Προς το περιεχόμενο

HTC One X Παρουσίαση


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πορεία της HTC στην αγορά των "έξυπνων" κινητών τηλεφώνων είναι σίγουρα από τις αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις αφού η Ταιβανέζικη εταιρεία κατόρθωσε να εξελιχθεί σταδιακά σε ένα από τους μεγαλύτερους παίχτες μιας αρκετά απαιτητικής αγοράς. Όμως τα τελευταία χρόνια, η HTC μας θύμισε αρκετά την παλιά Nokia με συνεχείς κυκλοφορίες μοντέλων για όλες τις ανάγκες κάτι που όμως δε φαίνεται να αποτελεί τη σωστή συνταγή αν κρίνουμε από τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά, η HTC δείχνει έτοιμη να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές δηλώνοντας την πρόθεση της να κυκλοφορεί λιγότερα μοντέλα ετησίως. Μια δεύτερη όμως και σημαντικότερη πρόθεση της εταιρείας έχει να κάνει με την παρουσίαση νέων κορυφαίων smartphone τα οποία θα έχουν σημαντικές διαφορές με το παρελθόν. Το One X χωρίς αμφιβολία είναι ο εκπρόσωπος της «νέας HTC» και ως η ναυαρχίδα της σειράς One που παρουσιάστηκε στην MWC 2012, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας.
 

http://www.youtube.com/watch?v=55QM1n3R22A

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση HTC One X

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Πολύ καλή ποιότητα σε όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Κάποια μικροθεματάκια υπάρχουν προς επίλυση. Μετά από πολύωρη συνεχή χρήση του ραδιοφώνου προσπάθησα να παίξω μουσική από την κάρτα μνήμης και δεν αποκρίθηκε. Παράλληλα το είχα και φόρτιζε.

Πάντως το πρόβλημα ανέκαθεν με τα Android είναι το σκρολάρισμα το οποίο ακόμα και σε αυτόν τον τετραπύρηνο γίγαντα δεν έχει ομαλοποιηθεί. Δεν έχει φτάσει το επίπεδο του iOS ούτε του WP 7,5. μόλις οι τεχνικοί που ασχολούνται με αυτό το θέμα καταφέρουν και ομαλοποιήσουν την κατάσταση και γίνει smooth, θα μιλάμε για εκτόξευση όλου του Android οικοσυστήματος.

Είναι κρίμα να δίνεις τετραπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, 1Gb ram και να έχεις αποτελέσματα όπως αυτό. Όσοι έχουν δουλέψει Android καταλαβαίνουν. Όπως και να το κάνουμε είναι μια πινέζα που ενοχλεί αυτό το θέμα.

Κατά τ'άλλα όσον αφορά τους ήχους στο ακουστικό είναι πάρα πολύ ικανοποιητικοί σε σύγκριση με άλλες συσκευές. Ακούς πεντακάθαρα αυτό που σου μιλάει. Επίσης το ίδιο με τα ακουστικά.

Θέλει φόρτιση κάθε βράδυ. Σίγουρα, μην πω και νωρίτερα αν το πιέζετε. Η 1800άρα μπαταρία δε μπορεί να το κρατήσει πολύ στη ζωή αν και εδώ που τα λέμε είμαστε συνυθησμένοι σε αυτή την πρακτική όσοι χρησιμοποιούμε smartphones. Αυτό σίγουρα οφείλεται στην πολύ μεγάλη και πολύ ωραία, ζωντανή οθόνη του.

Το έχω γυρίσει στην επιλογή "GSM μόνο" για να αποφύγω το 3G. Το σήμα που δείχνει η συσκευή είναι το καλύτερο δυνατό.5 μπάρες.

Όσον αφορά στο διαδύκτιο, έχοντας πριν συσκευές WP 7,5 καθώς και iPhone, ομολογουμένως εξεπλάγην από την ταχύτητα πρόσβασης στις ιστοσελίδες! Ταχύτατο. Δεν αφήνει κανένα παράπονο.

Όσο για τα παιχνίδια, εκεί πια είναι απολαυστικό. Η οθόνη σε παίρνει αιχμάλωτο...

Αυτά σε γενικές γραμμές. Πάντως πραγματικά είναι τηλεφωνάρα! Χαίρομαι που το απόκτησα. Πλέον πολύ δύσκολα πιστεύω θα με δελεάσει κάποια άλλη συσκευή. από κει κι έπειτα έγκειται στην HTC να δίνει ενημερώσει και να ασχοληθεί επισταμένως ακόμα και για τις μικρολεπτομέρειες που χρειάζονται λίγη ώθηση. Εκτός και αν περιμένουν την έκδοση Android 5 για να καλυφθούν και οι τελευταίες ατέλειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Αφού λοιπόν παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του Samsung απόψε, είδαμε πως το HTC One X λάμπει περισσότερο ακόμη τώρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία παρουσίαση.

 

Δοκιμάσατε να κάτσετε σε καρέκλα με το τηλέφωνο στην τσέπη/κωλότσεπη;

 

έλεος... μήπως πρέπει να υποβάλλονται τα κινητά και σε τεστ κωλότσεπης wacko.gif ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Ωραία παρουσίαση.

 

Δοκιμάσατε να κάτσετε σε καρέκλα με το τηλέφωνο στην τσέπη/κωλότσεπη;

 

ούτε των 200 euro κινητό δεν θα άφηνα στην κωλότσεπη σε τέτοια περίπτωση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

θα ήταν ωραίο να είχαμε και benchmarks στο review, αν και χωρίς άλλο κινητό για σύγκριση θα ήταν κάπως δώρον άδωρον...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτη η καμερα πρεπει παντα να δειχνει σαν UFO ενα πραγμα!!!!!!? πιο κομψη δεν μπορει να την κανουν??!! χαθηκαν οι σχεδιαστες??!!

κατα τα αλλα πολυ καλο το κινητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ ομορφο κ ωραιο κινητο .

τα θεματα κιτρινιλας που ακουω παιδια ειναι σε μερικα κοματια η πρωτες παρτιδες.γιαυτο κ περημενουμε τις δευτρες παρτιδες η το περνουμε απο επωνυμο μαγαζι.

το ηχειο του ειναι λιγο χαμηλο πως ολα της htc .

ηλικα κατασκευης απιστευτα μεγεθος για μενα καλο (το s2 π.χ θεωρο ιδανικο )

foto ,sense κορυφη .

πολυ ωραια χρωματα οθονη ολα αν κ σε συγκριση με το note που εναι η το s2 δν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα τοσο ωστε να αφησω το Note η το s2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα πάντως με την κάμερα (με την εστίαση εννοώ), είναι το ίδιο ακριβώς που έχει και το Samsung galaxy s2! Μεγάλο φάουλ που δεν μάθανε από τα λάθη άλλων κινητών! Πάντως μην περιμένετε αναβάθμιση λογισμικού για να διορθωθεί μιας και νομίζω πως είναι πρόβλημα της κάμερας! (Το ίδιο περιμέναμε και όσοι είχαμε το S2 , αλλά βρήκαν το πρόβλημα τα ξεφτέρια της Samsung, βγάζοντας το s3 ... :P )

Ειδικά αν είναι χαμηλός ο φωτισμός και έχει κινητικότητα μπροστά, δεν βλέπετε το βίντεο! Έκανα τις προάλλες ένα τεστ σε μια καφετέρια που περπάταγε κόσμος μπροστά και τράβηξα 2 ίδια βίντεο με ένα iPhone4s και με το S2! Στο 4s ήταν πάρα πολύ καλό, στο s2 ήταν ότι πρέπει για να σε υπνωτίσει, κάτι σαν μια συνεχόμενη θολούρα εστίασης! :eek:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...