Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωσα τα sliders μου με το πιθανο final set.Ανεβασα τη δυσκολια σε All-Star κυριως γιατι σε Pro διεκρινα μια χαλαροτητα σε εμενα τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα.Σε All-Star φετος βλεπω οτι η cpu παιζει αρκετα καλα χωρις cheat.Επισης σε αυτη τη δυσκολια παιζει μεγαλυτερο ρολο η τακτικη οποτε μαλλον θα μεινω σε Αll-Star.

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως τα alley oop όταν ήδη έχει ξεκινήσει το animation χλωμό να το κόψεις :P

Τα σουτ ύπο πίεση πάντως που λες μήπως είναι θέμα των sliders? Σε μένα παίχτες όπως wade/lebron με καλή άμυνα πάνω απλά θα τους ρίξεις απο το 50-60% στο 25-35%, αλλά όχι και να χάνουν το 90% όπως λες. Ίσως να τους παίζεις πολύ καλύτερη άμυνα, τι να πω :huh: .

Παρατήρησα πως τα ratings πέφτουν απο πολύ εώς πάρα πολύ αν δεν παρθουν αρκετά timeout, κάτι που είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι..δίνει ρεαλισμό αλλα απο την άλλη μπορεί να σου χαλάει το flow του παιχνιδιού αν είσαι στα ντουζένια σου και παίρνεις αναγκαστικα timeout για να πάρουν ανάσες οι παίχτες.

Επίσης την πρώτη μέρα που το έπαιζα στο Pro, έβλεπα τον αμυντικο να σωριάζεται κάτω εκτός ισοροπίας αρκετές φορές σε αγώνα όταν χειριζόμουν παίχτη με καλή τρίπλα. Απο την επόμενη μέρα που το γύρισα all star και simulation, εώς σήμερα ζήτημα να έχω δει το αντίστοιχο σαβούριασμα 2-3 φορές... :-(

Επειδή σίγουρα δεν παίζω τόσο καλή άμυνα, μάλλον είναι συνδυασμός sliders και δυσκολίας. Θα δοκιμάσω να παίξω All Star με τα ανανεωμένα sliders του feawhatnow και θα επανέλθω. Όσο για τις απαιτούμενες ανάσες θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που η κούραση παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στο 2k και το βλέπω καθαρά προς το τέλος του αγώνα, που οι περισσότεροι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και δυσκολεύονται πολύ να ευστοχήσουν σε σουτ που έβαζαν άνετα στο πρώτο ημίχρονο. Αν και παίζω αρκετό rotation και σπανίως αφήνω μέσα παίκτη για πάνω από μισό ή ένα λεπτό όταν έχει εμφανίσει το icon της κούρασης, πάλι είναι εμφανές ότι χρειάζονται οπωσδήποτε timeout για να βγάλουν ολόκληρο αγώνα (δηλ. το πολύ 25 από τα 32 λεπτά).

Όσο για το σαβούριασμα δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ, αλλά μάλλον φταίει ότι δεν πολυπαίζω με τέτοιες isomotion τρίπλες σε isolation. Δηλαδή ναι μεν κάνω τρίπλες με τον PG αλλά κυρίως τις βασικές, με σκοπό να δημιουργήσω λίγο χώρο και λιγότερο για να περάσω τον αμυντικό. Σπανίως προσπαθώ να παίξω σαν το Westbrook ή τον D. Williams. Έχω το DNA του Ευρωπαϊκού μπάσκετ πανάθεμά με :P

Δημοσ.

Σωστά. Βάζεις το αρχείο στο φάκελο C:\Users\<username>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves και μετά φορτώνεις το roster από το Load του παιχνιδιού. Δεν παίζω Blacktop οπότε δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά απ' ότι κατάλαβα το roster αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείται μόνο για το συγκεκριμένο mode (γιατί ο τύπος έχει κάνει κάτι περίεργα, πχ. λέει ότι έχει βάλει τον Barkley στους φετινούς Suns).

Δημοσ.

Fearwhatnow, αυτό το "Player Speed: 35 (upd. 15.10.12 -> Association only option.Slows game, makes animations more smooth and fluid)" που λες στα sliders, πού ακριβώς είναι; Είναι το "Speed" στα Attribute sliders;

edit: Άκυρο, το βρήκα. Το Player Speed ορίζεται στο pregame menu (εκεί που διαλέγουμε εμφανίσεις), αν πατήσουμε Y (τρίγωνο για τα PS3 gamepads). Για να δοκιμάσουμε τα νέα sliders λοιπόν σε All Star εναντίον των Pistons.

Δημοσ.

Λοιπόν έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τα νέα sliders. Εκτός έδρας εναντίον του Detroit και βρεθήκαμε να χάνουμε 18-8 στα τέλη της πρώτης περιόδου. Πάνω που ήμουν έτοιμος να αρχίσω τα παραδοσιακά μπινελίκια, βελτιώσαμε την άμυνά μας και κάναμε ένα απίστευτο σερί 28-6 μέχρι το ημίχρονο. Στη συνέχεια απλώς κρατήσαμε τη διαφορά και δεν πέσαμε ποτέ κάτω από τους 12 πόντους (σε κάποια φάση έφτασα και τους 21).

Νίκη με 74-57 και MVP ο Love με τρελό πάρτι (23π. με 5/7 3π, 11ρ. σε 25' συμμετοχής). Ο Ρούμπιος έμεινε στους μηδέν αλλά έκανε 9 ασίστ, όλες στο δεύτερο ημίχρονο (!). Όλοι οι υπόλοιποι βασικοί πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ακόμα και το κρέας ο Πέκο με 11-8. Από τα Πιστόνια o Maggette είχε 5/18 σουτ και ο Knight 2/10. Ιδού και τα σχετικά στατιστικά:

post-47640-0-50753300-1350313053_thumb.jpg

post-47640-0-81927700-1350313043_thumb.jpg

Επίσης να παρατηρήσω ότι ΠΑΛΙ η ρύθμιση για τις βολές άλλαξε από μόνη της σε User timing. Καθώς έφτιαχνα τα sliders το παρατήρησα τουλάχιστον 2-3 φορές ότι ήταν Real Player %. Μόλις όμως μπήκα στο γήπεδο και ξεκίνησε ο αγώνας, το ξανακοίταξα και είχε αλλάξει. Ή είναι bug ή κάτι άλλο γίνεται, χμμμμ...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, τουλάχιστον 3 φορές. Η πιο πρόσφατη αλλαγή είναι η σημερινή (15/10), που το γύρισε και σε All Star από Pro.

Δημοσ.

Ποσο μλκς ειναι αυτοι στην 2Κ ρε γμτ? Καθε χρονο ολο και καποιο προβλημα με τα playvisions? Δλδ κυκλοφορουν ενα παιχνιδι και δε τεσταρουν τα mode? Αντε παιξε career τωρα και περιμενε να βγαλεις ακρη με το παιχνιδι της ομαδας σου χωρις να ξερεις που να πας. Ουστ!

Δημοσ.

Σωστά. Χωρίς το playvision δεν γίνεται να παίξεις career, τουλάχιστον όχι σοβαρά. Το πόσο πολύ δοκιμάζουν τα παιχνίδια τους πριν τα κυκλοφορήσουν (όχι μόνο η 2k sports αλλά και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες) είναι πραγματικά απορίας άξιον... Είπαμε να υπάρχουν bugs αλλά όχι τόσο προφανή πια.

Δημοσ.

Σωστά. Χωρίς το playvision δεν γίνεται να παίξεις career, τουλάχιστον όχι σοβαρά. Το πόσο πολύ δοκιμάζουν τα παιχνίδια τους πριν τα κυκλοφορήσουν (όχι μόνο η 2k sports αλλά και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες) είναι πραγματικά απορίας άξιον... Είπαμε να υπάρχουν bugs αλλά όχι τόσο προφανή πια.

Το Playvision λειτουργει με το tool παντως.

Επισης συνιστω απο τα coach profiles να βαλετε ολα τα run plays των ομαδων στο 0 ή τουλαχιστον να τα αντιστρεψετε (δηλαδη οπου 75 να βαλετε 25).Καποια νεα παπαρια εκανε η 2k και ειναι αναποδα.Αφου το κανετε μετα πηγαινετε και κανετε save roster.Εγω τα εβαλα ολα στο 0 και με τα sliders μου ειναι πραγματικα απολαυση το παιχνιδι.Αν θελετε ανεβαστε λιγο τα mid range success και 3pt success σε 49 και 48 αντιστοιχα.

Δημοσ.

καλημερα παιδια,εχω το παιχνιδι στο ps3 και τα σπαει γενικα!θα ηθελα ομως μια μικρη βοηθεια αμεσα,και απευθυνομαι σε εσας,γιατι στο αντιστοιχο τοπικ για κονσολα δεν βρηκα μεγαλη συμμετοχη:πως μπορουμε στο my career να εμφανισουμε το playvision και τα play calls;πριν μου πειτε τα γνωστα "απο τις ρυθμισεις",να ενημερωσω οτι εχω κανει σχεδον τα παντα στις ρυθμισεις αλλα δυστυχως δεν σωζει τα settings,με αποτελεσμα οχι μόνο άλλα να σωζεις και άλλα να σου βγαζει οταν αρχιζει το παιχνιδι,αλλά ακομα και οταν το ρυθμιζεις την ωρα του παιχνιδιου να εξακολουθει να μην εμφανιζει το playvision.καταλαβαινετε οτι ειναι πολυ σπαστικο,γιατι χωρις προκαθορισμενο συστημα,ο παιχτης τρεχει πανω κατω χωρις νοημα,και χανεται το ενδιαφερον!υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο bug,και αν ναι πως λυνεται;σας ευχαριστω εκ των προτερων,και σορυ αν σας κουρασα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...