Προς το περιεχόμενο

"I am Hellene...." Am I?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε μην συγκρινουμε Χαρυ Κλυν με την Μουτσατσου.

Ειναι εξαιρετικος και καλα κανει και λεει την γνωμη του.Αν δεν μιλησουν τωρα ποτε θα μιλησουν?

Δημοσ.

Από την λίγη τηλεόραση που παρακολουθώ (trust me είναι λίγη) ποτέ δεν υπήρξε shortage απόψεων του κ Τριανταφυλλίδη, μπορεί να την πει και το ξέρει, χωρίς να καταφεύγει σε γραφικότητες.

Δημοσ.

Ναι αλλα πρεπει να γινει ντορος,να την ακουσουν οι περισσοτεροι.Ειναι πολυ κρισιμες οι επομενες εκλογες.

Δημοσ.
Ειναι πολυ κρισιμες οι επομενες εκλογες.

Κρίσιμες ήταν οι προηγούμενες. Τώρα τη σφάξαμε την αγελάδα.

Συμφωνώ με αυτό που λέει ο angmar. Κάποιοι άνθρωποι ακούγονται. Αρκετά. Ας ακουστούν κι άλλοι.

Δημοσ.

Ντόρος να γίνει, αλλά επειδή μεγάλωσα με τον κ Κλύνν στ αυτιά και στην τηλεόραση, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τον δημιουργήσει με πιο ευφυή τρόπο.

Αυτό ακριβώς που λέει ο manuel, κατόπιν εορτής θυμηθήκαμε τη σημασία των εκλογών...

Δημοσ.

Να σας πω κι ένα μυστικό:

Στς εκλογές ψηφίζουμε υπέρ κάποιου, δεν καταψηφίζουμε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να πω κι εγώ ένα μυστικό; Οποιοδήποτε μήνυμα προτρέπει μέλη να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα/πολιτικό χώρο ή να καταψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα/πολιτικό χώρο θεωρείται πολιτικό και αφαιρείται.

;)

Δημοσ.

Να σας πω κι ένα μυστικό:

Στς εκλογές ψηφίζουμε υπέρ κάποιου, δεν καταψηφίζουμε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε.

Καλα θα ταν να υπηρχε αρνητικη ψηφος.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ ένα μυστικό; Οποιοδήποτε μήνυμα προτρέπει μέλη να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα/πολιτικό χώρο ή να καταψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα/πολιτικό χώρο θεωρείται πολιτικό και αφαιρείται.

;)

Εσυ είσαι μαρτυριάρικο!

Δημοσ.

Ειμαι στην πολωνια μια ευδομαδα για δουλεις και εχω εντυπωσιαστει.. Στην προτευουσα που ειμαι εγω ειναι 100 χρονια μπροστα απο ελλαδα... Πιοι... Οι πολωνοι!

Συμφωνω με αυτα που λεει ο op. Στην ελλαδα το εχουμε χασει τελειως μονο λογια και μαγκια πανω στην πλατη ανθρωπων που ζησανε 2000 χρονια πριν.

Αισχος!

Δημοσ.

Γιατί δεν φεύγει κανένας τους από δω αφού είμαστε τόσο σκατά;

...και γιατί οι Έλληνοι μεγαλουργούν μακρυά από το πατρίδα;

Δημοσ.

...και γιατί οι Έλληνοι μεγαλουργούν μακρυά από το πατρίδα;

Ποιοι Ελληνες; Ολοι οι Ελληνες ή όσους σου δείχνει η ΤιΒι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...