Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με JP1 header ώστε να το flashάρεις με ότι κωδικούς τηλεχειριστηρίου θέλεις χωρίς να περιορίζεσαι με το learning.

Δημοσ.

Και με JP1 header ώστε να το flashάρεις με ότι κωδικούς τηλεχειριστηρίου θέλεις χωρίς να περιορίζεσαι με το learning.

Θέλεις να το εξηγήσεις λίγο αυτό?

Δημοσ.

Θέλεις να το εξηγήσεις λίγο αυτό?

(Φαντάζομαι, σου δίνει περίπου τα πλεονεκτήματα του USB στα Harmony... )

Σου δίνει ένα interface από όπου μπορείς να προγραμματίσεις απευθείας τη flash μνήμη του μικροελεγκτή που περιέχει και να του αλλάξεις τα φώτα :)

Βασικά, αποκτάς το πλεονέκτημα ότι μπορείς να περάσεις ότι συσκευή θέλεις στο χειριστήριο χωρίς πρακτικό περιορισμό. Το "learning" των πολυχειριστηρίων (και αυτού) έχει περιορισμό στο πόσα πλήκτρα μπορεί να αποθηκεύσει... σπάνια φτάνει για να βάλεις ολόκληρα 2 άγνωστα remotes. Προγραμματίζοντας απευθείας μπορείς να βάλεις τους νέους κωδικούς είτε στο χώρο για τις user/oem defined "συσκευές" που υπάρχουν στη μνήμη, είτε απλά αντικαθιστώντας μια ήδη υπάρχουσα.

Επιπλέον, μπορείς να έχεις backup του custom προγραμματισμού σου στο χειριστήριο ανά συσκευή, ακόμη και όλη τη flash, ώστε σε περίπτωση βλάβης (φτου-φτου) να μην τα ξαναφτιάχνεις. Το backup ανά συσκευή μπορείς να το μοιράζεσαι με άλλους με παρόμοια χειριστήρια, ώστε να τους παρέχεις έτοιμο ένα άγνωστο αρχικά χειριστήριο.

Για αυτή τη διαδικασία χρειάζεσαι ένα καλωδιάκι και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Οδηγίες για να φτιάξεις ένα τέτοιο (ή να το αγοράσεις έτοιμο) μπορείς να βρεις ξεκινώντας από εδώ και googlάρωντας λίγο καθώς υπάρχουν και πιο νέα σχέδια. Στο δε forum τους θα βρεις το software καθώς και αρχεία με κωδικούς remote διαφόρων συσκευεών με έτοιμη την αντιστοίχηση στα πλήκτρα για να φορτώσεις στο χειριστήριο.

Ειδκά το καλωδιάκι για τη σειρακή του υπολογιστή μπορεί να το φτιάξει πανεύκολα οποιοσδήποτε έχει ένα χαλασμένο ποντίκι ξέρει να χρησιμοποιεί κολλητίρι :)

Εάν σε ενδιαφέρει ξεκίνα κατεβάζοντας το software για τον προγραμματισμό ώστε να βεβαιωθείς πως υποστηρίζει πράγματι το συγκεκριμένο χειριστήριο και μετά ... βουρ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, μπορείς να αποθηκεύσεις σχεδόν οποιοδήποτε άλλο τηλεχειριστήριο.

Όσοι το θέλουν για μακροεντολές, ας έχουν υπόψιν ότι δεν μπορεί να ρυθμιστεί να έχει κάποια καθυστέρηση ανάμεσα στις εντολές/πατήματα κουμπιών. Για αυτόν τον λόγο δεν μου κάνει κι εμένα και είμαι με το Silvercrest του Lidl.

Θα προσθέσω ότι δεν έχει αρκετά ελεύθερα πλήκτρα για να προγραμματίσετε με λειτουργίες που έχει το αυθεντικό αλλά όχι αυτό. Όμως έχει αρκετά πλήκτρα που θα καλύψουν τα περισσότερα τηλεχειριστήρια.

Σε αυτά τα χρήματα, δύσκολα να βρει κάποιος κάτι καλύτερο Ρίξτε μια καλή ματιά στις γνώμες που έχουν γραφεί στο Άμαζον.

Δημοσ.

Το amazon εχει δωρεαν μεταφορικα απο ποιο ποσο και πανω; Εαν με ενα τηλεχειριστηριο δεν εχω δωρεαν μεταφορικα ποσο θα μου κοστισουν;

Δημοσ.

Το amazon εχει δωρεαν μεταφορικα απο ποιο ποσο και πανω; Εαν με ενα τηλεχειριστηριο δεν εχω δωρεαν μεταφορικα ποσο θα μου κοστισουν;

για 25 λίρες και πάνω έχει δωρεάν

το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο έχει 2€ μεταφορικά

Δημοσ.

Με αγορές 25 λίρες και πάνω στα στέλνει χωρίς μεταφορικά (καμιά φορά και με λιγότερο από 25 λίρες, κάπου στις 20).

Τα μεταφορικά είναι 7 ευρώ περίπου αν πληρώσεις. Οπότε δεν συμφέρει, αν δεν στο παίρνει με δωρεάν μεταφορικά,αγόρασε και κάτι άλλο φτηνό μαζί με αυτό να γλιτώσεις τα μεταφορικά.

Δημοσ.

εμένα το βάζει κανονικά στο καλάθι

Στο καλαθι μπαινουν τα παντα.Να κανεις check out προσπαθησες?Ουτε εμενα το στελνει παντως.Ακυρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...