benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://www.youtube.c...h?v=oz75hArCDpk La cucaracha, la cucaracha Ya no puede caminar Porque no tiene, porque le falta marihuana que fumar Πολυ πλακα εχει ο κρεμανταλας τυπακος. Αλλα για ευχαριστη Mεξικανικη μουσικη( για να βαλω και εγω ενα τραγουδακι στο νημα προς τιμην οσων ανταποκριθηκαν) http://www.youtube.com/watch?v=lvM9Y1MJAII&feature=related
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μalthador με ποιον τροπο οι κατσαριδες που ζουν μεσα στο σπιτι σου, συμβαλλουν στην καθαριοτητα του περιβαλλοντος; Τι κανουν και το καθαριζουν; Μεσα στο σπιτι σου; Ειρωνικό ήταν. Μάλλον έπρεπε να γράψω υποσημείωση για να το καταλάβετε. Ουφ.
tritonas00 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 benign προτεινω αυστηρη χειραγωγηση των κατσαριδων. να τις μαζευεις οοοολες καθε πρωι στις 6, να παιρνεις αναφορα (παρουσες, κωλυομενες κλπ), να ορισεις αυστηρο προγραμμα υπηρεσιων-καθαριοτητων και το βραδυ να τις ξαναματαμαζευεις για αναφορα - οσες δεν υπακουν θα τις εκτελεις παραδειγματικα παρουσια ολοκληρου του λοχου.
REDODIN7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 La cucaracha, la cucaracha Ya no puede caminar Porque no tiene, porque le falta marihuana que fumar Ξενερωσα τρελα, ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια μιλαει για κατσαριδες Τωρα στο θεμα και εγω προβλιματιζομαι και ειδικα με τις ιπταμενες ειναι απο τα λιγα πραγματα που συχενομαι πραγματικα δεν την παλεβω με τιποτα!
MaXmaD Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ξενερωσα τρελα, ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια μιλαει για κατσαριδες Η κατσαριδα, η κατσαριδα δεν μπορει να περπατησει πια επειδη δεν εχει, επειδη στερειται να καπνισει marihuana! οποτε τωρα ξερουμε ποια σπιτια εχουν κατσαριδες.....
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 benign προτεινω αυστηρη χειραγωγηση των κατσαριδων. να τις μαζευεις οοοολες καθε πρωι στις 6, να παιρνεις αναφορα (παρουσες, κωλυομενες κλπ), να ορισεις αυστηρο προγραμμα υπηρεσιων-καθαριοτητων και το βραδυ να τις ξαναματαμαζευεις για αναφορα - οσες δεν υπακουν θα τις εκτελεις παραδειγματικα παρουσια ολοκληρου του λοχου. Δεν θα το πιστεψεις αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω γινει ο Nemesis των κατσαριδων σε σημειο που προαισθανομαι που ειναι και τις ξετρυπωνω και τις καθαριζω επαγγελματικα πλεον.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν θα το πιστεψεις αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω γινει ο Nemesis των κατσαριδων σε σημειο που προαισθανομαι που ειναι και τις ξετρυπωνω και τις καθαριζω επαγγελματικα πλεον. Ορίστε τι θα μπορούσες να κάνεις: http://www.comedylab.gr/video/254/14-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B1
minaras_tio Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ειρωνικό ήταν. Μάλλον έπρεπε να γράψω υποσημείωση για να το καταλάβετε. Ουφ. Χαχαχα και ετοιμαζουν να ρωτησω διαφορα!!! Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 γιατί δεν προσλαμβάνεις έναν Κινέζο ? τις τρώνε ! :mellow: :mellow:
skiabox Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Είχαμε κατσαρίδες στην κουζίνα και στο μπάνιο σχεδόν από την αρχή που μπήκαμε στο διαμέρισμα, αλλά και μετά από ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου.Μέχρι που φωνάξαμε επαγγελματία και έβαλε δικό του φάρμακο (άντε να του πήρε μερικά λεπτά).Από τότε ρε παιδιά δεν έχω ξαναδεί τίποτα!Και εγώ αν δεν ζούσα την εμπειρία δε θα το πίστευα!Κάθε βράδυ γινόταν πάρτυ στην κουζίνα παλιά!Ολες οι άλλες μέθοδοι διαρκούσαν μια μέρα το πολύ.Ο επαγγελματίας από ότι κατάλαβα είναι η ριζική λύση μια για πάντα. Υπολόγισε κανα 30ευρω. Περιμένουμε το αποτέλεσμα!
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Είχαμε κατσαρίδες στην κουζίνα και στο μπάνιο σχεδόν από την αρχή που μπήκαμε στο διαμέρισμα, αλλά και μετά από ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου.Μέχρι που φωνάξαμε επαγγελματία και έβαλε δικό του φάρμακο (άντε να του πήρε μερικά λεπτά).Από τότε ρε παιδιά δεν έχω ξαναδεί τίποτα!Και εγώ αν δεν ζούσα την εμπειρία δε θα το πίστευα!Κάθε βράδυ γινόταν πάρτυ στην κουζίνα παλιά!Ολες οι άλλες μέθοδοι διαρκούσαν μια μέρα το πολύ.Ο επαγγελματίας από ότι κατάλαβα είναι η ριζική λύση μια για πάντα. Υπολόγισε κανα 30ευρω. Περιμένουμε το αποτέλεσμα! Απο Παρασκευη θα παω να κοιταξω.Ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχουν εμφανιστει,για αυτο σας ρωτησα και εμαθα πολλα απο τα παιδια,για προληπτικους λογους.Μερικοι μου ειπαν και για φυσικους τροπους απομακρυνσης των κατσαριδων αλλα μαλλον θα παω για το πιο σκληρο,θανατηφορο φαρμακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις