adi32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Πριν 2-3 μερες μου ηρθαν καποιες επιστροφες μυνηματων απο email που υποτιθεται ειχα στειλει σε πολλες επαφες μου και δεν παραδοθηκαν Φυσικα δεν τα ειχα στειλει εγω και εκανα ελεγχους για ιους και δεν βρηκα κατι Παω τωρα να μπω στο hotmail μου και μου λεει Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί Γιατί εμφανίζεται αυτό το μήνυμα; Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πολλών μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (ή για άλλη ενέργεια που παραβιάζει τους Όρους χρήσης του Windows Live). Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Έχει συμβεί και σε εμένα αυτό (υπήρχε η διεύθυνσή μου σε υπολογιστή φίλου που κόλλησε "ιό", του σήκωσε όλη τη λίστα των επαφών και άρχισε να στέλνει από εκεί spam και trojans). Αν θυμάμαι σωστά, υπάρχουν οδηγίες για να αλλάξεις κωδικό πρόσβασης και ο λογαριασμός επανέρχεται κανονικά.
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 το επανεφερα αλλα σημερα βλεπω οτι παλι μου ηρθαν 20 επιστροφες email που και καλα εχω στειλει σε επαφες μου This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed...............
l3ft3r1s Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 το επανεφερα αλλα σημερα βλεπω οτι παλι μου ηρθαν 20 επιστροφες email που και καλα εχω στειλει σε επαφες μου This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed............... Κάποιος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σου, άλλαξε το password άμεσα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δε νομίζω ότι είναι δυνατό να επανέλθει το hotmail χωρίς αλλαγή password. Υποθέτω πως ο υπολογιστής του ts είναι ελεγμένος και καθαρός, σωστά;
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 το αλλαξα το password για να επαναφερω το λογαριασμο και δεν υπαρχει ιος
Nahock Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει support από το hotmail.com;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα