Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,πήραμε χθές αυτό το Dell,μια χαρά πολύ ωραίο αλλά στα γραφικά έχει της Intel HD και όχι της nvidia ¨οπως λέι στα χαρ/κα...

Αλλά όταν πατάω δεξί κλίκ στο ντέσκτοπ εμφανίζει επιλογή για πινακα ελέγχου της nvidia... Τι πρέπει να κανω; Χρειάζεται να κατεβάσω τον driver για τη συγκεκριμένη κάρτα; Γιατί έχει τα intel hd;

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Αν για παραδειγμα δεν χρησιμοποιει την nvidia κανενα προγραμμα, εμφανιζεται και το σχετικο μηνυμα...

nvidia01.png

Αν ανοιξεις photoshop π.χ, τοτε αρχιζει να χρησιμοποιει την nvidia...

nvidia02.png

Το θεμα ειναι οτι σε μερικες εφαρμογες οπως ο vlc, δεν σου εχει επιλογη το control panel της nvidia να διαλεξεις την συγκεκριμενη καρτα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Συγνωμη που χρησιμοποιω το θεμα του φιλου, αλλα ηταν ευκαιρια να το ρωτησω... :-D

nvidia04.png

Δημοσ.

A μάλιστα και ημουν έτοιμος να κατεβάσω drivers! Πολύ καλά τότε,φοβερό αυτό το λάπτοπ,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οχι, δεν με αφηνει... το add ειναι για να εντοπισεις ενα εκτελεσιμο που δεν ειναι στη λιστα, αλλα και ετσι να το κανω και να εντοπισω το εκτελεσιμο του vlc, παλι δεν γινεται τιποτα...

Δημοσ.

παραξενο..κ ετσι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το hardware acceleration του vlc Καθως δεν υποστηριζει τα Intel HD graphics..

ΒΤW μακαρι κ ο driver της amd να ηταν τοσο καλος οσο της nvidia στα συγκεκριμενα λαπτοπ.

Με το δικο μου εχω νευριασει απιστευτα.

Παραδειγμα

το limbo με Intel HD βγαζει 45-60 fps/με 6470m πανω απo 30fps δεν παει με καμια δυναμη.Αλλαζω ρυθμισεις απ τον catalyst κ η καρτα δεν ακουει.Ειτε 2X AA εχω ειτε 4X το ιδιο πραμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...