Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει το μπαλκόνι της κουζίνας σιντιέρα (5 σκοινιά με 5 σιντί το καθένα). Δεν βγαίνω ποτέ, οπότε δεν με ενοχλούν. Τα χρησιμοποιείς όντως για την αντανάκλαση και είναι και τέτοιες οι αποστάσεις ανάμεσα στα σχοινιά, που δεν επιτρέπουν προσγείωση στο μπαλκόνι γιατί θα μπερδευόντουσαν τα φτερά.

Εναλλακτικές που έχω δει στα τριγύρω μπαλκόνια: υπερυψωμένα δίχτυα, σαν αυτά που χρησιμιοποιείς να μην ρίχνουν τα παιδάκια τα παιχνίδια κάτω και γαϊδουράγκαθα. Τα γαϊδουράγκαθα, τα έχουν βάλει στις πάνω εσοχές του μπαλκονιού, καθώς και στις βάσεις των καγκελων.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα σιντι έχω να πω πως στη μερια που η μανα μου έχει βάλει ενα κοτσιρα και ενα νταλάρα γινεται καταπληκτικη δουλεια, στην αλλη πλευρα που υπάρχει ενα αντιγραμμένο απο μεταλλικα και γουιντοους εξ πι ερχονται καμια φορα πουλια. Ισως φταιει το σιντι, ισως η ποιοτητα της αντιγραφης, ισως το ρεπορτόριο, δεν ξερω...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει το μπαλκόνι της κουζίνας σιντιέρα (5 σκοινιά με 5 σιντί το καθένα). Δεν βγαίνω ποτέ, οπότε δεν με ενοχλούν. Τα χρησιμοποιείς όντως για την αντανάκλαση και είναι και τέτοιες οι αποστάσεις ανάμεσα στα σχοινιά, που δεν επιτρέπουν προσγείωση στο μπαλκόνι γιατί θα μπερδευόντουσαν τα φτερά.

Εναλλακτικές που έχω δει στα τριγύρω μπαλκόνια: υπερυψωμένα δίχτυα, σαν αυτά που χρησιμιοποιείς να μην ρίχνουν τα παιδάκια τα παιχνίδια κάτω και γαϊδουράγκαθα. Τα γαϊδουράγκαθα, τα έχουν βάλει στις πάνω εσοχές του μπαλκονιού, καθώς και στις βάσεις των καγκελων.

Αφου δε βγαινεις ποτε, γιατι δεν αφηνεις τα καημενα τα πουλακια να ερθουν τουλαχιστον; Ουτε εσυ ουτε αυτα; Σχιζοφρενεια :rolleyes:

Τελικα τα πουλια κερδισαν.

Δημοσ.

Για τα σιντι έχω να πω πως στη μερια που η μανα μου έχει βάλει ενα κοτσιρα και ενα νταλάρα γινεται καταπληκτικη δουλεια, στην αλλη πλευρα που υπάρχει ενα αντιγραμμένο απο μεταλλικα και γουιντοους εξ πι ερχονται καμια φορα πουλια. Ισως φταιει το σιντι, ισως η ποιοτητα της αντιγραφης, ισως το ρεπορτόριο, δεν ξερω...

μπα ειναι της microsoft εκπαιδευμενα , βρηκαν πειρατικα γουιντοους και σου την πεσαν.

τεσπα , εμενα απεναντι μια (φοιτητρια) εχει γεμισει την κουπαστη του καγκελου με ανεμομυλους...δεν εχω δει πουλι ε.

Δημοσ.

Τα CD ΔΕΝ τα βάζουν για να ακούνε κάτι , ΑΛΛΑ για να τους χτυπάει το φώς που αντανακλάται πάνω στον δίσκο

Δοκίμασε να κρεμάσεις σακούλες λευκές/διάφανες γεμισμένες με λαιμό .

edit : με νερό ήθελα να γράψω B)

Δημοσ.

Μην τ' αφήσεις να κάνουν φωλιά, γενικά να θεωρούν τον χώρο "δικό τους"!

Μετά κλειδώνει ο σκληρός και δεν φεύγουν με τίποτα. :mad:

Και να τα κυνηγάς και να τα διώχνεις 100 φορές την ημέρα, αυτά θα ξαναέρχονται.

Όρεξη να' χεις. Εμας μας έρχονται συνέχεια δεκαοχτούρες.

Δημοσ.

Αφου δε βγαινεις ποτε, γιατι δεν αφηνεις τα καημενα τα πουλακια να ερθουν τουλαχιστον; Ουτε εσυ ουτε αυτα; Σχιζοφρενεια :rolleyes:

Τελικα τα πουλια κερδισαν.

Γεμίζουν τον τόπο κουτσουλιές. Το ότι δε βγαίνω στο συγκεκριμένο μπαλκόνι, δε σημαίνει ότι θέλω να είναι άχρηστο και να πλένω κάθε μέρα ;)

Δημοσ.

Άστο, είναι μεγάλος μπελάς και εστία μόλυνσης.

Άσε που οι κουτσουλιές τους έχουν κάτι το τοξικό.

Λες και είναι τα Alien. :confused:

Την πλατεία στην γειτονιά μου, την έχουν καταχέσ... Κάθε τρεις και λίγο έρχεται φορτηγάκι του Δήμου και ξεπλένει με νερό υπο πίεση. Έχει παραγίνει το κακό.

Δημοσ.
Άστο' date=' είναι μεγάλος μπελάς και εστία μόλυνσης.

Άσε που οι κουτσουλιές τους έχουν κάτι το τοξικό.

Λες και είναι τα Alien. :confused:

Την πλατεία στην γειτονιά μου, την έχουν καταχέσ... Κάθε τρεις και λίγο έρχεται φορτηγάκι του Δήμου και ξεπλένει με νερό υπο πίεση. Έχει παραγίνει το κακό.[/quote']

Κατσε να χρεοκοπησουμε και θα τα κανουμε στιφαδο. Τι χαζοι ειναι αυτοι που τρωνε περιστερια; Ασε που εχουν γινει σαν κοτοπουλα αυτα στις πολεις.

Δημοσ.

Τώρα που το λες... Είδες που λύσεις υπάρχουν;

Τι λέγαν οι αρχαίοι: πενία τέχνας κατεργάζεται.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη

προς τι αυτή η υπερβολική φοβία για μικρόβια? νομίζετε πως έτσι εύκολα κολλάνε αρρώστιες τα παιδιά ? εκτός αν πιάσει κάτω και μετά βάλει το χέρι στο στόμα , αλλα και πάλι αυτό ειναι καθαρά θέμα προσοχής απο τον γονιό ,γιατι υπάρχουν πολλα μικρόβια ακόμα και στο πάτωμα του μπαλκονιού χωρίς κουτσουλιές αλλα δεν νομίζω να αφήνεις μονο του το μωρό στο μπαλκόνι, σωστά..(?) :mellow:

πολλοί παππούδες/προ-παππούδες μας μεγάλωσαν μέσα στα ζώα κυριολεκτικά αλλα δεν πάθαιναν κάτι..

καλή η προστασία και η προσοχη αλλα η υπερβολή μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα αν σκεφτείς πως τα παιδιά σε μικρή ηλικία αναπτύσσουν αντισώματα και αν τα έχουμε σε "καραντίνα" θα έχει ως αποτέλεσμα αργότερα να αρρωσταίνουν με το παραμικρό , γιατι το σώμα δεν αναπτύσσει τα κατάλληλα αντισώματα σε συνθήκες "καραντίνας" ;)

δεν ειναι τυχαίο που οι Αμερικάνοι κάνουν σε στυλ party για να κολλήσουν τα πιτσιρίκια ελεγχόμενα κάποιες αρρώστιες και να τις θεραπεύσουν ωστε να έχουν αντισώματα και να μην αρρωσταίνουν αργότερα. (ισχύει οσο περίεργο και αν ακούγετε).

Στο θέμα σου τώρα..

Γιατί δεν ρωτάς σε κάποιο μαγαζί με είδη κυνηγιού ? αφου ξέρουν πως να τα προσελκύσουν (σφυρίχτρες με ήχο πάπιας πχ κλπ) θα ξέρουν και πως να τα απωθήσουν.

Δοκιμασμένο

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΠΟΥΛΙΩΝ

Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρβουνικό.

διάφανα καρφιά ε? καλή ιδέα αλλα είπε πως δεν θέλει να τα σκοτώσει,έτσι νομίζω δηλαδή ^_^

Δημοσ.

μιά λύση είναι να κρεμάσεις ένα δίχτυ (γιά ψάρια)

σαν κουρτίνα απ' την κορυφή του μπαλκονιού

δοκιμασμένο!

.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...