Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν οι διαφημίσεις του Jumbo.

θα το πω και ας φαω ban εισαι μεγαλη ανωμαλαρα :X πραγματικα καθε φορα που ακουω διαφημιση του jumbo ο διαφημιστης και το jumbo ακουνε τρελα καντηλια

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

First world Problem . προσπαθω ακομα να καταλαβω τι προβλημα εχεις.... εδω στα μεσημεριανα βγαζουνε ολες τα βυζια τους εξω και μιλουνε προστυχα 2-3 το μεσημερι που μπορουνε τα παιδακια να βλεπουνε τιβι.

και αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ότι δεχόμαστε τα πάντα;

αν δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημά μου (που δεν είναι και υποχρεωτικό) άστο. σε τελευταία ανάλυση, στα φόρουμ ο καθένας λέει το "πρόβλημά" του. αν δεν το καταλαβαίνεις ή δεν συμφωνείς, τράβα παρακάτω

Δημοσ.

οι διαφιμησεις του τζαμπο μονο γελιο πλεον μου προκαλουν .ουτε εκνευρισμο ουτε δυσφορια ουτε κανενα αλλο συναισθημα.απλα ειτε για μαρκετινγκ το κανουν η για οπιοδηποτε αλλο λογο για μενα ειναι απλα ΜΑΠΑ και τιποτα παραπανω< ακομα και τη βονταφον που τη σιχαινομαι πλεον βγαζει και λιγο αστειουλες διαφιμησεις βλεπε κιτσο :confused:>Σιγουρα αυτο το κονσεπτ τους πουλαει.και τους κανει να ασχολουνται μαζι τους και τωρα εστω και ιντερνετιακα σε φορουμς ουτε η απλ να ηταν :lol: .Θυμαμαι η διαφιμηση τους στυλ we are the world τα χριστουγεννα μου χε σπασει τα νευρα στη κυριολεξια αλλα οταν πανε και βαζουν αυτο το εκτρωμα τραγουδι σε σιντι με ολα τα χιτακια που εχουν βγαλει για να σου κανουν την απολυτη πλυση εγκεφαλου τοτε τι να πεις..

Εγω προσωπικα αν τυχει να αγορασω κατι παιδικο για δωρο αυτοι δεν θα ναι η πρωτη μου επιλογη ειναι το σιγουρο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

H λογική λέει ότι πρέπει να υποστηρίζουμε μικρά μαγαζιά, ελληνικά προϊόντα, κλπ. Όταν, όμως, η δασκάλα δίνει λίστα για το παιδί σου, η οποία κοστίζει 120 ευρώ και έχεις 2 παιδιά, τότε, συγνώμη, αλλά θα πάω στο Jumbo. Γιατί αυτό το 120άρι εμένα μου βγαίνει στα μισά και προτιμώ να ψωνίσω από εκεί, παρά να μην πάρω τσάντα στα παιδιά μου, ή τη γραφική ύλη που απαιτεί το κάθε σχολείο. Ειδικά όταν είσαι άνεργος όπως εγώ. Και στην τελική, πόσα άτομα προσωπικό έχει το jumbo; Ανοίγει συνεχώς νέα καταστήματα; Άρα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, έστω και με πολύ χαμηλούς μισθούς. Έχετε καταλάβει εσείς που το κράζετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα χρήματα που χρειάζεται ένας γονέας σήμερα; Αγγλικά, Γαλλικά, μπαλέτα, μουσική, κλπ απλά δεν βγαίνουν, ειδικά όταν είσαι άνεργος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, 50 μολύβια Pelican 4,99. Στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου 0,50 το ένα, δηλαδή 25 ευρώ τα 50. Υπάρχει περίπτωση να συμφέρει; Μην τρελλαθούμε κιόλας.

• Like 4
Δημοσ.

βλεπε κιτσο :confused:

Μονο εγω ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την συγκεκριμενη διαφημηση? (μαζι με αυτες του Jumbo)

Οταν τις βλεπω μου ρχεται αυτο:

PA210892%20--%20tv%20shooting.jpg

Δημοσ.

Μονο εγω ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την συγκεκριμενη διαφημηση? (μαζι με αυτες του Jumbo)

Οταν τις βλεπω μου ρχεται αυτο:

PA210892%20--%20tv%20shooting.jpg

αν σου ερχεται στο μυαλό ένας γυμνοστηθος τότε έχεις σοβαρότερα πράγματα να ανησυχέις από τις διαφημίσεις του Jumbo.

• Like 5
Δημοσ.

Θα κερδίσανε τα δικαστήρια με τις παλιές διαφημίσεις που είχαν βάλει και τώρα βγαίνουν και λένε "Ρουφάμε και τα λέμε"

τι εννοούν;

υπερπροσφορά στα Jumbo, 4 στυλό 0.99ευρώ (μα στο σουπερ μαρκετ 25 λεπτά έχουν σιγά που θα κάνω 30 χιλιόμετρα)

Προσωπικά πιστεύω ότι πουλάνε σκουπίδια σε χαμηλές τιμές, δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας, πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα παιχνίδι (το GTA SA) 59 ευρώ, όσο δηλαδή και στα υπόλοιπα καταστήματα

γιατί το πούλαγαν τόσο? οεοε... όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος δεν κατάλαβε ας πάει να αγοράσει στα Jumbo

• Like 1
Δημοσ.

H λογική λέει ότι πρέπει να υποστηρίζουμε μικρά μαγαζιά, ελληνικά προϊόντα, κλπ. Όταν, όμως, η δασκάλα δίνει λίστα για το παιδί σου, η οποία κοστίζει 120 ευρώ και έχεις 2 παιδιά, τότε, συγνώμη, αλλά θα πάω στο Jumbo. Γιατί αυτό το 120άρι εμένα μου βγαίνει στα μισά και προτιμώ να ψωνίσω από εκεί, παρά να μην πάρω τσάντα στα παιδιά μου, ή τη γραφική ύλη που απαιτεί το κάθε σχολείο. Ειδικά όταν είσαι άνεργος όπως εγώ. Και στην τελική, πόσα άτομα προσωπικό έχει το jumbo; Ανοίγει συνεχώς νέα καταστήματα; Άρα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, έστω και με πολύ χαμηλούς μισθούς. Έχετε καταλάβει εσείς που το κράζετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα χρήματα που χρειάζεται ένας γονέας σήμερα; Αγγλικά, Γαλλικά, μπαλέτα, μουσική, κλπ απλά δεν βγαίνουν, ειδικά όταν είσαι άνεργος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, 50 μολύβια Pelican 4,99. Στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου 0,50 το ένα, δηλαδή 25 ευρώ τα 50. Υπάρχει περίπτωση να συμφέρει; Μην τρελλαθούμε κιόλας.

Το θέμα δεν είναι οι χαμηλές τιμές ή η ποιότητα των προϊόντων. Το θέμα είναι οι εκνευριστικές διαφημίσεις, οι οποίες πολλές περιόδους του χρόνου βομβαρδίζουν τα αυτιά μας και τα μάτια μας. Η εν λόγω εταιρία θα μπορούσε να έχει εξίσου χαμηλές τιμές με ποιοτικότερες διαφημίσεις.

Δημοσ.

@Από πάνω μου

Εγώ έχω ένα Super καλό φίλε, όταν βλέπω διεφθαρμένους που προσπαθούν να μειώσουν τους ανταγωνιστές τους αποφεύγω

ποτέ δεν πήγα στα Jumbo(μόνο 1 φορά για 1 παιχνίδι) και τώρα δεν θέλω να πάω...

Δημοσ.

Θα κερδίσανε τα δικαστήρια με τις παλιές διαφημίσεις που είχαν βάλει και τώρα βγαίνουν και λένε "Ρουφάμε και τα λέμε"

τι εννοούν;

υπερπροσφορά στα Jumbo, 4 στυλό 0.99ευρώ (μα στο σουπερ μαρκετ 25 λεπτά έχουν σιγά που θα κάνω 30 χιλιόμετρα)

Προσωπικά πιστεύω ότι πουλάνε σκουπίδια σε χαμηλές τιμές, δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας, πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα παιχνίδι (το GTA SA) 59 ευρώ, όσο δηλαδή και στα υπόλοιπα καταστήματα

γιατί το πούλαγαν τόσο? οεοε... όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος δεν κατάλαβε ας πάει να αγοράσει στα Jumbo

Τα επώνυμα παιχνίδια και οι σχολικές τσάντες έχουν τις ίδιες τιμές παντού. Η γραφική ύλη, όμως, είναι -στις ίδιες μάρκες- σαφώς φτηνότερη σε σχέση με οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. Δεν αναφέρομαι στα φτηνιάρικα μολύβια. Σε τι είναι καλύτερο ένα σετ με χάρακες του 1 ευρώ σε σχέση με αυτό του βιβλιοπωλείου που το έχει 2,99;

Και στο θέμα τσαντών για το σχολείο, το jumbo δεν είναι πιο φτηνό. Απλά έχει ΟΛΗ τη σειρά σε σχέση με τα 10-15 σχέδια που έχει ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο.

Εγώ προσωπικά, αγοράζω πάρα πολλά πράγματα από τα jumbo. Ειδικά ποτήρια, ταπεράκια, μαξιλαράκια, είδη για το σπίτι, κεριά, κλπ. Το ίδιο κάνω και στα Carrefour. Αν μου βρεις εσύ επώνυμη φρυγανιέρα ή βραστήρα νερού με 10 ευρώ σε άλλο μαγαζί, που δεν θα κάνει το σπίτι να πάρει φωτιά, θα σε παραδεχτώ.

Nothing personal, έτσι; Απλά κουβέντα κάνουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...