Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, psof είπε

Φοβερό Launch trailer. Αντε λίγες ακόμα μέρες έμειναν για την παιχνιδάρα. Μην κάνετε το λάθος να το παιξετε σε τοστιέρα κονσόλα ή PC με 30 fps στο minimum/medium.

Πραγματικο φοβερο..και τραγουδαρα και ολα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panther_512 είπε

Με τί settings είναι η συγκεκριμένη φώτο? Φαίνεται πολύ πεσμένο το LOD και γενικά η εικόνα φαίνεται flat.

Παιζει το GTA 4 στο ps3 να ειχε καλυτερα γραφικα. Πραγματικα ελπιζω να ειναι τρολια, ουτε για xbox one s δεν ειναι αυτα τα γραφικα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Razor333 είπε

Παιζει το GTA 4 στο ps3 να ειχε καλυτερα γραφικα. Πραγματικα ελπιζω να ειναι τρολια, ουτε για xbox one s δεν ειναι αυτα τα γραφικα.

Θα είναι φωτογραφία παρμένη απο κανένα ρωσικό leak stream σε twitch/youtube. Ποιος ξέρει σε τι ανάλυση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Πραγματικο φοβερο..και τραγουδαρα και ολα.

Ελπίζω να βγάλουν το cover του τραγουδιού κάποια στιγμή.

Το κανονικό δεν είναι και πολυ στα μουσικά μου γούστα, για να πω την αλήθεια! 😀

• Like 2
Δημοσ.

Φοβάμαι πως η συγκεκριμένη φώτο θα είναι συχνό φαινόμενο στις Xbox One και PS4. Δυστηχώς και λίγο ξενέρα με το σκεπτικό ότι το παιχνίδι στοχεύει σε αυτές τις κονσόλες. Ρεαλιστικά όμως αυτά τα μηχανήματα είναι όντως πολύ αδύναμα πλέον και σε ένα παιχνίδι με τέτοια έκταση φαίνεται πολύ.

Εγώ το πήρα για PS4 με τη λογική ότι όταν με το καλό υπάρξει στοκ με PS5, θα το παίξω και εκεί. Ούτως ή άλλως replayability υπάρχει μπόλικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Ελπίζω να βγάλουν το cover του τραγουδιού κάποια στιγμή.

Το κανονικό δεν είναι και πολυ στα μουσικά μου γούστα, για να πω την αλήθεια! 😀

Πάρτο! Φοβερό cover!

MHN KANETE SCROLL ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ SPOILERS ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Απλα πατήστε play απο εδώ.

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, starmanwarz είπε

Το ερωτημα ειναι ενα

male or female V?

Εγώ σκέφτομαι :

1ο play male (δν μπορώ να αποφασίσω ακόμη ακριβώς τον χαρακτήρα)

2ο play female samurai 100% 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και ενδιαμεσο ;  :P 

27 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Το ερωτημα ειναι ενα

male or female V?

Βασικα ας περιμενουμε και το τεραστιο patch .....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Εχει και ενδιαμεσο ;  :P 

Βασικα ας περιμενουμε και το τεραστιο patch .....

Για να αποφασίσεις αν θα κάνεις θηλυκό ή αρσενικό χαρακτήρα περιμένεις το patch?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Το ερωτημα ειναι ενα

male or female V?

Από ότι διάβασα ανάλογα τι θα διάλεξεις, θα έχεις τη δυνατότητα για διαφορετικά Romances μιας και αρκετοί NPCs έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, hellraiser2030 είπε

Πανωλεθρια  στο  μιλανο. με αυτα τα χαλια.

https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-performance-preview

2020-12-08.png

αν ειναι 20 fps με 1060 στα 2k σε medium,πιστευω 30αρι σε 1080p ειναι εφικτο με την 970 με μια μιξη medium/high αναλογως του κοστους του καθε setting. Δεν εχω κανενα προβλημα να το παιξω σε 30αρι,αρκει να ναι σχετικα σταθερο και να μην εχει διακυμανσεις

• Like 1
Δημοσ.

Εχω να παίξω παιχνίδι στα 30 fps από εποχές voodoo. Εχω μια 2080S και είμαι στα 1440p 144Hz και δεν εξετάζω καν το πως θα το τρέχει. 

3080 στα 1440p βγάζει 30fps με RT και DLSS. Πρέπει να δούμε τα νούμερα στο launch και κανα τρίμηνο μετά γιατί τώρα είναι unplayable. Και όταν λέω unplayable εννοώ ότι δεν είναι παιχνίδι ούτε να το τρέξεις στο medium ούτε με RT OFF. Ειδικά το δεύτερο ισχύει στο industry MONO για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...