Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως καταλάβατε είμαι κ εγω ένας από τους πολλούς φαντάζομαι που αντιμετωπιζει αυτο το πρόβλημα. Φυσικά και μιλάω για την κλασσική κόκκινη, φτερωτή και ανθεκτική στις παντοφλιες κατσαρίδα. .Αυτη την στιγμή μένω σε ισόγειο και για να πω την αλήθεια αυτο το καλοκαίρι δεν ειχα ιδιαίτερη κίνηση γιατι κ αυτες μάλλον περνάνε κρίση. .Περαν απο τους κλασσικούς χωρους που παντα ειχα στενές επαφές ξαφνικά μεσα σε λιγες μέρες πέτυχα στην κρεβατοκαμαρα 2...Μου εκανε μεγαλη εντύπωση το οτι έκαναν ακριβώς την ιδια διαδρομή και της πηρε το ματι μου στο ιδιο ακριβως σημείο. .Το σπιτι εχει γενικα μεγάλο θεμα με την υγρασια και πιστευω πως μονο αν ψεκασει συνεργειο θα εξαφανιστούν αλλα θα ηθελα να μου προτείνετε κάποιον αλλο αποτελεσματικο τροπο οσο γινεται πιο φυσικο γιατι εχω και μικρο ζωακι μεσα και δεν θελω να ψεκαζω.Καπου διαβασα για φυλλα δαφνης, λεμονι και χλωρίνη -συχνο καθαρισμα.Ισχυουν αυτα? Οι παγιδες του εμποριου κανουν τιποτα? Παιζει να περνανε απ εξω απο την σιτα του παραθύρου απο το κατω μερος π ειναι σαν βουρτσακι π εφαρμοζει στο μαρμαρο?Το πιο τραγικο ηταν που ειδα 2 κεραιες πέρσι στο παραθυρο της κουζινας να ξεπροβαλουν μεσα απο το αρμοκαλυπτο ενω ειχε σιλικονη..Δηλαδη εφαγε την σιλικονη κ σε λιγο θα φανε και μας!

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα που ειπες + φετες απο αγγουρι και για να φανε και κατι και να κανουν boom ανακατεψε αχνη ζαχαρη με μαγειρικη σοδα και βαλτο στα μερη που πιστευεις συχναζουν.

• Like 2
Δημοσ.

αν ήταν και μεγάλη και μαύρη μην σου πω να σκεφτείς και την κατεδάφιση  :-D

ασε εχω ξενερωσει δεν τις μπορω καθολου ειδικα τις μεγαλες

Δημοσ.

12 ευρώ κάνει το τζελ, έλεος, αγόρασέ το και γέμισε το σπίτι. Στα 3 εντομοαπωθητικά περισσότερα ξόδεψες.

κανει ομως δουλεια γιατι πχ το goliath gel εχει 50 ευρω

Δημοσ.

κανει ομως δουλεια γιατι πχ το goliath gel εχει 50 ευρω

Κάνει. Ίδια τιμή έχουν, στα γραμμάρια διαφέρουν. Τράβα σε μαγαζιά με φυτοφάρμακα και ρώτα.

Δημοσ.

Κάνει. Ίδια τιμή έχουν, στα γραμμάρια διαφέρουν. Τράβα σε μαγαζιά με φυτοφάρμακα και ρώτα.

για αρχη ελεγα να παω στο φαρμακειο

Δημοσ.

Δεν παίρνετε κανένα τύπο να ρίξει πυρηνικά στην πολυκατοικία ή στο σπίτι να τελειώνετε? Εμείς το κάνουμε κάθε χρόνο 1-2 φορές το χρόνο στην πολυκατοικία και έχω να δω κατσαρίδα από το 1999

Δημοσ.

Να πάρεις έναν επαγγελματία να ψεκάσει το χώρο και τα περίχωρα όσο είναι δυνατόν. Και δεν παθαίνουν τίποτα τα ζώα.Θα το βγάλεις για λίγο έξω και μετά θα μπεις κύριος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...