Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το μοναδικο θετικο ΘΑ ειναι αν απολυθουν δημοσιοι υπαλληλοι....

που τοσα χρονια κλεγονται!!! και καθε φορα που τους ακουγα ηθελα να παρω ενα ροπαλο

Δημοσ.

Ανθεί η ελληνική Θρας μέταλ σκηνή. Γέννημα θρέμμα της φτώχειας και του παραγκωνισμού. Στα 80ς στα γκέτο του μπέη έρηα και τις στοές τις γερμανίας, στα 10ς στην μνημονιακή ελλάδα.

Δημοσ.

το θετικό είναι ότι είμαι 25 χρονών και ζητάω χρήματα από τον πατέρα μου για να βγω έξω, σαν να είμαι 15 χρονών, όχι 25, αφού από δουλειές γιοκ για να βγάζω δικά μου χρήματα.

Δημοσ.

Το θετικο της κρισης;

Ισως σαλεψει λιγο τα νερα.

Τα βαλτωμενα νερα της φοιτητικης παραταξης, του λουλουδοπολεμου, του διακοποδανειου, της κουτσομπολας γειτονισσας, του κομματοσημαιο-ανεμιστη, του γηπεδοτραμπουκου, του αδιοριστου, της μπαγασικης επευφημιας στην λαμογια, του ωχαδερφισμου, της μανας κουραγιο, της τζαμπα μαγκιας, του κονεδιαρη, του παντος καιρου γκρινιαρη, του "δικου μας", του ξερολα, του καταχειροκροτημενου ασυνειδητου τυπου και εν τελει του εν αγνοια λεβεντομαλακα.

Ισως ανακατευτει λιγο η τραπουλα, κατι που δεν μεταφραζεται σε βελτιωση απαραιτητα, απλα ισως να σαλεψουν τα νερα, εστω λιγο.

Δημοσ.

Θα κλεισουν τα μπουζουκια

Γι αυτό να 'σαι σίγουρος! :rolleyes:

Πλέον Σάββατο βράδυ περνάς απο την Ιερά οδό αέρα πατέρα και όχι μόνο αυτό,άλλα βρίσκεις και να παρκάρεις!

Στα θετικά: η γερή σφαλιάρα που φάγαμε όλοι μας,φταίγαμε-δεν φταίγαμε.Ετσι,για τον χαρακτήρα.

Στα αρνητικά: η μειωμένη καταναλωτική δύναμη και ο θάνατος της αγοράς.

Τα λαμόγια τρώνε το "τρολλάρισμα" της ζωής τους με την παρούσα κατάσταση.Καιρός να αξιοποιήσουν το μυαλό τους σε κάτι εποικοδομητικό.

Side effect:Προσοχή στους δρόμους γιατί το μυαλό είναι αλλού...

Δημοσ.

το μοναδικο θετικο ΘΑ ειναι αν απολυθουν δημοσιοι υπαλληλοι....

που τοσα χρονια κλεγονται!!! και καθε φορα που τους ακουγα ηθελα να παρω ενα ροπαλο

+1000000000000000000000000000000000000000000

Δημοσ.

Ναι παιδια αυτο για τους δρομους ισχυει. Πολλοι οδηγουν αφηρημενοι σκεπτομενοι τα προβληματα που τους απασχολουν. Επισης παρατηρω ολοενα και περισσοτερους ξεχασιαρησες στα φαναρια. Να εχει αναψει πρασινο και να μην το εχουν αντιληφθει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...