Sayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 επειδη και εγω θελω να το ξεκινησω το game, εβαλα και εγω το dsfix και μου διορθωνει την αναλυση σε 1080p, αλλα οταν προσπαθω να πειραξω και τη ρυθμιση για να ξεκλειδωσει το frame rate κρασαρει στην εκινηση. Εχετε βρει καμια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 yep, άστο όπως είναι και απόλαυσε το παιχνίδι, και εμένα το ίδιο έκανε, δεν ασχολήθηκα παραπάνω, απλά παίξε το game και άστο το framerate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μετα απο μερες με αυτο το προβλημα, δοκιμασε το dsfix 1.9. Αυτο εμενα μου δουλευει τζιτζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ναι δεν θα ασχοληθω αλλο, γενικα βαριεμαι τη φαση με τα mods στα games. Απλα ειδα οτι εχει αρκετα θεματα το συγκεκριμενο. Καμια συμβουλη για το χειρισμο? επειδη ειδα οτι με το ποντικο/πληκτρολογιο δυσκολευει, υπαρχει κατι η να παω κατευθειαν σε controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 controller εκτός αν θέλεις να βλαστημήσεις την ώρα που γεννήθηκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 χαχαχα ok, για την ιστορια τελικα το frame rate οντως ξεκλειδωσε με την 1,9 εκδοση. thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Προσπαθησα να παιξω αλλα παιχνιδια απλά δεν γινεται... ακομα το μυαλο μου κολλημενο εδω, παντως στο 2ο walkthrough μετα το καψιμο του πρωτου μου φαινεται υπερβολικα ευκολο, το great skythe σολαρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ρε παιδια εχω κολησει στον moonlight butterfly, μετραω πανω απο 60 προσπαθειες και στην καλυτερη περιπτωση τον φτανω στο 50% μου ειναι αδυνατον να αποφυγω ολα τα χτυπηματα παρολο που εχω καταλαβει πως επιτιθεται. Τι αλλο μπορω να κανω προτου το παρατησω? Ειπαμε δυσκολο αλλα εγω δεν μπορω καν να συνεχισω. και απο οτι εψαξα ειναι απο τους ευκολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κανε summon την beatrice κατω απο τις σκαλες και πισω απο κατι θαμνους και εσυ απλα προσπαθησε να αποφευγεις τις επιθεσεις και να γιατρευεσαι που και που. Παντως ειναι οντως απο τα πιο ευκολα bosses.Μπορεις επισης αν δεν θελεις να κανεις summon να παρεις 10-15 firebombs που κανουν καλη ζημια και να φορεσεις την καλυτερη πανοπλια που μπορεις να βρεις.Υπαρχει στο δασος η stone armor που ειναι αρκετα καλη λιγο μετα απο εκεινη την γατα που σε βαζει στη covenant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 πφφφ δλδ πρεπει να φαω και εκεινον τον γιγαντα πριν την εισοδο με τις σκαλες που απλα τον απεφευγα γιατι δεν τον ειχα. Δεν ξερω μαλλον ειμαι πολυ αχρηστος για το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μη χαλιέσαι ρε μαν, θα τα καταφέρεις . Λοιπόν: Η Moonlight Butterfly κάνει μόνο Magic Damage οπότε φόρα το κατάλληλο armour, πάρε την κατάλληλη ασπίδα, κάνε summon την Beatrice και ετοιμάσου να κόψεις κ**ους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Παντως ειναι οντως απο τα πιο ευκολα bosses.Μπορεις επισης αν δεν θελεις να κανεις summon να παρεις 10-15 firebombs που κανουν καλη ζημια και να φορεσεις την καλυτερη πανοπλια που μπορεις να βρεις.Υπαρχει στο δασος η stone armor που ειναι αρκετα καλη λιγο μετα απο εκεινη την γατα που σε βαζει στη covenant. Α ναι, η γάτα, που σου λέει κάτι ακαταλαβίστικες αρλούμπες, σε ρωτάει αν συμφωνείς ή όχι, και αν κάνεις το λάθος να πείς όχι, αποκλείεις τον εαυτό σου από το covenant, χωρίς να μπορείς να το διορθώσεις. Ωραίες στιγμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν ισχυει αυτο panther Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ε, πώς δεν ισχύει? Βαρέθηκα να με λέει "Perncious caitiff" επειδή της είπα όχι. Πώς διορθώνεται αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πηγαινε στον Oswald να ζητησεις absolution.Ακριβως μετα τη μαχη με τα gargoyles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα