοι οδηγουν αφηρημενοι σκεπτομενοι τα προβληματα που τους απασχολουν. Επισης παρατηρω ολοενα και περισσοτερους ξεχασιαρησες στα φαναρια. Να εχει αναψει πρασινο και να μην το εχουν αντιληφθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις