haris_216 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 για τις διαφημίσεις των jumbo έχουν ειπωθεί αρκετά κατά καιρούς. σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. κάποιοι τις βρίσκουν ευρηματικές και άλλοι τις σιχαίνονται. μέχρι εδώ όλα καλά. είνα θέμα γούστου μπορεί να πει κανείς. αυτό που άκουσα όμως σήμερα, για μένα ξεφεύγει αρκετά. πιο συγκεκριμένα άκουσα μια διαφήμιση που παιδάκι μιλάει για τα παιχνίδια που χάθηκαν με τρόπο, στυλ και λεξιλόγιο που παραπέμπει στις ανακοινώσεις εξαφάνισης παιδιών ή ηλικιωμένων. τα γνωστά amber και silver alert. καθώς ο συγκεκριμένος τύπος ανακοινώσεων γίνεται για να δηλωθεί η εξαφάνιση κάποιου ευάλωτου ατόμου θεωρώ τουλάχιστον ατυχή τη φοβερή έμπνευση κάποιου διαφημιστή και την έγκριση κάποιου μαρκετινίστα να χρησιμοποιήσει το ίδιο μοτίβο για να πουλήσει παιχνιδάκια. μπράβο παιδιά. η ευαισθησία σας σπάει τούβλα. και εις ανώτερα. την επόμενη φορά που θέλετε να προωθήσετε κάνένα μπαλονάκι κάντε αναφορά στους καρδιακούς (ααααχ γιατρέ μου πολύ ακριβό το μπαλονάκι της φαρμακευτικής. θα πάρω από το jumbo). και χίλια δυο άλλα. ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. ευκαιρία για πωλήσεις 1
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0cCo9amnue4
slipknot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 την επόμενη φορά που θέλετε να προωθήσετε κάνένα μπαλονάκι κάντε αναφορά στους καρδιακούς (ααααχ γιατρέ μου πολύ ακριβό το μπαλονάκι της φαρμακευτικής. θα πάρω από το jumbo). Το θέμα είναι να κατοχυρώσεις αυτή σου την ιδέα για να μην τη δεις καμιά μέρα να υλοποιείται και να πάρουν οι άλλοι όλα τα φράγκα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αυτοί που σχεδιάσαν τις διαφημήσεις αυτές του jumbo είναι για πολλές φάπες. Και εμένα προσωπικά με εκνευρίζουν πολύ αυτές οι διαφημήσεις, τόσο για τις ώρες που τις βάζουν όσο και επειδή απευθύνονται σε παιδιά με μη συμβατό περιεχόμενο, επίσης πολύ σπαστική είναι η συχνότητα που παίζονται στο ράδιο οι εν λόγω διαφημήσεις. Βάλτε ρε αδερφέ να παίζουν κάποιες ώρες να ακούσει ο κόσμο για την ήδη γνωστή επιχείρησή σας αλλά μην μας τα πρίζετε κάθε μισάωρο. Για το περιεχόμενο των διαφημήσεων θα έλεγα οτι δεν είναι καθόλου αστείο ούτε χιουμοριστικό. Θυμάμαι μάλλον στην προτελευταία διαφήμηση που υπήρχε που μιλούσε ένας και έλεγε: φαντάσου σαν έναν άνθρωπο με ένα τσεκούρι καρφωμένο στο κεφάλι. Πραγματικά ελεϊνό. Αν ήμουν πατέρας και είχα το παίδι μου να το ακούει θα τους έστελνα παράπονα. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δουλειά δεν είχε ο διάβολος. Ε ρε με τι ασχολείται ο κόσμος. ''Πατέρα'' από πάνω, τράβα και και καμιά μήνυση σε κανένα κολοσσό με βιντεοπαιχνίδια και γενικότερα στο Ιντερνετ γιατί κυκλοφορεί ακατάλληλο υλικό.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δουλειά δεν είχε ο διάβολος. Ε ρε με τι ασχολείται ο κόσμος. ''Πατέρα'' από πάνω, τράβα και και καμιά μήνυση σε κανένα κολοσσό με βιντεοπαιχνίδια και γενικότερα στο Ιντερνετ γιατί κυκλοφορεί ακατάλληλο υλικό. Ναί πολύ ωραία να μην ασχολείται με τίποτα άλλο ο κόσμος παρά μόνο με την κρίση και τους βρωμοπολιτικούς. Εκτός από αυτό δεν έχει καμία λογική αυτό που λές με μυνήσεις για βιντεοπαιχνίδια. Και ανεξάρτητα του "πατέρα" και του παιδιού, μου την σπάει πολύ να ανοίγω το ραδιοφωνάκι το βράδυ για να με πάρει ο ύπνος και να ακούω παπαρίες από τα jumbu κάθε μισή ώρα με τσεκούρια καρφωμένα στα κεφάλια. Ούτε ράδιο να μην μπορούμε να βάλουμε σε λίγο ? Έλεος δηλαδή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δουλειά δεν είχε ο διάβολος. To αυτο. ffs δηλαδη, ειτε σπουδαζετε φιλοσοφικη που θελοντας και μη η διαφημιση ειναι αντικειμενο αναπτυξης ιδεων και εχετε ψαχτει, ειτε εχετε πολυ ελευθερο χρονο και μηδενικους λοιπους προβληματισμους για να ασχολειστε και να θεωρειτε αξιο συζητησης με αλλους, ενα θεμα με τα silver alert και amber alert της διαφημισης του jumbo. .....της διαφημισης του jumbo .....της διαφημισης του jumbo Big deal... Και ανεξάρτητα του "πατέρα" και του παιδιού, μου την σπάει πολύ να ανοίγω το ραδιοφωνάκι το βράδυ για να με πάρει ο ύπνος και να ακούω παπαρίες από τα jumbu κάθε μισή ώρα με τσεκούρια καρφωμένα στα κεφάλια. Ούτε ράδιο να μην μπορούμε να βάλουμε σε λίγο ? Έλεος δηλαδή. Κλαιω... Οσο αντιαισθητικες κι αν ειναι οι διαφημισεις του, ο προβληματισμος για το "καρφωμενο τσεκουρι στο κεφαλι" με εκανε και γελασα πραγματικα. Ρε σεις, στην παιδικη ηλικια, οποτε μαθαινατε οτι ερχονται αποκριες βαζατε τα κλαματα και τρομαζατε επειδη θα βλεπατε συμμαθητες σας ντυμενους ζομπι, διαολους κλπ και δε βγαινατε απτο σπιτι?
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 σιγα εχουν πει αλλα χειροτερα..αντε χαλαρωσε και πηγαινε να παρεις καμια λαμπαδα σε νορμαλ τιμες
le Gaulois57 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Απ' το "The last airbender" είναι το gifάκι;
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κλαιω... Οσο αντιαισθητικες κι αν ειναι οι διαφημισεις του, ο προβληματισμος για το "καρφωμενο τσεκουρι στο κεφαλι" με εκανε και γελασα πραγματικα. Ρε σεις, στην παιδικη ηλικια, οποτε μαθαινατε οτι ερχονται αποκριες βαζατε τα κλαματα και τρομαζατε επειδη θα βλεπατε συμμαθητες σας ντυμενους ζομπι, διαολους κλπ και δε βγαινατε απτο σπιτι? Δεν έχεις άδικο για τις απόκριες και για διάφορες ταινίες που βλέπαμε μικροί με ένα σωρό τέτοια σκηνικά, απλά τώρα που μεγάλωσα όταν ακούω αυτή την φράση ειδικά το βράδυ που κοιμάμε και έχω ανοιχτό το ράδιο κάτι με ποιάνει σαν αηδία, μπορεί να είμαι φοβικός δεν ξέρω, πάντως με ενοχλεί.
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Απ' το "The last airbender" είναι το gifάκι; ναι.
haris_216 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 ειτε εχετε πολυ ελευθερο χρονο και μηδενικους λοιπους προβληματισμους για να ασχολειστε... μάλλον έτσι θα είναι όπως το λες αφού μας ψυχολόγησες τόσο βαθιά αναρωτιέμαι για τον δικό σου ελεύθερο χρόνο και τους προβληματισμούς σου, αφού μπαίνεις στην διαδικασία να μας διαβάσεις και πολύ περισσότερο να μας σχολιάσεις
le Gaulois57 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 ναι. Τι όμορφο ανιμάκι ήτανε.... Δυό φορές τόχω δει όλο.Και τις τρεις σαιζόν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 μάλλον έτσι θα είναι όπως το λες αφού μας ψυχολόγησες τόσο βαθιά αναρωτιέμαι για τον δικό σου ελεύθερο χρόνο και τους προβληματισμούς σου, αφού μπαίνεις στην διαδικασία να μας διαβάσεις και πολύ περισσότερο να μας σχολιάσεις Δεν ψυχολογησα κανεναν, αναρωτιεμαι απλως που βρισκετε την φαια ουσια για να ασχοληθειτε με τις σαχλες διαφημισεις του τζαμπο σε "φιλοσοφικο" μαλιστα επιπεδο. Ειναι σαν να ερχεσαι και να κανεις θρεντ για την Στελλα τη Μπεζαντακου και αν δικαιουται να τραγουδαει η οχι. Δεν ειναι θεμα το ποσο πολυασχολος ειναι ο καθενας μας. Νταξει ο καθενας οπως τη βρισκει, δεν κατηγορω κανεναν, πχ εγω τον αντιστοιχο χρονο που θα ασχοληθεις εσυ με τη διαφημιση του Τζαμπο θα τον φαω να ασχοληθω με ενα παιχνιδι μπασκετ, συνεπως το ιδιο μπορεις να πεις κι εσυ για μενα. Αλλα παρολα αυτα επιμενω να μην μπορω να αντιληφθω πως σας κινει το ενδιαφερον μια trash διαφημιση και την αναλυετε τοσο. Αφου ειναι trash τι ψαχνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις