Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί είχα δει σε κατι review οτι είχε μια αφίσα και ενα art book.Τελικα εχει κόσμο μέσα γιατι ειδα αρκετά σημάδια απο παικτες στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από gildo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχει λαο το παιχνιδι ακομα, σχεδον 4000 παιχτες peak σημερα με all-time peak 10.500. Το ξανατερματισα πριν λιγες μερες και εκανα κανονικα summon, εφαγα και καμια 5-6 invade

Γιατί είχα δει σε κατι review οτι είχε μια αφίσα και ενα art book.Τελικα εχει κόσμο μέσα γιατι ειδα αρκετά σημάδια απο παικτες στο παιχνίδι.

Μαλλον μονο για την Ιαπωνια ηταν η παραπανω εκδοση.

• 9 μήνες μετά...

Εχω το εξης προβλημα με το παιχνιδι.Ενω μπορω να αφηνω κανονικα summon signs και μηνυματα φαινεται σαν να μην ειμαι online.Δεν εμφανιζεται κανενα μήνυμα απο αλλους παιχτες, ουτε τα phantom τους.

Εβαλα το pvp watchdogs και μου λεει συνεχεια οτι εχω 0 nodes.

Το παιχνιδι το εχω βαλει σε 2 υπολογιστες και κανει το ιδιο.Firewall κλειστο και εχω κανει και το απαραιτητο portforward στο ρουτερ.Τι μπορει να φταιει?

Δεν ειναι απο σενα το προβλημα, ειναι down οι servers εδω και καμια βδομαδα. Link.png Site: Εδω μπορεις να δεις οτι καποιος αφαιρεσε το usemms: 1 › (για αυτο ειναι κοκκινο) που ενεργοποιει το multiplayer στο παιχνιδι. Εντωμεταξυ το ειχαν φτιαξει για μια μερα και μετα παλι τα ιδια.... Αβυσσος η ψυχη της from software.

Τελος παντων μπορεις παντως απο το παραπανω link να βλεπεις, οταν γραψει usemss: 1 με πρασινο θα σημαινει οτι το εφτιαξαν

Υπάρχει κάπου σε χαμηλή τιμή να το δοκιμάσω?

Αξίζει να το ξεκινήσει κανείς ή να πάω στο 3 πρώτα που είναι φρέσκο και να το τιμήσω αργότερα? Απλά δεν είμαι τρελός φαν αυτών των παιχνιδιών και με είχε εξιτάρει το Bloodborne

Αξίζει να το ξεκινήσει κανείς ή να πάω στο 3 πρώτα που είναι φρέσκο και να το τιμήσω αργότερα?

To πρώτο είναι και θα είναι το καλυτερο της σειρας για πολλους και διαφόρους λόγους.

Όρμα με τα μούτρα , δεν θα το μετανιώσεις...

Τώρα σκεφτόμουν , τι ωραία θα ήταν να βλέπαμε ενα Dark Souls 1 redux !?! Shut up and take my money φαση!!

Αξίζει να το ξεκινήσει κανείς ή να πάω στο 3 πρώτα που είναι φρέσκο και να το τιμήσω αργότερα? Απλά δεν είμαι τρελός φαν αυτών των παιχνιδιών και με είχε εξιτάρει το Bloodborne

Οχι δεν αξιζει γιατι η τιμη του ειναι τσιμπημενη.Πηγαινε κατευθειαν στο 3 που εχει καλυτερο βαθμο δυσκολιας απο το 1,και οταν πεσει στο επομενο steam sales το 1 στα 5ευρω το τσιμπας.

Αξίζει να το ξεκινήσεις, η τιμή αυτό τον καιρό παίζει 15-20 και στα sales λογικά θα πάει 5 (ή 7,5 δεν θυμάμαι) πάλι. Οπότε κανε τους υπολογισμούς σου και δες αν θες να το πάρεις τώρα η αργότερα. 

Μέχρι 5-7 δίνω, παραπάνω όχι. Στα 15 - 20 σίγουρα όχι, προτιμώ να δώσω 40 για το DS 3.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι θα πρέπει να σκάσω κι άλλα 30 για gamepad, κοινώς πάμε στα 70...

Όλα τα DS θέλουν gamepad?

Μέχρι 5-7 δίνω, παραπάνω όχι. Στα 15 - 20 σίγουρα όχι, προτιμώ να δώσω 40 για το DS 3.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι θα πρέπει να σκάσω κι άλλα 30 για gamepad, κοινώς πάμε στα 70...

Ναι. Εκτος αν θελεις να σπασουν τα νευρα σου και να το παρατησεις στο τελος οποτε πας με mouse+keyboard...

Επισης περιμενε steam sales, σχεδον συνεχεια το εχει στα 5 ευρω. Εγω το τσιμπησα τα Χριστουγεννα.

Έχω καμιά 200+ ώρες στο Dark Souls 2 και 60+ ώρες στο Dark Souls 1, με keyboard και mouse.

Γίνεται μια χαρά απλά θέλει mod για το 1, είτε το AutoHotKey για το 2.

Πολλοί λένε ότι χωρίς κοντρόλλερ δεν γίνεται, αλλά φυσικά αυτά είναι γούστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...