Marker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θά πάρουν αυτά που δεν κάνει να πώ...Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί...Αρχίζοντας από τώρα που δεν πληρώνεται...Αντε γειά...
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ^Τα τρία εννοεί, και έχει δίκιο Parking για mallάρισμα δεν πληρώνουν τα καρντάσια! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2012 από caution
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τελικά τί έχει παιχτεί; Πήγε κανένας να μας πει τελικά πόσο χρεώνουν και αν ξεκίνησαν;
BrollyFX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Σήμερα που πήγα ήταν ακόμα δωρεάν.Τα μηχανήματα πάντως στις εισόδους έχουν εγκατασταθεί(μπάρες,εκτυπωτές εισητηρίων,κάμερες αναγνώρισης πινακίδας κτλ), οπότε μάλλον είναι ζήτημα χρόνου.
kalogeros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν θέλουν να γεμίσουν τα μαγαζιά τους, ας ρίξουν τις τιμές τους στα επίπεδα των Ελληνικών μισθών & σε όσα αντέχει η τσέπη μας σήμερα! Το να μου χρεώνεις 2€ το πάρκινγκ (κοινώς 680δρχ) και να μου έχεις ανεβασμένα στα ύψη τα πάντα μέσα στο cosmos (ας μην αναφέρω κάτι 4.50€ & 5€ που είδα για έναν καφέ, ξεκινώντας από κάτι τόσο απλό)... σε μια χώρα που ο μισθός κοντεύει να πέσει στα 500€ & τα ποσοστά ανεργίας εκτοξεύονται σε τραγικό επίπεδο, είναι απλά σκοινί γύρω απ'το λαιμό τους! Λυπάμαι, αλλά πληρώνουμε αρκετά γ@μησι@τικα ώστε να χρεωνόμαστε βενζίνες για να πάμε ως εκεί, πάρκινγκ για να παρκάρουμε τα αμάξια μας + διπλές και τριπλές τιμές μέσα στο εμπορικό. Και σταματήστε τις άκυρες συγκρίσεις με Σουηδίες, Γερμανίες κι Αγγλίες! Ξεκινήστε να συγκρίνετε τη χώρα μας με Ρουμανίες, Βουλγαρίες και Αλβανίες, διότι η οικονομία μας μ'αυτές τις χώρες συγκρίνεται, κι όχι με όσα θα θέλαμε να ονειρευόμαστε ότι είμαστε... Fixed Μόλις θυμήθηκα κάτι, το οποίο κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση ακόμα πιο τραγική. Όταν είχε πρωτοανοίξει το Cosmos, είχα ακούσει (δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια) ότι ο Λάτσης, στον οποίο ανήκει η εν λόγω επιχείρηση, δεν πλήρωσε μία για την έκταση στην οποία είναι χτισμένο. Η έκταση ανήκει στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και του έχει παραχωρηθεί δωρεάν με τη δικαιολογία ότι είναι (ο Λάτσης) "μέγας ευεργέτης του Πατριαρχείου". Ο μόνος όρος που είχε βάλει τότε το πατριαρχείο, ήταν να χτιστεί μέσα στην έκταση μία εκκλησία. Επομένως, το να χρεώνεις κάτι το οποίο σου έχει παραχωρηθεί δωρεάν, είναι τραγικό.
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πιστεύω ότι είναι πολύ ακραίο να πληρώνουμε to parking και κανονικά δεν πρέπει να ξαναπάει κανένας!Μπας και καταλάβουν οτί δεν πρέπει να εκμεταλεύονται με τέτοιο τρόπο τον κόσμο!Ηδη έχουν κονομίσει απίστευτα χρήματα από αυτό το εμπορικό...δεν έχουν όριο!Εδώ και 6 χρόνια δηλαδή γιατί δεν το έκαναν?Τώρα βρήκαν?Μείωσαν το εισητήριο του σινεμά και βρήκαν τρόπο να τα πάρουν από αλλού!Δεν πάνε καλά! Και εδώ ένας γνήσιος ''αριστερός'' έλληνας. Ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι? Κάνει τις επιλογές της. Κάνε και εσύ τις δικές σου.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Και εδώ ένας γνήσιος ''αριστερός'' έλληνας. Ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι? Κάνει τις επιλογές της. Κάνε και εσύ τις δικές σου. εσυ τι κοπτεσαι για το τι γραφει μεσα στο φορουμ?φοβασαι μη χασει κανα πελατη ο ευεργετης σου?
g_alkis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Fixed Μόλις θυμήθηκα κάτι, το οποίο κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση ακόμα πιο τραγική. Όταν είχε πρωτοανοίξει το Cosmos, είχα ακούσει (δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια) ότι ο Λάτσης, στον οποίο ανήκει η εν λόγω επιχείρηση, δεν πλήρωσε μία για την έκταση στην οποία είναι χτισμένο. Η έκταση ανήκει στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και του έχει παραχωρηθεί δωρεάν με τη δικαιολογία ότι είναι (ο Λάτσης) "μέγας ευεργέτης του Πατριαρχείου". Ο μόνος όρος που είχε βάλει τότε το πατριαρχείο, ήταν να χτιστεί μέσα στην έκταση μία εκκλησία. Επομένως, το να χρεώνεις κάτι το οποίο σου έχει παραχωρηθεί δωρεάν, είναι τραγικό. Κι αν παίρνει μέρος των κερδών το πατριαρχείο? Άκουσα οτι θα ξεκινήσει η εφαρμογή αυτό το ΣΚ. Είδωμεν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω για Ελλάδα αλλα UK για παράδειγμα δεν μπορείς να ανοίξεις (τουλάχιστον έτσι ήταν) μαγαζί χωρίς να έχεις parking για τα άτομα που εξυπηρετείς. Νομίζω ήταν και παράνομο να χρεώνεις parking αλλα δεν θυμάμαι καλά. Οποτε λογικά το parking των 2 ευρώ δεν θα πρέπει να το μοιράζονται όλα τα καταστήματα μέσα στο εμπορικό? Τέσπα όπως και έχει καλά έκαναν στο Cosmos, έτσι να μην πηγαίνει κανένας και να ξαναγυρίσουμε όλοι στο κέντρο. Άκου εκεί 2 euro. Με πια λογική σε μια τέτοια εποχή...ας το κλείσουν και το Cosmos να τελειώνουμε. Κρίμα για τους εργαζόμενους, εκτος από μία, που το αξίζει ο κώλος της και όχι μονο!
athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω για Ελλάδα αλλα UK για παράδειγμα δεν μπορείς να ανοίξεις (τουλάχιστον έτσι ήταν) μαγαζί χωρίς να έχεις parking για τα άτομα που εξυπηρετείς. Νομίζω ήταν και παράνομο να χρεώνεις parking αλλα δεν θυμάμαι καλά. Οποτε λογικά το parking των 2 ευρώ δεν θα πρέπει να το μοιράζονται όλα τα καταστήματα μέσα στο εμπορικό? Τέσπα όπως και έχει καλά έκαναν στο Cosmos, έτσι να μην πηγαίνει κανένας και να ξαναγυρίσουμε όλοι στο κέντρο. Άκου εκεί 2 euro. Με πια λογική σε μια τέτοια εποχή...ας το κλείσουν και το Cosmos να τελειώνουμε. Κρίμα για τους εργαζόμενους, εκτος από μία, που το αξίζει ο κώλος της και όχι μονο! εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Σημερα που περασα για μια μικρη βολτα, δεν τα εχουν ενεργοποιησει... Τι μονο τα πρωινα?
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Άστο mary1, είναι ανδρικό αστειάκι. Κατά τα άλλα, μιας και βρέθηκα εδώ, το πάρκιν σε εμπορικό είναι παιδιά, δεν είναι σε εκκλησία. Στην τελική, παρκάρετε αλλού και περπατήστε ξερωγώ. (Το λέω χωρίς να το έχω δει καν απ' έξω ε, αν είναι δίπλα σε κανένα γκρεμό, πάσο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα