Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Christos_Tz είπε

.Ert HD..Mega HD κτλ..παιζουν μεν αλλα η εικονα φριζαρει..κανει σπασιματα..κτλ..στα απλα αναλογικα κανενα θεμα.

Δεν υπαρχουν αναλογικά κανάλια πλεον.. Τα απλα εννοείς τα μη HD κανάλια.

μενω κεντρο Αθηνα.....σε μαρκα καλοβλεπω τιs Televes..απλα δεν ξερω ποιο μοντελο χρειαζομαι...πχ..η Televes DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss την θεωρουνε παρα πολυ καλη στα 105 ευρω..αλλα οντωs την χρειαζομαι..?

Οχι.. πετάμενα λεφτα.. Μια απλή κεραία χρειάζεσαι, να ειναι άπλα επώνυμη και LTE. Δες σε μαρκες Ikusi,Fraccaro,Tecatel,Alcad,Mistral και παρε μια.. Και άλλαξε και το καλωδιο. Το καλωδιο ειναι εξάρτημα της κεραιας και πρεπει να λαμβάνεται υποψη. Ενα καλο καλωδιο.. Οχι τους ντενεκέδες που πουλανε με 15 ευρω την κουλουρα.. Να ειναι Α++ ή εστω Α+. Δες σε Biokal σειρα vector. Ελληνικα και καλα καλωδια.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη

• Thanks 1
  • Απαντ. 534
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Petros Electron said:

Δεν υπαρχουν αναλογικά κανάλια πλεον.. Τα απλα εννοείς τα μη HD κανάλια.

Οχι.. πετάμενα λεφτα.. Μια απλή κεραία χρειάζεσαι, να ειναι άπλα επώνυμη και LTE. Δες σε μαρκες Ikusi,Fraccaro,Tecatel,Alcad,Mistral και παρε μια.. Και άλλαξε και το καλωδιο. Το καλωδιο ειναι εξάρτημα της κεραιας και πρεπει να λαμβάνεται υποψη. Ενα καλο καλωδιο.. Οχι τους ντενεκέδες που πουλανε με 15 ευρω την κουλουρα.. Να ειναι Α++ ή εστω Α+. Δες σε Biokal σειρα vector. Ελληνικα και καλα καλωδια.

..σε ευχαριστω πολυ για τιs διευκρινησειs..ναι λαθοs διατυπωση..Τα απλα εννοω τα μη HD κανάλια εχειs δικιο...αν επιτρεπετε να σε ρωτησω κατι..εσυ προσωπικα κανειs εγκαταστασειs σε σπιτια..?....διοτι ψαχνω τεχνικο με σωστεs γνωσειs..(πραγμα που φενεται να κατεχειs..)....επισηs για το καλωδιο απο Biokal σειρα vector ποια σειρα προτεινειs?..(κωδικο εννοω.....)..υπαρχει σειρα Sat...DGS..HD...ποια σειρα πρεπει να προτιμησω..?...βλεπω πχ BIOKAL VECTOR SAT 110 και γραφει Αξιόπιστο για κάθε συνηθισμένη εγκατάσταση...ποια σειρα πρεπει να διαλεξω.?...την εγκατασταση μου την λεs απλη συνηθισμενη..κλασικη περιπτωση ταρατσαs σε πολυκατοικια...τιποτα το εξεζητημένο.....απλα αυτο που μου ειπεs..μια αξιοπιστη κεραια να διαλεξω να ειναι LTE+ποιοτικο καλωδιο..απο αυτεs και αυτα που ανεφερεs.....και θελω να πιστευω οτι το προβλημα θα λυθει...να φανταστειs με την αρχαιολογια κεραια που ειμαι τωρα..και παλι τα πιανει...τα φριζαρισματα γινονται αραια και που στα Digea...ισωs επειδη ειμαι κεντρο Αθηνα....δεν ειναι οτι αντιμετωπιζω σοβαρο θεμα..απλα ναι..χρειαζομαι καινουργια κεραια με τα προτυπα που επιταση η εποχη...+αλλαγη καλωδιου..πολλα τα χρονια που οι καιρικεs συνθηκεs το τρωει....

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Christos_Tz είπε

τα φριζαρισματα γινονται αραια και που στα Digea...

Πιθανη παρεμβολή απο 4G και 5G καθως η παλια σου κεραια δεν ειναι LTE.

απλα αυτο που μου ειπεs..μια αξιοπιστη κεραια να διαλεξω να ειναι LTE+ποιοτικο καλωδιο..απο αυτεs και αυτα που ανεφερεs.....και θελω να πιστευω οτι το προβλημα θα λυθει...

Στα υπόλοιπα σου απανταω στο PM που μου εστειλες :) 

εσυ προσωπικα κανειs εγκαταστασειs σε σπιτια..?....διοτι ψαχνω τεχνικο με σωστεs γνωσειs..

Οχι πλεον, εκανα περίπου για μια 20ετια. Τωρα εχω αλλάξει τομέα.. Δεν υπαρχουν κουράγια για ταράτσες πλεον.. ;) :) και δεν εχει και κέρδος αυτη η δουλειά πλεον, σχεδον ο καθενας μπορει να βαλει μονος του μια ατομική κεραια.. Τωρα πως θα την βαλει ειναι αλλο θεμα! 🤣🤷‍♂️

• Thanks 1
Δημοσ.

...θελω και εδω στο ποστ να ευχαριστησω θερμα τον Petros Electron..που με εχει βοηθησει παρα πολυ μεχρι τωρα με τιs συμβουλεs του..ωστε να κατασταλαξω σε ποια LTE κεραια να αγορασω ωστε να αναβαθμισω την αρχαιολογια που κρεμετε στην ταρατσα μου...

.....Ευχαριστω πολυ Πετρο..για τιs πολυτιμεs συμβουλεs σου...να εισαι καλα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλησπέρα,

είμαι στον 1ο όροφο 5όροφης πολυκατοικίας. 

το σήμα της κεραίας που έρχεται, είναι γτπ, με την τηλεοπτική εικόνα να τρώει συνέχεια κολλήματα.

τα κολλήματα είναι σε τέτοιο βαθμό που αναγκάζομαι να έχω cosmote tv..

έχουμε καμιά πρόταση για βελτίωση της κατάστασης;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

καλησπέρα,

είμαι στον 1ο όροφο 5όροφης πολυκατοικίας. 

το σήμα της κεραίας που έρχεται, είναι γτπ, με την τηλεοπτική εικόνα να τρώει συνέχεια κολλήματα.

τα κολλήματα είναι σε τέτοιο βαθμό που αναγκάζομαι να έχω cosmote tv..

έχουμε καμιά πρόταση για βελτίωση της κατάστασης;

Έχεις δεί το καλώδιο από την κεραία μέχρι τον ενισχυτή σε τί κατάσταση είναι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Έχεις δεί το καλώδιο από την κεραία μέχρι τον ενισχυτή σε τί κατάσταση είναι?

να σου πω την αλήθεια, όχι..

θα πρέπει να ανέβω να δω την κεντρική κεραία εε;

με το να πάρω κάνα ενισχυτή για το δικό μου διαμέρισμα παίζει να μη βγάλω άκρη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

με το να πάρω κάνα ενισχυτή για το δικό μου διαμέρισμα παίζει να μη βγάλω άκρη;

Ξεκίνα με την κεραία και το καλώδιο.

Πόσα χρόνια είναι εκεί πάνω?

Μπως έχει φθαρεί το καλώδιο, μήπως έχει χαλάσει η μόνωσή του, μήπως έχει σκουριάσει η κεραία, μήπως την έχει πάρει ο αέρας?

Τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν παρόμοιο πρόβλημα?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnieXoX είπε

θα πρέπει να ανέβω να δω την κεντρική κεραία εε;

Δεεεννν ειναι τοσο απλο το πραγμα..
Αν υποθέσουμε οτι ειναι κεντρικη κεραια με πρίζες διελεύσεως ας πουμε οτι αφενός έχεις το προβλημα εσυ γιατι εισαι ο ποιο απομακρυσμένος δεκτης στην εγκατασταση και σου έρχεται το λιγότερο σημα, αφετέρου αν κάποια πρίζα απο τις απο πανω εχει πρόβλημα στην διλευση η κάποιος εχει κανει παρεμβάσεις παλι μπορεί να σου κάνει πρόβλημα.

Απο εκει και περα οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδιά ρωτα να μαθεις αν κάποιος αλλος ένοικος εχει πρόβλημα και μιλα με την διαχείριση να ερθει τεχνικός να το δει, καθώς η κεντρική κεραια ειναι στην δαπάνη των κοινοχρήστων.
Μια "μπακαλίστικη" λύση, ειναι να δοκιμάσεις να βαλεις εναν μικρο ενισχυτή γραμμής και να δεις αν θα κανει κατι, αλλα και παλι ειναι γενικο αυτο, μπορει να τον παρεις τζαμπα.

Βγαλε φωτο αν θες απο την κεραια και το σημειο που ειναι ο κεντρικος ενισχυτής να σου πουμε γνωμες, καθως και την τηλεοπτικη σου πριζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...