rabesatratana Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Πρωτη φορα που το ακουω αυτο και δεν μπορω να το πιστεψω. Βασικα θελω καμια εξηγηση αν εχει κανείς. Επισης και καμια μαρτυρια με προσωπικη εμπειρια απο καμια γυναικα δεν θα εβλαπτε, καθως ειναι ωραιο να ακους μια γυναικα να περιγραφει ......βασικα οχι θα ηταν καλο για σκοπους δημοσκοπησης και στατιστικων να ακουσουμε εμπειριες περι αυτου. Μιλαω φυσικα για το: http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Soma/oi-gynaikes-de-xreiazontai-to-seks-gia-na-erthoyn-se-orgasmo-h-gymnastikh-arkei.1698631.html Οι γυναίκες δε χρειάζονται το σεξ για να έρθουν σε οργασμό. Η γυμναστική αρκεί! Εδώ και πολλά χρόνια ουκ ολίγες γυναίκες ισχυρίζονταν πώς κατά τη διάρκεια των ασκήσεων στο γυμναστήριο είχαν νιώσει την ύψιστη σεξουαλική διέγερση, όμως μέχρι σήμερα τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί επιστημονικά. Τώρα οι ερευνητές Debby Herbenick και Dennis Fortenberry του Πανεπιστημίου της Indiana υποστηρίζουν πώς παρόλο που οι γυναίκες δεν σκέφτονται κάτι σεξουαλικό κατά τη διάρκεια της άσκησης, συχνά έρχονται ασυναίσθητα σε οργασμό. "Οι ασκήσεις κοιλιακών, η αναρρίχηση σε σχοινιά, το ποδήλατο αλλά και τα βαράκια είναι οι κυριότερες ασκήσεις που μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα σε οργασμό κατά την επίσκεψή τους στο γυμναστήριο (ή ακόμη και στο σπίτι)", αναφέρει ο Debby Herbenick στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Sexual and Relationship Therapy. Ο ίδιος τονίζει πως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς εκείνη τη στιγμή δεν ενέχεται οποιαδήποτε σχέση/σκέψη (των γυναικών) με το σεξ. Τα ποσοστά είναι ενδεικτικά της πραγματικότητας: Πάνω από το 51,4 % παραδέχτηκε ότι ήρθε σε οργασμό κατά τη διάρκεια των κοιλιακών μέσα στις προηγούμενες 90 μέρες. Ένα 26.5% έφτασε στην κορύφωση την ώρα που σήκωνε βάρη ενώ το 20% την ώρα της γιόγκας. Ακολουθεί η ποδηλασία (15.8%), το τρέξιμο (13.2%) και το περπάτημα στο διάδρομο (9.6%). Παρόλο που η επιστημονική αυτή μελέτη απέδειξε πως οι γυναίκες δε χρειάζεται να κάνουν σεξ για να φτάσουν στον πολυπόθητο οργασμό, δε κατέγραψε σχετικά αποτελέσματα και για τους άντρες. Όπως και να έχει, ο γυναικείος πληθυσμός έχει ένα ακόμη μέσο να φτάνει στη σεξουαλική κορύφωση, είτε το αναζητά, είτε όχι... Ευτυχως που δεν συμβαινει και στους ανδρες....
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εμένα πάντως αν γυρίσει από τη γιόγκα και μου πει ότι είχε οργασμό, θα πάω να ρίξω φάπες στον γυμναστή, για καλό και για κακό.
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μύες πυελικού εδάφους. Καλή φάση να τους εξασκείς γενικά. Το πιλάτες τους αγαπά ιδιαιτέρως.
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ μια φορά πάντως,όσες βλέπω στο gym είναι τελείως μούσκεμα...<br>Αχα,μεικς σενς ναου!
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ μια φορά πάντως,όσες βλέπω στο gym είναι τελείως μούσκεμα...<br>Αχα,μεικς σενς ναου! να αρχίσουμε να πηγαίνουμε πιο συχνά γυμναστήριο... Ισως θελήσουν δεύτερο γύρο...
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μύες πυελικού εδάφους. Καλή φάση να τους εξασκείς γενικά. Το πιλάτες τους αγαπά ιδιαιτέρως. ποιοι μυες ειναι αυτοι;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Στο χέσιμο. και στο ανάποδο χέσιμο
Sellers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μύες πυελικού εδάφους. Καλή φάση να τους εξασκείς γενικά. Το πιλάτες τους αγαπά ιδιαιτέρως. Παρατήρησα πως έχεις... ... ... ... ... πολυ αρμονικό γράψιμο. Ασχολείσαι με συγγραφή ή κάτι σχετικό;
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οι γυναίκες δε χρειάζονται το σεξ για να έρθουν σε οργασμό. Η γυμναστική αρκεί! Ισχύει.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εμένα πάντως αν γυρίσει από τη γιόγκα και μου πει ότι είχε οργασμό, θα πάω να ρίξω φάπες στον γυμναστή, για καλό και για κακό. θα φας εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις