Gunix Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά για τα jumbo. Σκέφτομαι να αγοράσω πράγματα για το γραφείο μου όπως μολύβι, στηλό, χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόρους που τα χρησημοποιούμε για να υπογραμίσουμε κάτι στο κείμενο. Αξίζει να αγοράσω από τα Jumbo? Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια στα προϊόντα που πουλάνε. Τέλος εκτός από τα είδη γραφείου αξίζει να αγοράσει κάποια άλλα πράγματα όπως μπταρίες, και κάποια ηλεκτρικά που πουλάνε και κατσαβίδια?
Mika Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πολυ κακης ποιοτητας στυλο κλπ. σε ενα μηνα τα μια ειχαν σπασει/ξεραθει/χαλασει σε δυο μηνες επισκεφθηκα βιβλιοπωλειο και εκανα τη δουλεια μου.
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά για τα jumbo. Σκέφτομαι να αγοράσω πράγματα για το γραφείο μου όπως μολύβι, στηλό, χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόρους που τα χρησημοποιούμε για να υπογραμίσουμε κάτι στο κείμενο. Αξίζει να αγοράσω από τα Jumbo? Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια στα προϊόντα που πουλάνε. Τέλος εκτός από τα είδη γραφείου αξίζει να αγοράσει κάποια άλλα πράγματα όπως μπταρίες, και κάποια ηλεκτρικά που πουλάνε και κατσαβίδια? Αν μιλάμε για φτηνά στυλό τύπου bic κλπ πάρε από τα jumbo, ίδια είναι και πιο φτηνά. Γενικά τα χαρτικά τους μια χαρά είναι, κανονικές μάρκες έχει σε πολύ καλές τιμές. Τα κατσαβίδια τους επίσης μια χαρά είναι για όταν χρειαστούν. Μπαταρίες βρίσκεις και καλύτερες.
haris_216 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν μιλάμε για φτηνά στυλό τύπου bic κλπ πάρε από τα jumbo, ίδια είναι και πιο φτηνά. Γενικά τα χαρτικά τους μια χαρά είναι, κανονικές μάρκες έχει σε πολύ καλές τιμές. Τα κατσαβίδια τους επίσης μια χαρά είναι για όταν χρειαστούν. Μπαταρίες βρίσκεις και καλύτερες. Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά το εργαλείο ακριβώς τότε (όταν χρειαστεί) πρέπει να είναι καλό. Και οι κινεζιές (προσέξτε γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο κινέζικο και την κινεζιά) του jumbo (και άλλων) δεν είναι για πολλά πολλά. Τώρα βέβαια αν η χρήση είναι για να ξεβιδώσεις ένα παιχνίδι και να του αλλάξεις μπαταρία, πάω πάσο. Όλα καλά είναι. Απλά μην έχεις την απαίτηση να ξεσφίξει μια ψιλοσκουριασμένη βίδα του πλυντηρίου. Γιατί τότε "θα πάρεις αγκαλιά" και το κατσαβίδι και την βίδα
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά το εργαλείο ακριβώς τότε (όταν χρειαστεί) πρέπει να είναι καλό. Και οι κινεζιές (προσέξτε γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο κινέζικο και την κινεζιά) του jumbo (και άλλων) δεν είναι για πολλά πολλά. Τώρα βέβαια αν η χρήση είναι για να ξεβιδώσεις ένα παιχνίδι και να του αλλάξεις μπαταρία, πάω πάσο. Όλα καλά είναι. Απλά μην έχεις την απαίτηση να ξεσφίξει μια ψιλοσκουριασμένη βίδα του πλυντηρίου. Γιατί τότε "θα πάρεις αγκαλιά" και το κατσαβίδι και την βίδα Εννοούσα να μην είναι το βασικό σου κατσαβίδι, να το έχεις να υπάρχει. Έχω πάρει ένα σετάκι με ίσια και σταυρωτά κατσαβίδια. Πολύ φτηνά δε θυμάμαι πόσο ακριβώς αλλά νομίζω στα 3€, τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και είναι μια χαρά! Για απλές δουλειές όμως, δεν τα έχω ζορίσει πάρα πολύ. Εννοείται αν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο να το προτιμήσει.
aris1986 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οπως και τις συμβασεις που υπογραφουν οι εργαζομενοι στα supermarket... Nομιζω ακουσα οτι υπογράφουν 4ωρη ή 6ωρη συμβαση με 250 ευρω μισθό τον μήνα.
nemesiskp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγω πάντως που δούλεψα εποχιακός τα χριστούγεννα έβγαλα ένα 700άρι μαζί με το δώρο για ένα μήνα.Αυτούς που τους πήρε από τις 15 Νοεμβρίου βγάλανε ένα 1000άρι.Πάντα μίλαμε για 8ώρο.Ευτήχως ήταν τυπικός και μας πλήρωσε ακόμα και 3 μέρες νωρίτερα από ότι μας είχε πεί.
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 nemesis εκει μας καταντησανε σε αυτή τη χώρα. Να αποτελεί ειδηση οτι καποιος πληρωθηκε έστω στην ωρα του 700 ευρω για ενα μηνα 8ωρη εργασία. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία που λέγαμε "να βρω καμιά δουλειά με 1100-1200 τον μήνα, οκ θα είμαι" και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να συγκρατηθώ, διότι ακόμα δεν πιάσαμε πάτο
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το jumbo μια χαρα ειναι για δουλεια και εγω σαν εποχιακος πηρα 1100 φετος, μακαρι να με παιρναν μονιμο. Τα προιοντα οντως ειναι μαπα, εγω τα κατατασσω κατωτερα απο το μεσο κινεζικο προιον. Για μολυβια και στυλους νταξει τι διαφορα να εχουν... για πιο σοβαρα πραγματα ομως οχι 1
Grey Warden Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει, δεν νομίζω να είπε κανείς οτι τα Jumbo διεκδικούν δάφνες ποιότητας αλλά το να πάρεις πχ playmobile ή ένα επιτραπέζιο ή στρατιωτάκια τι διαφορά να έχει στη ποιότητα ακριβώς; Άσε που βρίσκεις γενικότερα πολλά πράγματα εκτός των παιχνιδιών που δεν χρειάζονται την ποιότητα για να... λειτουργήσουν. πχ διάφορα διακοσμητικά.
funbreaker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουμε ποια διαφημιστική εταιρία κρύβεται πίσω απ αυτές τις αηδιαστικές διαφημίσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις