Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

leecherman δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Το site που έβαλες, από που παίρνει τους υπότιτλους νομίζεις;

Αν δεν ανεβάζουν τα παιδιά από το subz κάπου τους υπότιτλους, που θα τους βρεί το greeksubtitles και το κάθε greeksubtitles;

edit: Επανήλθε!

Τί σημαίνει "δεν καταλαβαίνω τη λογική σου";

Έβαλα μια εναλλακτική λύση,πού κολάς εσύ;

Τί θα πει πού τους βρίσκει;Στο δρόμο τους βρίσκει,στο κάδο των σκουπιδιών,σε προκήρυξη της 32 Φλεβάρη.

Σημασία έχει να υπάρχουνε κάπου σε πρώτη ζήτηση,η αποκλειστικότητα μας μάρανε τώρα;

Τέλος οι εσωτερικοί πόλεμοι μάγκες,βαλτές διαμάχες απ' τους "έχοντες" ήταν,μη μπερδεύεστε....

Δημοσ.

Ότι να ναι. Αν δεν τους μεταφράσουν που θα τους βρουν τα άλλα sites που απλά κάνουν upload;

Λες και υπάρχει δεντρο και γεννά υπότιτλους.

Δημοσ.

Υπάρχουν όμως και sites που ανεβάζουν οι subers,αλλού,υπάρχουν και dvd-rip subz.

Κοίτα,το subing είναι πρέζα,όσο εμείς γουστάρουμε να δαγκώνουμε,τόσο αυτοί γουστάρουν να φτιάχνουν,δεν περιορίζονται σε ένα site.

Αυτό λέω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

από χθες; εγώ σήμερα μπήκα νωρίτερα το πρωί, τώρα που δοκιμάζω δεν μπαίνει. Καμιά αναβάθμιση στο λογισμικό θα κάνουνε.

Δημοσ.

μια απο τα ιδια

μπαινω μονο με την IP σε μια σελιδα φαντασμα οπου εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν προηγουμενα σχετικα με τους υποτιτλους

1 καθε φορα που αλλαζω σελιδα στο σαιτ μου ζηταει login

2 διαβαζω τα shout που ειναι στην οθονη αλλα δεν μπορω να παω στα προηγουμενα

3 γραφω στο shout το στελνω αλλα δεν εμφανιζεται

4 οταν προσπαθω να απαντησω σε καποιο ποστ η να ανοιξω νεο θεμα με πηγαινει στις επικεφαλιδες του φορουμ και τελικα δεν μπορω να κανω τιποτε απο αυτα

5 εβαλα στις ρυθμισεις δικτιου το αυτοματο dns, το open dns, και οτενετ dns με πληρη αποτυχια

6 εκανα επαναφορα συστηματος 2 ημερες πριν , τιποτε

7 οταν με καποια κολπα κατεβαζω υποτιτλο ειναι ενα μηδενικο αρχειο

διαβαζω στο shout και σε αυτο το νημα

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=37856 καποιους που λενε οτι μπαινουν κανονικα με ολες τις δυνατοτητες και εχω απογοητευτει

μονη μου ελπιδα να ανεβαινουν οι υποτιτλοι σε ενα συνεργαζομενο σαιτ που εχει ενα 4 στον τιτλο του

ΥΓ αν κατι στο ποστ δεν επιτρεπεται διαγραψτε το

Δημοσ.

μια απο τα ιδια

μπαινω μονο με την IP σε μια σελιδα φαντασμα οπου εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν προηγουμενα σχετικα με τους υποτιτλους

1 καθε φορα που αλλαζω σελιδα στο σαιτ μου ζηταει login

2 διαβαζω τα shout που ειναι στην οθονη αλλα δεν μπορω να παω στα προηγουμενα

3 γραφω στο shout το στελνω αλλα δεν εμφανιζεται

4 οταν προσπαθω να απαντησω σε καποιο ποστ η να ανοιξω νεο θεμα με πηγαινει στις επικεφαλιδες του φορουμ και τελικα δεν μπορω να κανω τιποτε απο αυτα

5 εβαλα στις ρυθμισεις δικτιου το αυτοματο dns, το open dns, και οτενετ dns με πληρη αποτυχια

6 εκανα επαναφορα συστηματος 2 ημερες πριν , τιποτε

7 οταν με καποια κολπα κατεβαζω υποτιτλο ειναι ενα μηδενικο αρχειο

διαβαζω στο shout και σε αυτο το νημα

http://www.greektvsu...ead.php?t=37856 καποιους που λενε οτι μπαινουν κανονικα με ολες τις δυνατοτητες και εχω απογοητευτει

μονη μου ελπιδα να ανεβαινουν οι υποτιτλοι σε ενα συνεργαζομενο σαιτ που εχει ενα 4 στον τιτλο του

ΥΓ αν κατι στο ποστ δεν επιτρεπεται διαγραψτε το

Φίλε μου σε πολλούς δεν μπαίνει, δεν είσαι μόνο εσύ. μου φαίνετε τσάμπα έκανες αυτά τα πράγματα, ειδικά την επαναφορά συστήματος. Που θα πάει; Δεν θα το φτιάξουν; Το θέμα είναι ότι δεν ενημερώνουν για να ξέρουμε τι παίζει και να μην ανησυχούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...