zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα ένα νόμο που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών.Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου. Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων. Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν. Τον Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό "σε εθελοντική βάση". Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Πηγή: Newsit.gr Τελικά αυτός ο νόμος που είχαμε διαβάσει ότι πήγαινε να περάσει φαίνεται ότι πέρασε. Είστε υπέρ ή κατά αυτής της αντιμετώπισης; Ελπίζω να μην σφαχτούμε πάλι και να έχουμε θύματα (aka bans) Προσωπική άποψη; Εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Μπορεί να τον θεωρήσουν κάποιοι ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο όμως.
KilliK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 oταν λεει χημικο ευνουχισμο,δηλαδη τι ακριβως κανουν;
Lucifer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πέραν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αμφιβάλλω αν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τέτοια σκηνικά είναι το σεξ -όπως δεν είναι και στους βιαστές. Κατά τα άλλα, θεωρείται αναστρέψιμη διαδικασία στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οπότε by all means.
zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_castration Τους μειώνουν την λίμπιντο με ιατρική αγωγή. Μπορεί αν σταματήσεις την αγωγή να επανέλθει το πουλάκι σου αλλά μάλλον είναι μόνιμη αγωγή. Σκέψου το σαν πιο πολιτισμένο "κόψιμο"
kostas_dr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σε περίπτωση δικαστικής πλάνης τι γίνεται; Η διαδικασία είναι αναστρέψιμη;
gokuthelegend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά εγώ έχω μια απορία, άμα του κάνουν χημικό ευνουχισμό τι του συμβαίνει ακριβώς; Δηλαδή τι γίνεται; Δηλαδή αυτουνού δεν μπορεί να ......του σηκωθεί το "πράγμα" του, ή τι;
zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα; 3 comments πάνω λέω πάνω κάτω τι γίνεται και έχω και Link να διαβάσεις συνολικά.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα; 3 comments πάνω λέω πάνω κάτω τι γίνεται και έχω και Link να διαβάσεις συνολικά. σόρυ έχεις δίκιο, μου ξέφυγε αυτό το ποστ.
tsifotis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή οι Ρωσσοι παιδοφιλοι τιμωρουνται με αντι-κούκου; Πολυ λιγο ειναι. Νομιζω πως αφου ηδη εμπνευστηκαν απο τον Ελληνικο Στρατο , οτι για τιμωρια καλυτερα να τους ταιζουνε κοτοπουλα με σφραγιδα του 1950
kkostas77 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σε πολιτείες της Αμερικής η παιδεραστές "εξορίζονται" σε κοινότητες στις οποίες μπορούν να συνεχίσουν να ζουν, ελεγχόμενα φυσικά, απολαμβάνοντας το δικαίωμα στην εργασία και την εν μέρη ελευθερία τους. Πολλοί από αυτούς έχουν παντρευτεί μάλιστα, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση μπορούν να ξεπεραστούν τέτοιες απαίσιες επιθυμίες. Επί της ουσίας η παιδοφιλία μπορει να μην ειναι ασθένεια όπως κάποιοι πιστεύουν, είναι όμως σεξουαλική διαστροφή και είναι σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετωπίσιμη. Ο περιορισμός που ανέφερα από πάνω αποτελεί μια ακραία αλλά και σημαντική λύση. Υπάρχουν όμως (και ειναι διαδεδομένες) οι ψυχοθεραπείες όπου με διάφορες τεχνικές γίνεται προσπάθεια να περιοριστούν οι ορέξεις του παιδόφυλου, όπως για παράδειγμα να τονισθεί στον θύτη πως η συμπεριφορά του είναι παραβατική και να αντιληφθεί το κακό που κάνει. Από κει και πέρα υπάρχουν και οι τεχνικές με τις οποίες γίνεται προσπάθεια αλλαγής σεξουαλικής κατεύθυνσης με προτροπή προς ενήλικα άτομα αντίθετου φύλλου. Τέλος (και απ όσο θυμάμαι το άρθρο που είχα διαβάσει, υπάρχει και η τεχνική κορεσμού με ότι μπορει κάποιος να καταλάβει από αυτό) Θα μου πείτε τώρα...Αν κάποιος μου βιάζε το παιδί μου, θα έκανα τέτοια ανάλυση?Σαφώς και όχι και θα ήθελα να του κάνω ότι χειρότερο.
The_Judas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αν δούμε το ζήτημα από ψυχολογικής και ψυχιατρικής απόψεως, ο ευνουχισμός όχι μόνο δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά θα το εντείνει δημιουργώντας επιπλέον συμπλέγματα κατωτερότητας στον παιδόφιλο. Πρακτικά βέβαια, ίσως να είχε χειρότερη μοίρα μέσα σε μια φυλακή οπότε είναι και αυτό μια εναλλακτική λύση για να μειώσουν τις ορμές του.
DrLo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά είναι βλακείες ... αλλά δυστυχώς οι βλάκες είναι οι περισσότεροι. Τεχνική απορία : Τις γυναίκες παιδόφιλους πως τις "ευνουχίζουν" ?
Adon1s Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ξέρεις πολλές ? η χαρά του πατέρα για τον γιό θα είναι εχω στον υπολογιστή μια εικόνα ενός Πακιστανού ? Ιρανού ? κάτι τέτοιο , που είναι νεκρός σε ένα χωράφι , δεν φοράει παντελόνι και έχει κομμένα τα @@ του και του τα έχουν βάλει στο στόμα . Για ευνόητους λόγους δεν την ανεβάζω (ban) . (οποιος θέλει μου λέει να του την στείλω) Επίσης απο προσωπική εμπειρία του ευρύτερου συγγενικού χώρου μου , εχω σαν προσωπική πεποίθηση και πιστεύω ζωής οτι αυτά τα άτομα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν κάνει κάτι τέτοιο , η μόνη τιμωρία είναι η φυλακή όπου εκεί πραγματικά θα αποδωθεί η δικαιωσύνη απο τους άλλου κρατουμένους (βλέπε Φωτούλης) , εναλλακτικά η θανατική ποινή .
xreokopia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι δεν ευνουχιζουν και τους εμπορους ναρκωτικων, που προκαλουν μεγαλυτερη ζημια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα