NT1G Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Υποθέτω είδατε και το κόστος του κάθε κτηρίου. Turning Torso Well, the budget was originally mentioned to be 550 million swedish crowns (appr. 55 miljon Euro). Finally figures like 850 millions has been mentioned , but others say that the bill ended at 1,5 billion swedish crowns. Mirax-Plaza Ukraine (unfinished) Cost $267,000,000 Parus Business Centre Cost ca. $100,000,000 Capital Fort Cost 60,000,000 Euro
Fluke Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Στο Discovery Channel που δείχνανε εκπομπή για το Turning Torso είχανε πεί ότι κόστισε ~850 μύρια.
xreokopia Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τι που που; δε σου εδειξα λινκς με τη βουλγαρια ως πρωτη; Δηλαδη τι θες να παμε ολοι μαζι βουλγαρια να τα δουμε απο κοντα να το αποδειξουμε; Σου δειξαμε λινκς, σου δειξαμε βιντεο, αν δεν πειθεσαι ουτε με αυτα, πιθανως το προβλημα δεν το εχουμε εμεις. καλε μου άνθρωπε!! το top 10 δείχνει το βίντεο,δήλαδη τις 10 χειρότερες. Η Ελλάδα ειναι στην ογδοηκοστή θέση Και στο βιντεο της γιαγιας μου βρισκεται στην 203η θεση Φιλε μου, ξερεις πολλες χωρες οπου σε ολοκληρα νησια να χορηγειται επιδομα δηθεν αναπηρων ή ολοκληρες δημοσιες υπηρεσιες οπως η πολεοδομια να χρηματιζονται μεχρι και τον τελευταιο κλητηρα? Σtη Βουλγαρια ο μισθος ειναι 160€, οποτε και να θελουν δε γινεται να φτασουν στο δικο μας επιπεδο διαφθορας. Μπροστα mας ειναι παρθενες Είναι σαφέστατο οτι εννοώ το ΜΕΓΕΘΟΣ! Όταν λέει κάποιος μέγεθος δε γίνεται να εννοεί τον πλυθησμό! Κι έστω οτι το παίρνεις εσύ οτι εννοώ τον πλυθησμό, δεν καταλαβαίνεις με τις συγκρίσεις που έκανα οτι μιλούσα για την έκταση; Ειπαμε φιλε μου, η εκταση δε σχετιζεται με το πληθυσμο, τα ειχες μπερδεψει. Ανεφερες και εκταση και πληθυσμο μαζι
taazz Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και στο βιντεο της γιαγιας μου βρισκεται στην 203η θεση Φιλε μου, ξερεις πολλες χωρες οπου σε ολοκληρα νησια να χορηγειται επιδομα δηθεν αναπηρων ή ολοκληρες δημοσιες υπηρεσιες οπως η πολεοδομια να χρηματιζονται μεχρι και τον τελευταιο κλητηρα? Σtη Βουλγαρια ο μισθος ειναι 160€, οποτε και να θελουν δε γινεται να φτασουν στο δικο μας επιπεδο διαφθορας. Μπροστα mας ειναι παρθενες Ειπαμε φιλε μου, η εκταση δε σχετιζεται με το πληθυσμο, τα ειχες μπερδεψει. Ανεφερες και εκταση και πληθυσμο μαζι Η χρεοκοπία τελικά είναι πνεύματος και τιποτα άλλο.
pournaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και στο βιντεο της γιαγιας μου βρισκεται στην 203η θεση Φιλε μου, ξερεις πολλες χωρες οπου σε ολοκληρα νησια να χορηγειται επιδομα δηθεν αναπηρων ή ολοκληρες δημοσιες υπηρεσιες οπως η πολεοδομια να χρηματιζονται μεχρι και τον τελευταιο κλητηρα? Σtη Βουλγαρια ο μισθος ειναι 160€, οποτε και να θελουν δε γινεται να φτασουν στο δικο μας επιπεδο διαφθορας. Μπροστα mας ειναι παρθενες Ειπαμε φιλε μου, η εκταση δε σχετιζεται με το πληθυσμο, τα ειχες μπερδεψει. Ανεφερες και εκταση και πληθυσμο μαζι Δηλαδη ο μισθος ειναι που καθοριζει τη διαφθορα οποτε σε εμας που εχουμε 700 ευρω υπαρχει μεγαλυτερη διαφθορα ετσι; Αρα σε χωρες με μεγαλυτερο μισθο η διαφθορα ειναι στο ταβανι... ΝΑ χαρω εγω λογικη.
xreokopia Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Η χρεοκοπία τελικά είναι πνεύματος και τιποτα άλλο. Mεταφραση? τι "πνευματος"? αγιου? Μηπως ειπα κατι παραξενο? Δηλαδη ο μισθος ειναι που καθοριζει τη διαφθορα οποτε σε εμας που εχουμε 700 ευρω υπαρχει μεγαλυτερη διαφθορα ετσι; Αρα σε χωρες με μεγαλυτερο μισθο η διαφθορα ειναι στο ταβανι... ΝΑ χαρω εγω λογικη. Εαν εχεις μικρο μισθο τοτε ειναι δυσκολοτερο να δωροδοκησεις απ οτι αν ειχες μεγαλο. Συνηθως η δωροδοκια με λεφτα γινεται. Δε καθοριζει μόνο ο μισθος τη διαφθορα. Τα μαιμου επιδοματα πχ. δοθηκαν σωρηδον και για ψηφοθηρικους λογους.
blackdeagle Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τι δημόσιους οργανισμούς;; Δεν θέλω άλλους δημόσιους οργανισμούς.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Mεταφραση? τι "πνευματος"? αγιου? Μηπως ειπα κατι παραξενο? Εαν εχεις μικρο μισθο τοτε ειναι δυσκολοτερο να δωροδοκησεις απ οτι αν ειχες μεγαλο. Συνηθως η δωροδοκια με λεφτα γινεται. Δε καθοριζει μόνο ο μισθος τη διαφθορα. Τα μαιμου επιδοματα πχ. δοθηκαν σωρηδον και για ψηφοθηρικους λογους. δεν ειναι λογικη αυτη.. πανε αναλογικα.. τι εννοω. Στην ελβετια τα σπιτια εχουν νοικια 600+ ευρο . Για εμας ειναι ακριβα που περνουμε 500ευρο μισθο για τους ελβετους ομως που περνουν μερικα χιλιαρικα δεν ειναι καθολου ακριβο. ετσι κ με τη βουλγαρια. μπορει να παιρνουν 160ευρο αλλα οταν θα παει να δωροδοκησει δεν θα πρεπει να δωσει τα ιδια λεφτα που δινουν εδω. εδω τα 200ευρο δεν θα τα επερνε κανεις εκει τα 200ειναι ενας μισθος αρα ανετα θα δωροδοκουταν καποιος με αυτο το ποσο ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω.
xreokopia Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Το να συγκρινεις Ελβετια με Ελλαδα ειναι σα να συγκρινεις πορσε με φιατακι 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 δεν εκανα συγκριση. απλα ηθελα να δειξω οτι οι τιμες ειναι σχετικες. οι μισθοι για τους ελληνες ειναι μικροι αλλα οι ιδιοι μισθοι για τη βουλγαρια ειναι μεγαλοι. αυτο γιατι στην βουλγαρια ολα ειναι πιο φτηνα. πιο φτηνο ενοικιο,πιο φτηνα προιντα, πιο φτηνη βενζινη κτλ αρα και πιο χαμηλες οι τιμες για δωροδοκιες
redhotstef Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερουμε ποιο κτιριο στην Αθηνα εχεις τους περισσοτερους οροφους; Καποιο που να μην ειναι κοντα σε ακροπολη και λυκαβυτο πχ, διοτι αν θες να δεις θεα απο ψηλα την Αθηνα, δεν θα ανεβαινες στο κτιριο, αλλα στις γνωστες προαναφερθεντες περιοχες. Οποτε παω στο Mall και βλεπω ανατολικα προς τον Υμηττο, φαινεται ενα κτιριο που ειναι μεγαλο σε ογκο. Λενε οτι ειναι του Οτε. Καποια ασχετη φωτογραφια που βρηκα:
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το ψηλότερο (στην Ελλάδα) είναι ο πύργος των Αθηνών στη συμβολή Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας και Μεσογείων/Μιχαλακοπούλου. Αυτό που λες είναι όντως το κτίριο του ΟΤΕ στο Μαρούσι που για κάποιο λόγο είναι γνωστό ως "Μινώταυρος". Αν δεν απατώμαι το 2ο ψηλότερο είναι στον Πειραιά. 2
Anorymous Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το ψηλότερο (στην Ελλάδα) είναι ο πύργος των Αθηνών στη συμβολή Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας και Μεσογείων/Μιχαλακοπούλου. Αυτό που λες είναι όντως το κτίριο του ΟΤΕ στο Μαρούσι που για κάποιο λόγο είναι γνωστό ως "Μινώταυρος". Αν δεν απατώμαι το 2ο ψηλότερο είναι στον Πειραιά. Δεν το λενε πυργο των αθηνων η τζαιαντ του γιανγκου δρακου ειναι αμορφωτε 6
nodas_21greek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τι προσπαθείς να πεις anorymous; Μίλα ξεκάθαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα