tomasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δηλαδή θες να μου πεις ότι θα σχεδιάσεις cinema, καφέ και φαγητό (άνετα 15 ευρώ το λιγότερο) και θα κολώσεις στα 2 ευρώ του παρκαρίσματος; Ή θα πας για ψώνια όπου θα φύγουν ας πούμε 50 ευρώ (πάλι σχετικά λίγα) και θα σε πειράξουν τα δύο επιπλέον; Εντάξει, ούτε εμένα μου αρέσει να με χρεώνουν παραπάνω, αλλά ας μη γινόμαστε και φραγκοφονιάδες. Σοβαρά τώρα , θέλεις και απάντηση? Εγώ αμισθί δουλεύω ρε φίλε εδώ και μήνες με πτυχίο και ειδικευσεις κλπ και μοναδική πηγή εσόδων μου, είναι το χαρτζιλίκι του πατέρα. Το ίδιο και εγώ δεν ξέρω πόσοι. Και μας αποκαλείς φραγκοφονιάδες? Ναι τα 2 ευρώ μας είναι πολλά.
The_Judas Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Να ενημερώσω ότι επίσης με χρέωση είναι εδώ και μερικούς μήνες και το "δημόσιο" πάρκινγκ στο Καυτατζόγλειο. Αν τολμήσετε να πάτε Σάββατο στο Cosmos θα καταλάβετε γιατί σκέφτονται να βάλουν αντίτιμο στο πάρκινγκ. Λόγω της δωρεάν στάθμευσης και εύκολης πρόσβασης δεν πήγαιναν όλοι αυτοί στο cosmos; Αν είναι να χρεώνονται, υπάρχει και η αγορά του κέντρου με περισσότερες επιλογές.
BadBoy Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σοβαρά τώρα , θέλεις και απάντηση? Εγώ αμισθί δουλεύω ρε φίλε εδώ και μήνες με πτυχίο και ειδικευσεις κλπ και μοναδική πηγή εσόδων μου, είναι το χαρτζιλίκι του πατέρα. Το ίδιο και εγώ δεν ξέρω πόσοι. Και μας αποκαλείς φραγκοφονιάδες? Ναι τα 2 ευρώ μας είναι πολλά. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις λεωφορείο και ξοδεύεις πολύ λιγότερα. Αν τα 2 ευρώ είναι πολλά, τότε δεν έχεις τη δυνατότητα να συντηρείς αμάξι. Εκτός αν είμαστε ακριβοί στα πίττουρα και φθηνοί στις κότες. Μη λέμε ό,τι να 'ναι τώρα, κάνετε επανάσταση για ένα ποσό που δεν ξέρετε πόσο είναι στην τελική. Προφανώς και εγώ προτιμώ το δωρεάν πάρκινγκ, δεν πετάω λεφτά για πλάκα, απλά αυτό που λέω είναι ότι εφόσον η χρέωση είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, δεν είναι κάτι τραγικό. Όπως και να έχει, θα εξαρτηθούν όλα από τη χρέωση, οπότε αναμένουμε.
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν είναι το 2€, είναι το νταβατζιλίκι. Και 0.20€ πάλι θα μου ξίνιζε! Τόσα χρόνια είναι εκεί, και τώρα που βλέπουν ότι οι άλλοι καταρρέουν και ότι έχουν πιάσει τον ταύρο απ'τα κέρατα άρχισαν τις μαλακίες! Του στυλ, τόσα αυτοκίνητα ρε γμτ και να μη βγάζουμε τίποτα ;;; Για τσίμπα ένα 2€ απ'τον καθένα! Που αλλού θα πάνε άλλωστε;;; Ε, εμένα αυτή η πολιτική δε μου αρέσει... I rest my case !
g_alkis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Cosmos = καταστήματα + πάρκινγκ. Πακέτο. Αυτό πουλούσε το cosmos και τώρα η αισχροκερδής εταιρεία που εκμεταλλεύεται και τους δυο χώρους σπάει το πακέτο στα δύο για να τα αρπάζει από δυο μεριές. Αν άλλη εταιρεία εκμεταλλευόταν τα καταστήματα κι άλλη το πάρκινγκ δεν θα μπορούσε να τους πει κανείς τίποτα. Αλλά είναι η ίδια και εν μέσω κρίσης τρελαίνεσαι.
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Παίζει να το κόψει αντί να τα αρπάζει από 2 μεριές, αρπάξει τρία από τη μεριά των πελατών ;
kax54638 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να ενημερώσω ότι επίσης με χρέωση είναι εδώ και μερικούς μήνες και το "δημόσιο" πάρκινγκ στο Καυτατζόγλειο. Λόγω της δωρεάν στάθμευσης και εύκολης πρόσβασης δεν πήγαιναν όλοι αυτοί στο cosmos; Αν είναι να χρεώνονται, υπάρχει και η αγορά του κέντρου με περισσότερες επιλογές. Σωστά. Και εγώ κατά βάση για την ευκολία πήγαινα. Αν είναι να πληρώνω το πάρκινγκ προτιμώ να κατέβω κέντρο.
isay Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αντί για επαναστατικούς λόγους υπάρχει και η πρακτική προσέγγιση του ζητήματος. Αν θεωρώ οτι τα 2 ευρώ ειναι αισχροκέρδεια, ΔΕΝ ΠΑΩ. Είναι τόσο απλό. Βέβαια οι περισσότεροι ντρέπονται να πουν στην παρέα, δεν πάω λόγω των 2 ευρω, αλλά προτιμούν τους πύρινους λόγους. Μου θυμίζουν παλιότερες αναρτήσεις του τρωκτικου τύπου «Μα είναι ντροπή να χρεώνουν 3 ευρώ τις τηγανητές πατάτες» αλλά ντρεπόντουσαν να κάνουν φασαρία μπροστά στο γκομενάκι. Δεν είναι κοινωφελής οργανισμός, ειναι ιδιωτική εταιρεία. Άλλη πιο πρακτική λύση είναι να στείλετε γράμματα, fax, email, κλπ στη διαχειρίστρια εταιρεία καθώς και στις εταιρείες που υπάρχουν μέσα στο cosmos και να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας. Μην στέλνετε απλώς υβριστικά μηνύματα, αλλά σοβαρά μηνύματα, με επιχειρήματα και εναλλακτικές λύσεις. Π.χ. με αποδείξεις 5 ευρω, να είναι δωρεάν το παρκινγκ. Έτσι οι τζαμπατζήδες θα παρκάρουν αλλού και οι καταναλωτές θα παραμείνουν ευχαριστημένοι.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όλα αυτά επειδή ο τοπικ σταρτερ πληροφορήθηκε
athlios Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και επειδη έχουν γαμησει τις εισοδους εξοδους του παρκινγκ + τις μπαρες που βαλαν ξερωγω. αυτα. μονο
NT1G Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πληροφοριακα προβλεπεται μειωση του αντιτιμου με αγορες αλλα οχι φαγητου, οπως μας ειπαν χθες σε ενα απο τα φαγαδικα.
michael92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αιωνία του η μνήμη... Σοβαρά τώρα, πιστεύουν ότι σε αυτή την περίοδο ακόμα και 2 ευρώ τα έχει ο κόσμος για πέταμα;
Pantelwolf Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 υπαρχει και το στερ, που και λιγοτερο κοσμο εχει, και πιο ωραιο τσενταρ στα ντοριτος, και πιο φτηνο εισιτηριο στο σινεμα.
LOULATRANS Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πάντως μου αρέσει που κάποιοι το παίζουν άνετοι....εεε ναι τι είναι 2€? ετσι ειναι ο κλασικος,μ@Λ@Κ@ς ελληνας ,που οταν εγινε η αλλαγη σε ευρω,δεχτηκε χωρις καμια αντισταση,να πληρωνει το νερο απο 50 δραχμες σε 50 σεντς(170 δραχμες).... και οχι μονο αυτο,αλλα αφηνε και φιλοδωρημα 1 ευρω αυτος ο λαρτζ τυπος.....και θα το δεχομουν αν μιλουσαμε μονο για αγραμματους....αλλα ετσι συμπεριφερονται και πολλοι που και καλα ειναι γραμματιζουμενοι και νεαροι.αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα.........τους φαινεται ακομα και σημερα,μικρο το ποσο των 2 ευρω...........ο καιρος γαρ εγγυς ομως.... θα γυρισει ο τροχος.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα