Προς το περιεχόμενο

Τι παίζει με το xsubs.tv;


gokuthelegend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτας? Τι εννοείς αν αξίζει??

Ρωτάω γιατί όλες οι σειρές δεν υπάρχουν παντού! Αν υπάρχει και κάποιο άλλο!

 

Χαλαρώστε βρε παιδιά! Ερώτηση κάνω! Σας έθιξα τα σάιτ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

CyberzBoot:

Όπως είπαν και άλλοι, πόσο πιο απλά και όμορφα θα είχαμε ψάξει (και κατ' ελπίδαν, λύσει) το θέμα, αν από την αρχή είχατε πει «έχετε έναν χρήστη που μας ενοχλεί για αυτό και για εκείνο», αντί να πείτε «θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε, εσείς το αρχίσατε εμείς θα το τελειώσουμε» κτλ χωρίς να εξηγήσετε.

Όταν πάψετε τις επιθέσεις, ενημερώστε μας για να ασχοληθούμε με το θέμα σας. Ελπίζω να έχετε κάνει τις δέουσες ενέργειες για να γίνει ban ο taokla007 και στα υπόλοιπα site όπου τον εντοπίσατε (διότι δεν νομίζω ότι θα εξηγήσετε γιατί επικεντρωθήκατε στο xsubs). Και εφόσον έχετε username/password των admin, μπείτε να δείτε τις μεταξύ μας συζητήσεις για να μη το παίζουμε χαλασμένο τηλεφωνάκι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητά μέλη της CyberzTeam:

 

Οκ καταλαβαίνω ότι τα έχετε πάρει πολύ άσχημα, αλλά ήρεμα. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω προς τι οι επιθέσεις και ο κακός χαμός του τύπου "θα φας επίθεση που θα πάει σύννεφο, επειδή εσύ το ξεκίνησες" κλπ. Mε τις επιθέσεις αγαπητοί, κανείς δεν βγάζει τίποτε, απεναντίας δημιουργείται πρόβλημα στο σύνολο (κάτι το οποίο αποδεικνύεται τώρα). Δε γνωρίζω τι ακριβώς έγινε, αλλά θα ήταν καλύτερο να είχατε επικοινωνήσει αρχικά με τις μεταφραστικές ομάδες και τους χρήστες (αν όσα ισχυρίζεστε αληθεύουν), πριν να είχατε προβείτε σε οποιουδήποτε είδους ενέργειες. Τέτοιου είδους πράξεις μόνον ακραίες και αχρείαστες είναι. Μη ξεχνάτε στην τελική, ότι την πληρώνει και κόσμος που δε φταίει απολύτως σε τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Κάποια πραγματάκια:

 

1) Αν κάποιος ήθελε να ρίξει μια οποιαδήποτε σελίδα, θα ήταν τόσο χαζός ώστε να αφήσει το ίδιο username που χρησιμοποιεί παντού;

 

2) Μιλάτε για την ομάδα και το site σας, ενώ δεν έχετε αναφέρει καν ποιο είναι αυτό.

 

3) Για να αποδείξετε ότι αυτά που λέτε ισχύουν, δώστε στη διαχείριση username και password από τον λογαριασμό σας στο xsubs, ώστε να δουν αν πράγματι στάλθηκαν τέτοιου είδους πμ στον taokla007 και αν εκείνος σας "έβρισε, αγνόησε και απείλησε οτι θα ρίξει τον server με τη βοήθεια περισσοτερων hackers".

 

 

Προσωπικά βρίσκω παράλογη την αντίδρασή σας, καθώς όποιος έχει πρόβλημα με κάποιον χρήστη μιας ιστοσελίδας, απευθύνεται στους διαχειριστές της εκάστοτε ιστοσελίδας και δεν ρίχνει έτσι αβέρτα το site.

 

Συγχαρητήρια πάντως που αποδείξατε πως ξέρετε να ρίχνετε έναν σέρβερ... Και εις ανώτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου λέτε παίδες... ποιο καλό παιδί πέταξε την μπαρούφα για τον taokla κι ότι ευθύνεται για κάτι;

 

Τζάπα μάγκες. Αυτό έχω να πω.

Όταν δεν μπορείς να ανταγωνιστείς ένα σάιτ σαν το xsubs

καταφεύγεις σε τέτοιες μεθόδους βρίσκοντας χιλιάδες δικαιολογίες για να

μην το παραδεχθείς. Μπράβο ρε CyberzTeam, μεγάλοι μάγκες είστε ρε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρατηρώ μαζικές εγγραφές νέων μελών μόνο και μόνο για να γράψουν στο παρόν θέμα και ειδικά για την υποτιθέμενη επίθεση. Πολύ βρωμάει η δουλειά.

 

Πλέον πιστεύω οτι το xsubs εχει προσωρινό τεχνικό πρόβλημα και ΟΛΑ τα άλλα ειναι αερολογίες και troll.

 

Για να μη γελιόμαστε, στην ελληνική «αγορά» το xsubs είναι/ήταν το πιο πλήρες σε σειρές και το subs4free το καλύτερο για ταινίες. Οι αντιγραφείς και οι spammers θα είναι πάντα αντιγραφείς και spammers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας... Καταρχήν όλα αυτά που ξέρετε ότι δεν είναι απλά μια πλεκτάνη;

Καταδεύτερον, επειδή οι admin είναι admin! Kαι αυτό πραγματικά όποιος το πέταξε ήταν πολύ λάθος, οι admin έχουν πρόσβαση στα πάντα! Όταν λέμε στα πάντα! Εννοούμε, στα πάντα! Παιδιά δε ξέρω τι παίζει με το site αλλά αν δε ξέρετε ούτε εσείς απλά μη δίνετε πληροφορίες οι οποίες δεν ισχύουν... Και όπως και να χει εσείς τι δουλειά έχετε με τα μέλη του site το τι θα κάνει η διαχείρηση με το κάθε μέλος είναι δικός της πρόβλημα, αν εσείς έχετε να κάνετε κάτι σαν ας το πούμε report, δεκτό να το πείτε στη διαχείρηση όμως μη το κάνετε θέμα παραέξω, θα το δουν και θα σας πουν.

Στη τελική όποιος και να έχει δίκιο από τα παραπάνω ποστ... Υπάρχει ήδη μία εξήγηση, τουλάχιστον εγώ δε χρειάζομαι άλλη, για να το καταλάβω μπορεί και να μην είναι αλήθεια αλλά για να είναι η ΜΟΝΗ εξήγηση... Είναι σίγουρο ότι κάτι βρωμάει... είναι δουλειά μας; Θα το λύσει η διαχείρηση. Πρωσοπικά, εγώ πιστεύω ότι η όλη κατάσταση τώρα πια έχει λυθεί, το site θα ανοίξει αν είναι σωστές οι πληροφορίες που δίνονται από πάνω, δε χρειάζονται άλλα λόγια παραμόνον αν έχει να κάνει με το αν ή όχι θα ανοίξει.

Και όπως λέει ο φίλος ακριβώς από πάνω κατά την άποψή μου,τώρα όλα φαίνονται.

Καληνύχτα σας και καλές διακοπές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκκληση προς όλους (και ειδικά σε όσους έμαθαν πρόσφατα τι έγινε και έσπευσαν να γραφτούν στο insomnia για να συμμετάσχουν στη συζήτηση) : ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ (a.k.a DON'T PANIC με μεγάλα καθησυχαστικά γράμματα ;) ). Το θέμα είναι γενικότερου ενδιαφέροντος και έχει λόγο ύπαρξης στο insomnia, αλλά δεν πρέπει να γίνει πεδίο μάχης, για δύο λόγους: (1) κατάχρηση φιλοξενίας, (2) παρεμπόδιση της πρακτικής επίλυσης του θέματος.

 

Έχω επαρκείς λόγους να πιστεύω πως όποιος είναι πίσω από το τοπικό account CyberzTeam είναι όντως κάποιος από την ομάδα που κινεί τις επιθέσεις κατά του xsubs (ναι, isay, οι επιθέσεις είναι πραγματικές). Το γεγονός και μόνο πως αποφάσισαν να μιλήσουν και παραέξω γι' αυτό είναι ενθαρρυντικό, αφού υπάρχει περίπτωση να γίνει συζήτηση και άρα να καταλήξουμε σε λύση. Η απόδειξη των όσων ειπώθηκαν είναι εύκολη με την μέθοδο που πρότεινε ο AntoVet (του οποίου το nickname αναγνωρίζω, όπως και τουλάχιστον ένα ακόμα, και στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!). Αν από τα PM φανεί πως έτσι έχουν τα πράγματα, με συνοπτικές διαδικασίες θα εξοστρακίσω ο ίδιος τον taokla007 (με τον οποίο είχα τουλάχιστον εγώ περαιτέρω επικοινωνία και αρνείται τις κατηγορίες, αλλά του ζητήθηκε προς το παρόν να μην απαντήσει εδώ για να μη γίνει στη συνέχεια της κολάσεως, και είπε πως θα το σεβαστεί).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρατηρώ μαζικές εγγραφές νέων μελών μόνο και μόνο για να γράψουν στο παρόν θέμα και ειδικά για την υποτιθέμενη επίθεση. Πολύ βρωμάει η δουλειά.

 

Πλέον πιστεύω οτι το xsubs εχει προσωρινό τεχνικό πρόβλημα και ΟΛΑ τα άλλα ειναι αερολογίες και troll.

 

Θα'λεγα ψέμματα αν έλεγα πως δεν μου έχει περάσει κι εμένα αυτό από το μυαλό..

 

Για να μη γελιόμαστε, στην ελληνική «αγορά» το xsubs είναι/ήταν το πιο πλήρες σε σειρές και το subs4free το καλύτερο για ταινίες. Οι αντιγραφείς και οι spammers θα είναι πάντα αντιγραφείς και spammers.

 

Στο πρώτο συμφωνώ για το xsubs (έχω δοκιμάσει και subz.tv και άλλα, αλλά έχω δει πολλές φορές κάποια κραυγαλέα λάθη. Δεν εκφράζω βέβαια παράπονο, αφού τα παιδιά αφιλοκερδώς αφιερώνουν ώρες από τον χρόνο τους για κάτι που δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν..

 

Όσον αφορά τις ταινίες (όχι βέβαια για zero-day releases), εγώ προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση και ένα άλλο (δεν ξέρω αν έχει ουσία να αναφέρω όνομα, αφού οι εγγραφές είναι κλειστές, το παλιό scumbugs τέλος πάντων) που έχει πλήθος από subrip υπότιτλους. Απλά, όπως είναι κατανοητό, για να βγουν αυτοί πρέπει να'χει βγει η ταινία σε DVD/Bluray, οπότε δεν είναι για τους πολύ ανυπόμονους. Εμένα προσωπικά βέβαια δεν με χαλάει, προτιμώ να περιμένω λίγο παρά να μου βγαίνουν τα μάτια από μεταφράσεις εξ'ακοής που αλλάζουν τελείως το νόημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταδεύτερον, επειδή οι admin είναι admin! Kαι αυτό πραγματικά όποιος το πέταξε ήταν πολύ λάθος, οι admin έχουν πρόσβαση στα πάντα! Όταν λέμε στα πάντα!

Ναι, αν κάποιος έχει πρόσβαση σε ένα μηχάνημα που τρέχει phpBB, ακόμα κι αν δεν του δίνει η πλατφόρμα το δικαίωμα να δει κάθε pm αλλά έχει πρόσβαση στη MySQL και όρεξη, θεωρητικά μπορεί να δει τα πάντα.

 

Σου απαντάω επειδή θεωρώ πως με αυτό που λες, εννοείς πως οι admin του xsubs μπορούν να ελέγξουν τα ειπωθέντα. Μπορεί. Εγώ πάντως είμαι moderator εκεί, όχι admin, και από όσα ξέρω κανείς από τους άλλους moderators δεν είναι admin. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, λοιπόν: ως moderator, δεν μπορώ να επαληθεύσω τα λεγόμενα κανενός, αν δεν μου δώσει πρόσβαση στα στοιχεία που κατέχει στο λογαριασμό του. Αν μου δώσει ο taokla007, δεν μπορώ να καταλήξω σε συμπέρασμα, διότι κάλλιστα θα μπορούσε να έχει σβήσει κάθε ενοχοποιητικό PM πριν μου δώσει πρόσβαση. Συνεπώς, εξαρτώμαι από τη διάθεση του επιτιθέμενου να μου δώσει την πρόσβαση στο account, που και εκεί το δημιούργησε πρόσφατα, όπως κι εδώ. Προφανώς, ας πάρει backup σε XML ό,τι στοιχεία θέλει, αφού δεν ξέρει αν είμαι ειλικρινής ή όχι και αν θα μπω για να σβήσω τα ενοχοποιητικά στοιχεία και από το δικό του λογαριασμό ή όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ντάξει, αστεία δικαιολογία... Μας φταίει ένας χρήστης, χτυπάμε όλο το site. Δεν μας έφτανε (σαν χρήστες, δεν έχω καμμία σχέση με το site) ο πόλεμος από τις διάφορες ΕΠΟΕ, έχουμε και script kiddies να παίζουν.

 

Θα μεταφέρω κάτι που είχα δει στο shoutbox ενός παρόμοιου site με κάθε επιφύλαξη (δεν αναφέρω όνομα γιατί δεν ξέρω αν ισχύει ή ήταν πλάκα), ο διάλογος σε ελεύθερη απόδοση ήταν κάπως έτσι (δεν θυμάμαι λέξη προς λέξη):

- Ξέρουμε τι έγινε με το xsubs επειδή είναι down;

- Ναι, το ρίξαμε. (χωρίς emoticon)

Αρχικά το πήρα για πλάκα γιατί δεν έβρισκα λόγο να ισχύει, τότε ήταν η περίοδος του πρώτου downtime που είχε βγεί ανακοίνωση για "τεχνικές εργασίες" (ίσως ήταν και η πρώτη επίθεση με το 40% DDoS που ανέφερε ο Cyber), αλλά τώρα αρχίζω και το βλέπω διαφορετικά.

Και είναι κρίμα ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ γιατί και το άλλο site είναι πολύ αξιόλογο και με αξιοπρεπέστατη δουλειά!

Ξαναλέω ότι μπορεί και να ειπώθηκε για πλάκα χωρίς να ισχύει.

 

Πάντως δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιες ενέργειες, αφού τα διάφορα site αλληλοσυμπληρώνονται, δεν ανταγωνίζονται (απ' ότι έχω δει τα τελευταία χρόνια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...